Mr x Mr x
2
1405/02/26

پیشنهاد در راستای بهبود فضای اجتماعی سایت.

درود

من به عنوان کاربر مثل سایر کاربران وقتی میام اینجا نظرات رو می‌خونم، کاربرانی رو پیدا می‌کنم که سلیقشون به سلیقه‌ی من نزدیکه و توضیحاتی که از رایحه میدن با تجربه‌های قبلیم جور درمیاد و برای خریدهای بعدی از نظرات همین افراد کمک میگیرم سپس مراحل تست و خرید رو طی میکنم.

ولی متأسفانه فضای نظرات بعضی وقت‌ها پر میشه از عارضه‌یابی، مخالفت‌های تند و تحمیل نظر. اون هم تو دنیای عطر که ذاتاً سلیقه‌ایه و طبیعیه که هر کسی برداشت خودش رو داشته باشه. در نهایت اینجا فضایی برای اشتراک گذاری نظراته و نه نقد نظرات همدیگه حتی اگه صفر و یکی باشن، نتیجه‌ی این فضا این میشه که بعضی‌ها دیگه راحت نظر واقعیشون رو بیان نمیکنن و با نظرات اکثریت تطابقش میدن. البته منظورم بحث‌های مفید در چهارچوب احترام و قوانین سایت نیست، اون‌ها اتفاقاً خوب و سازنده‌ان و خوندنشون هم کمک‌کننده‌ست.

و البته مدیریت محترم عطرافشان این مدت نظرات رو بیشتر کنترل می‌کنن و هر جایی که امکان ایجاد بحث فاقد ارزش وجود داشت رو محدود کردن، ولی خواهشم اینه که تو رد کردن بعضی ریپلای ها هم صرف نظر نشه.

ممنون از توجهتون.

Venus Venus
1405/02/26

چقدر درست میفرمایید👏🏻

حس و حالی برای بودن در سایت باقی نمیمونه

اگه هم قرار بر تعامل برقرار کردن یا حتی انتقاد کردن از کاربری باشه باید خیلی محترمانه بیان بشه،چون اینجا فقط بیان تجربه برای عطره!!

مسئله مرگ و زندگی نیست که دودستی بگیریم و اگه کسی مقیاسش باهامون نخوند تحمیل کنیم نظراتمون رو یا مخالفت های تند و بیجا...🫣😃🤦🏻‍♀️

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟