برای من، اردیبهشت زنی زیبا و نجیب است.
بانوی با وقاری که معصومیت بر چشمانش مستولی شده.
زنی که هنگامِ نواختنِ سازِ باران بر شیشه، دامن گلدارش را پا کرده و دست در دستِ محرمِ جان و محرمِ روحش، به حیاط خانه می رود.
با پای برهنه، لوند و دلبرانه و تنها پیش چشم و با شوهرِ عاشق پیشه ی خود می رقصد.
در این رقصِ مستانه، نمِ بارانِ اردیبهشتی بر گیسوانش بوسه می زند.
در حیاط، عطرِ خاک نم خورده و باران، عطر شکوفه های سفید و صورتی و رز های سرخِ عاشق پیشه و پیچ های امین الدوله، بر این مستی می افزاید.
خیال کن این بانو بر خاطره انگیزترین کتاب فروشی ها و کافه ها قدم گذارد و عطر خود را تنیده در بوی آن ها کند.
این زن پس از خداوند، خالقِ زیباییِ آن رودِ بلندی ست که از دره های آکنده از درختانِ ارغوان می گذرد.
خانم اردیبهشت چنان اصیل و وصف نشدنی ست، که قلمم محتاطانه رقصید و بیش از این توان یاری ام را نداشت.
خدای را سپاس! آفریننده ی زیبای این همه زیبایی...
حال با خواندن نگارش بنده و حس خود از ماه مذکور، مایلم بدانم چه عطری برای شما تداعی کننده ی این ماه است و بوی اردیبهشت را قطعا نه کامل، بلکه اندکی حمل می کند؟
جالبه براتون بگم به طور اتفاقی همیشه عاشق و دلباخته ی دختران اردیبهشت ماهی میشم با اینکه تا قبلش واقعا نمیدونستم اون خانم متولد چه ماهی ! که البته آدم های سختی هستن چون معمولا لجبازن
ادکلن های مدیترانه ای برای من بوی اردیبهشت میدهند مخصوصا از برند های ایتالیایی
سلام، اوقاتتون خوش🌟
با پیش چشم اومدن توصیف شما،
هم به ذهنم اومد. شکوفههای بهار و هوای نمناک، و لوندی و دامن رقصان در این هوا، همآهنگی موزونی در ذهنم با این عطر ساختن.
و احتمالا گاهی هم این عطر به تن خانم اردیبهشتِ موصوف شما بشینه - مثلا در مهمونیها:
#الی ساب له پارفوم (الیه سعب لی پرفیوم) Elie Saab Le Parfum EDP
به به چقدر به عنوان یک اردیبهشتی از این تعاریف لذت بردم
جالبه براتون بگم به طور اتفاقی همیشه عاشق و دلباخته ی دختران اردیبهشت ماهی میشم با اینکه تا قبلش واقعا نمیدونستم اون خانم متولد چه ماهی ! که البته آدم های سختی هستن چون معمولا لجبازن
ادکلن های مدیترانه ای برای من بوی اردیبهشت میدهند مخصوصا از برند های ایتالیایی
سورنای عزیزم
درودها بر تو
این معانی ای دارد ، معانیِ بسیارِ بسیارنیکو !
اگر آب باشی ( تیر ، آبان ، اسفند ) سبز خواهی شد ، گل خواهی دید ، رایحه خواهی بویید !
اگر فروردینی باشی ، گرایش حکم طبیعت است !
معانی بسیار نیکو ، که نوشتن اش بر من سخت است !
من زنان را از خودشان بهتر شناسم ، این جمله حقیر نیست ، جمله ایشان است :)
و بیش از همه : اردیبهشتیان را !
دوقلوی خودم اند :))
میدانی که دوستت دارم !
من یک اردیبهشتیِ خالص ام !
میبینی ؟؟ :)
ایضا :
اگر این جناب پارسا ، عکسی که انتخاب کرده بر اکانت اش ، تصویر خودش باشد ، آنوقت حرفها دارم بر او !!
و خوشحالی های بسیار بر حضورش !
انشائش که ناب است و نوید دانش دهد ، آفرین بر او !
ایضا بر خانم آلالیتای زیبا :
میدانستم :)
ارادت ها بر همه ی شما
جناب پارسای نیک نام ، خیر مقدم ⚘
سورنای عزیزم
درودها بر تو
این معانی ای دارد ، معانیِ بسیارِ بسیارنیکو !
اگر آب باشی ( تیر ، آبان ، اسفند ) سبز خواهی شد ، گل خواهی دید ، رایحه خواهی بویید !
اگر فروردینی باشی ، گرایش حکم طبیعت است !
معانی بسیار نیکو ، که نوشتن اش بر من سخت است !
من زنان را از خودشان بهتر شناسم ، این جمله حقیر نیست ، جمله ایشان است :)
و بیش از همه : اردیبهشتیان را !
دوقلوی خودم اند :))
میدانی که دوستت دارم !
من یک اردیبهشتیِ خالص ام !
میبینی ؟؟ :)
ایضا :
اگر این جناب پارسا ، عکسی که انتخاب کرده بر اکانت اش ، تصویر خودش باشد ، آنوقت حرفها دارم بر او !!
و خوشحالی های بسیار بر حضورش !
انشائش که ناب است و نوید دانش دهد ، آفرین بر او !
ایضا بر خانم آلالیتای زیبا :
میدانستم :)
ارادت ها بر همه ی شما
جناب پارسای نیک نام ، خیر مقدم ⚘
درود بر شما جناب سخی عزیزم
ممنونم از امید بخش بودن و آگاهی بخشیتون همیشه نوشته های شما رو کامل میخونم و نهایت استفاده رو ازشون میبرم
پس دلیل علاقه ی زیادم به شما هم مشخص شد اردیبهشت ماهی هستید :)
اتفاقا یکی از دایی هام که خیلی باهاشون صمیمی هستم هم اردیبهشتی هستند
من خودم خرداد ماهی هستم
نمیدونم این موضوع درست یا نه ولی گاهی حس میکنم متولدین یک ماه به خصوص ویژگی های مشترک در چهره و رفتار دارند دختران اردیبهشت ماهی معمولا چهره ای ظریف و آروم دارند اجزای صورتشون باهم تناسب و هارمونی داره غالبا عاشق هنر هستند و هنرمند ،طبیعت رو دوست دارند یه چهارتا گل و گلدون بهشون بدید تا ساعتها مشغولند 😄
در کارها خلاقیت دارند خوش پوش و خوش سلیقه هستند
اینها تجربه ی مشترک من از حداقل سه دختر اردیبهشت ماهی بود
عاشق یکیشون بودم دوازده سال پیش صورت سفید و موهای قهوه ای روشنی داشت که به قرمزی میزد بهش میگفتم آن شرلی خیلی زیبا بود موهاش تو آفتاب میدرخشید ایشون اولین عشق زندگی من بود
سالها بعد وقتی تو خیابون دیدمش حس میکردم قلبم میخواد از سینه ام بزنه بیرون
بعدها یکبار دیگر کسی رو دوست داشتم ولی آن شرلی نشد
تصمیم گرفتم تا دوباره اونجوری عاشق کسی نشدم وارد رابطه نشم
خلاصه امان از دست این اردیبهشتی های زیبا :)