من مادرم میگرن داره، میخواستم بدونم کسی این شرایط و داره؟ چه عطری استفاده میکنه؟
درود
جو مالون وایلد بلوبل
انیک گوتال او د هادرین
مارک جاکوبز پرفکت
توکا فلورنس ادو پرفیوم
سلام
برند wa:it رو امتحان کنین ، تا جایی که اطلاع دارم کلی آزمایش و تست انجام میدن که عطرهاشون میگرن ایجاد نکنه ، غیر سمی باشه ،به طبیعت و حیوانات آسیب نرسونه و ......
هر موقع اینترنت وصل شد مقداری در موردش تحقیق کنین توی سایت برندش
من دوستم میگرن داره و این دوتا عطر پایینو همیشه میخره و باهاشو مشکلی نداره هرچند کلینیک خیلی دیگه بوش ملایمه
من میگرن ندارم ولی معمولا با بعضی از گلهای سفید مثل بوهای غالب یاس و مریم و اسمانتوس دچار سردرد میشم. و دقت میکنم که توی عطری که میخوام بگیرم این نوتها یا نباشند یا غالب نباشند. برای خالم که میگرن دارند پارسال گرین تی از الیزابت آردن رو سفارش دادم و استفاده میکنند و تا حالا هم بهم نگفتند که باعث سردرد شده باشه
اکثر عطر های برند الیزابت آردن مناسب هستن مثل الیزابت اردن گرین تی
سلام ، پدرم با اکثر عطرها دچار سردرد شدید میشن
ولی با عطر jo malone wood sage and sea salt این اتفاق براشون نیفتاد!حتی با اور پاف کردن عطر!
این عطر یونیسکسه و قابلیت پوشش برای خانم ها و اقایان رو به یک اندازه داره. طبعش خنکه ، نوع رایحه: سیتروسی ، دریایی ، خامه ای .
در کل از جوملون عطر تست کنید چون روایح این سبکی زیاد داره اغلب سبکن و ترکیباتشون طبیعیه و بی آزار.
برای معقوله میگرن صرفا خوشبو بودن یک عطر کافی نیست
برند هایی هستن که به صورت تخصصی
روی این معقوله مانور میدن ،
پیشنهاد من برای مادر این عطر هستش :
Elizabeth Arden Green Tea
ترکیبی از یاس و چای و لیمو
حس میل کردن یک دمنوش در یک فضای سبز و آرامش بخش
درود بر شما
من این مشکل رو دارم و عطر میتونه شدیدا برام سردرد بیاره. نکته مشترک اکثر عطرهای سردردآور برام یاس هست و بعد رز گلابطور. کلا عطرهایی تو دسته گلهای سفید میتونن خیلی ریسکی باشن، و البته عطرهای گرم و شیرین. مثلا کوکو مادمازل رو مدتهای زیاد استفاده میکردم چون دوستش داشتم ولی یه نیمچه اذیتی هم داشت برام. یا انجلز شر اگر کمی فقط کمی هوا گرم بود میتونست جرقه سردرد رو بزنه.
گرینتی الیزابت آردن از اون گرینههای خیلی امن بوده. عطرهای خنک فرانسیس کرکجان هم اذیتکننده نیستند، مثل آکوا سلستیا. دیزی مارک جیکوبز هم خوب بود.
در کل مرکبات و نتهای چوبی خیلی برام اذیتکننده نیستند. دیگه یه جورایی کاملا رفتم سراغ عطرهای یونیسک.س چون باهاشون راحتترم و ریسک سردردشون کمتره.