درود و وقت بخیر خدمت شما عزیزان
از چه سایتی میتونم عطرهای ال رحاب رو تهیه کنم؟ و آیا اصلا این برند، ارزش خرید رو داره؟
درود
من به طبق نظراتِ زیر دوتا از کارای این برند سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده
من از با***س***ل***ا***م تهیه کردم
ببخشید بابت سانسور
دوتا کار هایپ شده و ترند داره که البته زنونه ست من اون دوتارو سفارش دادم
من 3 مدلشو هدیه گرفتم و بااینکه از عطرای عربی صحبت نمیکنم و ندارم زیاد میتونم بگم قافل گیر شدم
#ال رحاب نبرس Nebras مشابه ارگانزا یه بوی گلی کلاسیک وینتج و زیبا. ماندگاری واقعا بالا
#ال رحاب چوکو مسک Choco Musk هم مدل اسپری دار و هم روغنی با بوی شیرین و گورمند وانیل و بسیااار ماندگار
#ال رحاب سافت Soft مشابه عطر امضام پینک شوگر
واقعا باورم نمیشد این حجم از ماندگاری و پرفورمنس
درود
از سایت ک.و.ش.ک.ن.ار
من کلی مدل از این برند سفارش دادم و واقعا از عملکردشون با این قیمت شگفت زده شدم!میتونید ریویو های منم راجب به عطرای این برند ببینید.
بنظرم خیلی ارزش خرید دارن.
سبک بویایی مورد پسندتون رو بگید تا بگم کدومشو تهیه کنید
درود
من به طبق نظراتِ زیر دوتا از کارای این برند سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده
من از با***س***ل***ا***م تهیه کردم
ببخشید بابت سانسور
دوتا کار هایپ شده و ترند داره که البته زنونه ست من اون دوتارو سفارش دادم
ممنون از پاسختون🌻
کدوم کار هایپ شده؟
من 3 مدلشو هدیه گرفتم و بااینکه از عطرای عربی صحبت نمیکنم و ندارم زیاد میتونم بگم قافل گیر شدم
#ال رحاب نبرس Nebras مشابه ارگانزا یه بوی گلی کلاسیک وینتج و زیبا. ماندگاری واقعا بالا
#ال رحاب چوکو مسک Choco Musk هم مدل اسپری دار و هم روغنی با بوی شیرین و گورمند وانیل و بسیااار ماندگار
#ال رحاب سافت Soft مشابه عطر امضام پینک شوگر
واقعا باورم نمیشد این حجم از ماندگاری و پرفورمنس
خیلی متشکرم عزیزم
مدل سافتش چقدر شباهت داره با پینک شوگر؟
درود
از سایت ک.و.ش.ک.ن.ار
من کلی مدل از این برند سفارش دادم و واقعا از عملکردشون با این قیمت شگفت زده شدم!میتونید ریویو های منم راجب به عطرای این برند ببینید.
بنظرم خیلی ارزش خرید دارن.
سبک بویایی مورد پسندتون رو بگید تا بگم کدومشو تهیه کنید
درود بر شما
اتفاقا تا حدودی بخاطر ریویوهای شما بود که ترغیب شدم به خرید از این برند
راجع به سایتی که فرمودید، از قضا قصد خرید داشتم ازشون ولی قیمتاشون کمی شک برانگیز بود برام
سبک بویایی مورد علاقهام بیشتر میوهای هست ولی از هر سبکی که پرفورمنس و بازخورد خوبی داشته باشه، استقبال میکنم اما به شرطی که زیادی شیرین و گورمند سردردآور هم نباشه
درود بر شما
اتفاقا تا حدودی بخاطر ریویوهای شما بود که ترغیب شدم به خرید از این برند
راجع به سایتی که فرمودید، از قضا قصد خرید داشتم ازشون ولی قیمتاشون کمی شک برانگیز بود برام
سبک بویایی مورد علاقهام بیشتر میوهای هست ولی از هر سبکی که پرفورمنس و بازخورد خوبی داشته باشه، استقبال میکنم اما به شرطی که زیادی شیرین و گورمند سردردآور هم نباشه
اره خب میتونه کمی شکبرانگیز باشه،یکم دیر ارسال میکنن اما قیمتشون از همه جا بهتره .
خب اولین چیزی که شما باید از برند الرحاب تهیه کنید:
#ال رحاب لاولی Lovely که بنظرم ترکیبی از مای وی و بامبشله.. پرفورمنس معمولی
و ایشون که من بهش میگم تاید تمشکی :
چندتا عطر دیگه که پرفورمنسش خیلی خوبی دارن:
نعناع بولد در ابتدا،انیمالیک،سختپوش و ریسکی پرفورمنسشم زیادی قویه! خواهرم وقتی توی اتاق بود درشو باز کرد و بوش تا چند روز باقی موند! و همین حرکتش باعث شد سردرد بگیرم :) (نسخه روغنی 6 میل)
ریویو کاملم توی نظراتش هست،پرفورمنس اینم عالیه البته نه به اندازه لرد
یه گورماند خالص و لایت،که در نهایت وانیل/شکلات سفید/شیرخشک رو تداعی میکنه و پرفورمنسشم معقوله
نارنجک دستی ! رز،مرکبات،روایح سبز .خیلی دلنشینه
اینم شامپوی نعناییه،با پرفورمنس عالی (نسخه روغنی 6 میل بهتره)
یکی دیگه که پرفورمنسش واقعا عالیه و رایحه ادویه ای تند داره ،رایحه زنجبیل میخک و دارچین .
این خیلی وینتیج و البته سنگینه اگه از عطرای قدیمی مثل هاوایی خوشتون بیاد از اینم خوشتون میاد البته این خیلی از هاوایی شیرین تره،توی فصل گرم یک کیلومتریشم نرید
چندتا کار میوه ای از این برند هست که قراره تهیه کنم،اگه گیرم بیاد البته..
شوکو مسک و سافت
هم تو سایت خانوم نرشا و چند نفر دیگه ریویو گذاشتن هم تو تیک تاک خیلی دیده بودم تبلیغ میشه
یه مدتم تو ردیت راجع بهشون خیلی بحث میشد توی فرگرنتیکا هم نظرات مثبت خونده بودم مخصوصا بابت ماندگاری و پخش بو
دیگه با این اوصاف بلایندبای کردم منتظرم به دستم برسه