سلام دوستان عزیزم🎀
یه ادکلن خوشمزه،خاص و مناسب تابستون یا چهار فصل میخوام!
رایحه های توت فرنگیطور،مارشمالویی، پاستیلی، نارنگی ماندارین و .. میپسندم؛اما اذیت کننده برای تابستون نباشه و بازخوردشم برام خیلی مهمه!
ادکلن مدنظر خودتون رو بگین، بین آیتم های زیر هم نظرتون رو اعلام کنین لطفا✨
ویوالا جویسی
کایالی مارشمالو
گرن بالو
بربری هر الکسیر
ممو مدورای
والایا
ویکتوریا سیکرت بامبشل
🎀🎀🎀
توت فرنگی و شامپاین
#لاپرلا دیوینا Divina
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی پینک کوتور Viva La Juicy Pink Couture
پرتقالی خوشمزه
#بریتنی اسپیرز هیدن فانتزی Hidden Fantasy
ممنون میشم نظرتون رو بدون توجه به روایح انتخابی من، درمورد عطری بسیار خوشبو،خاص و تابستونی بدونم.
کایالی مارشمالو گورماند گرمه نت هاش اصلا طبیعی ردیف نشدن و خیلی سنتتیکه اون نت قندی آخرش حتی تو سرمای زمستون هم با اعصاب آدم بازی میکنه اصلا پیشنهاد نمی کنم
بین همه شون گرن بالو خیلی انتخاب سیف تریه
ممنون میشم نظرتون رو بدون توجه به روایح انتخابی من، درمورد عطری بسیار خوشبو و خاص و تابستونی بدونم.
حتما ،بر اساس عطرهایی که خودتون گفتید:
ویوالاجویسی،آشنا و خوشبو،بوی شامپوی گران قیمت،ولی بسیار بسیار آبکی !
کایالی مارشمالو رو خیلی مختصر تست داشتم پس نمیتونم نظر قطعی بدم،اما یه گورماند شیرین با غالبیت توت فرنگی که خیلی گرمه و به هیچ عنوان قابل استفاده توی تابستون نیست
گرن بالو هم توی سبک ویوالاجویسیه اما قشنگ تر و شفافتر،با پرفورمنس خیلی بهتر ،و قیمت خیلی بالاتر..
بربری هر الکسیر هم یکی از عطراییه که من خیلی دوستش دارم ،وانیل و توت فرنگی که عالی کار شده و من صد بربری هر الکسیر رو به کایالی مارشمالو ترجیح میدم،که البته اینم تابستونی نیست اما بازم نسبت به کایالی مارشمالو بیشتر قابل استفاده توی هوای یکم گرمه ..
و ممو مدورای عزیز که هنوز نتونستم تستش کنم:)
بامبشل عطر میوه ای گلی خیلی آشنا و قشنگ ،توتفرنگی،آناناس،یاس و گلای دیگه..ترش و شیرین در عین حال خنک،یکی از سیف ترین عطراست البته نسخه اورجینالش آبکیه نسخه الحمبرا تهیه کنین
سه تا عطر(تابستونی) دیگه هستن که خودم عاشقشونم:
ناتیکا وویاژ ،دریایی خیاری
لویی ویتون پسفیک چیل,اولش انفجار نعناست بعد نت های دیگش معلوم میشن،زردآلو بِه و انجیر ..رو دستش نمیاد
زرجف ارباپورا،بمب میوه ای! بشدت بوی آناناس و زِست لیمو حس میکنم و ترکیبش با نت های دیگه عالی شده،پربازخورد ترین عطر بین عطرامه و تستش واجبه