شباهت بین گری وتیور و کلایو کریستین Xمردانه؟؟؟

سلام خدمت عطرافشانی های عزیز به تازگی سمپل کلایو کریستین x بدستم رسیده نمیدونم چرا حس میکنم لایه های مشترکی با تام فورد گری وتیور داره خواستم ببینم کسی این دوعطر تست داشته؟ من شکم به اصالت سمپل کلایو کریستین افتاده...کسانی که کلایو کریستین و گری وتیور تست داشتن خوشحال میشم جواب بدن آیا باهم شباهتی دارند؟؟؟

کاوه کاوه
1405/02/26

سلام دوست عزیز

تا جایی که یادمه شباهت انچنانی با هم ندارن ، سمپل grey vetiver رو دارم اما کلایو کریستین x رو قبلا تست داشتم.

شما هردو سمپل رو الان داری یا از روی حافظه میگین شبیهن؟چونکه بعضی وقتا حافظه بویایی غلط از آب درمیاد

کلایو x به نظرم خیلی شبیه به Ormonde Man #اورماند جین اروموند من Ormonde Man  بود وقتی تستش کردم.

عطار هردو هم یک نفره.

در پاسخ به کاوه :

سلام دوست عزیز

تا جایی که یادمه شباهت انچنانی با هم ندارن ، سمپل grey vetiver رو دارم اما کلایو کریستین x رو قبلا تست داشتم.

شما هردو سمپل رو الان داری یا از روی حافظه میگین شبیهن؟چونکه بعضی وقتا حافظه بویایی غلط از آب درمیاد

کلایو x به نظرم خیلی شبیه به Ormonde Man #اورماند جین اروموند من Ormonde Man  بود وقتی تستش کردم.

عطار هردو هم یک نفره.

سلام کاوه عزیز...

ممنون بابت وقتی کاه گذاشتی...

من سمپل کلایو دارم واز گری وتیور ادوپرفیوم ربع باتل دارم هردو همزمان تست نکردم اما کلایو هرچی تست کردم بوش یادآور گری وتیوره باکمی تغییرات... مخصوصاً بعدازنیم ساعت کلایو بسیار نزدیک به گری وتیور میشه

کاوه کاوه
1405/02/26
در پاسخ به میلادافشاری :

سلام کاوه عزیز...

ممنون بابت وقتی کاه گذاشتی...

من سمپل کلایو دارم واز گری وتیور ادوپرفیوم ربع باتل دارم هردو همزمان تست نکردم اما کلایو هرچی تست کردم بوش یادآور گری وتیوره باکمی تغییرات... مخصوصاً بعدازنیم ساعت کلایو بسیار نزدیک به گری وتیور میشه

خب اگه هردو رو دارین با هم تست کنین ، متاسفانه الان سمپل x رو ندارم که جواب دقیقی بدم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟