یه سوال دارم از کاربران گرامی ، شما باتل های خالی شده تون رو نگه میدارید یا میندازید دور ؟
با درود
چرا باید بندازیم دور آخه،الان دیگه خوشبختانه یا شوربختانه کالای لوکس محسوب میشه.....
بله دقیقا همینطوره
بخاطر این که دیگه دوباره مصرف نشه و پیدا نکن دوباره پر کنن ، میشکنم و یه جای میشناسم که این خورده شیشه ها و یا پلاستیک ها رو بازیافت میکنن میبرم می دم اونجا با پلاستیک سبد میوه میزنن با شیشه هم لعاب کاشی میسازن
اینم کار خوبیه . ممنونم .
سلام چون نگهداریشون جا میخواد، اگرم بندازی دور ممکنه با اسنانس فیک پرش کنن
من تبدیلش میکنم به گلدون های کوچیک و مینیمال توشون گل میزارم هدیه میدم به دوستان
همه دوست داشتن این کارمو
منم مشکل جا دارم. چه کار قشنگی میکنید شما
به جز یکی دوتا که دوستشون داشتم بقیه رو یا تبدیل به گلدون کردم یا شکوندم و دور ریختم
به جز یکی دوتا که دوستشون داشتم بقیه رو یا تبدیل به گلدون کردم یا شکوندم و دور ریختم
قبلا دور مینداختم اما الان ۳،۴ ساله نگه میدارم.
کاش قبلیا هم نگه میداشتم چون با گذشت سالها خاطرات و یه دورههایی از زندگی ارزشمند میشن و اگه باتلها بود حداقل میتونستم با بوییدن دربشون، کمی به اون دوران برگردم 🥲
حالا هم اگر امکانش باشه دوست دارم دوباره بخرم اما خب بعضیا دیسکانتینیو شدن و با قیمتای بالا و بعضا فضایی میشه تهیهشون کرد 😖
نه همه شو ولی بعضیا رو نگه می دارم گاهی باتل ها صرفا یه تیکه شیشه نیستن یادآور خاطراتی هستن که موقع پوشیدن اون عطر تجربه کردیم یادآور آدمهایین که هنوز هستن یا نیستن و ای بسا هستن ولی دورن