سلام و عرض ادب دوستان عزیز
دو هفته است در خصوص عطر امضام خیلی دچار چالش و ناراحتی شدم. واقعیتش من از فروشگاه عط..ر.....آ...می.....ن.. یک سال پیش یک دکانت ده میل از عطر بربری لندن تهیه کرده بودم و خیلی پخش بو و ماندگاری عالی داشت و مایع (جوسِ) عطر تقریباً کرم مایل به زرد رنگ ملایم بود. دو هفته پیش دوباره یه دکانت ده میل از همین عطر تهیه کردم اما چیزی که برام عجیبه اینه که هم پرفورمنسش ضعیفه و هم جوس عطر کرِم بی رنگه. طوری که وقتی دوتا دکانت رو کنار هم قرار میدم، اختلاف رنگ زیادی دارند. این مورد رو بهشون اطلاع دادم و گفتن که شاید این عطر ریفورموله شده باشه و شاید یک یا دو نت از عطر کاسته شده که رنگ مایع عطر تغییر کرده و پرفورمنسش کم شده. خیلی ازین بابت ناراحتم و همش با خودم میگم نکنه عطرهاشون کیفیت قبل رو نداشته باشه...... درحالیکه من خیلی به این فروشگاه اعتماد داشتم. اما با تردید جواب دادنشون منرو به شک انداخت و اولین باره با چنین چیزی از این فروشگاه مواجه شدم
خواستم از صاحبنظران و اساتید بزرگوار و دوستان گرامی بپرسم که آیا این اتفاق دلیل خاصی داره؟ و فروشنده واقعيت رو بهم گفتن ؟ ممنون میشم محبت کنید و بنده رو راهنمایی کنید.
من هم تجربه شما رو داشتم یک نوع عطر رو دو بار از همین فروشگاه که میگین خریدم نمیدونم
خیلی با هم تفاوت داشتن البته عطری که خریدم اماراتی بود اورجینال نبود
شاید دلیلش ریفرموله شدن باشه یا ممکنه عطر تازه باز شده باشه یا تولید جدید باشه
دکانت رو بزارین بمانه چند ماه شاید پخش و ماندگاریش بهتر شد
سلام دوست عزیز
بزرگترین نقطه ضعف باربری لندن همیشه علیرغم زیبایی و دلبریش، پرفورمنس بسیار ضعیفش بوده. البته من نسخه سالهای اولیه لانچ شدن رو که مربوط به بیست سال پیش هست هیچ وقت نداشتم و احتمال میدم اون موقع عملکرد بهتری داشته مثل همه عطور دیگه که با گذر زمان از طرف شرکت سازنده دچار این بلای ناخوشایند میشن. اما چهار پنج سال قبل یکی ازش داشتم که عملکرد ضعیفی داشت و رنگش هم تا جایی که یادمه زرد بسیار کمرنگ متمایل به بی رنگی بود. علیرغم اینکه رایحش واقعا دوست داشتنی بود همین عملکرد نارضایت بخش باعث شد دیگه تمدیدش نکنم. من هم چند وقت پیش که دلتنگ رایحش بودم مجدد دکانتی تهیه کردم رایحه همان بود و به نظرم رسید پرفورمنس حتی کم جان تر هم هست! در ضمن رنگ دکانت به مرور ممکنه تغییر کنه و تیره تر بشه. اینه که مقایسه رنگ دکانت الانتون با دکانت یک سال پیش قابل اعتماد نیست.
موفق باشید🌹
سلام خانم تینا.
عطر آم...ین رو فروشگاه معتبری میدونن دوستان
ولی من تابحال ازش نه دکانت خریدم و نه باتل
من واقعیتش فقط به یه فروشگاه اعتماد صد درصد دارم و اون هم لی لی وم هست
اما درباره عطر باربری لندن زنانه باید بگم بله به گمونم ریفرموله شده چون بچ کدهای قدیم این عطر رو با قیمت سه برابر دارند به فروش میرسونن
سلام وقت بخیر
ریفرمولیه شده.
من لاندن مردانه رو گرفتم و شیشه مثل مدل زنانه شفاف بود و رایحه هم متفاوت شده بود ، ولی بد نشده بود، گرچه قبلی بهتر بود.
حتی درب هم نقره شده بود.
احتمالا برای زنانه هم همچین اتفاقی افتاده.
سلام.راستش در مورد باربری لندن تردید داشتم اینو بگم یا نه.چون اولی که خریدم اومدم خیلی تعریف کردم.من حضوری و از یک فروشگاه معتبر گرفتم.اولش هم خیلی خوشم اومد.اما چندروزی که رو لباسم مونده بود بوی پیف پاف گرفته بود!نمیدونم چی شده.شاید هم با عطر دیگه ای مخلوط شده بود اما احتمالش کمه.