Ali Ali
17
1405/02/25

علت پرفورمنس پایین دکانت ها

با سلام خدمت دوستان عزیز.

من به تازگی جهت انتخاب و تصمیم به خرید باتل کامل، چندین دکانت از سایت معتبر خلی..چی خریدم که دوستان اطلاع دارن کارشون واقعا درسته و من هم از اصالتش مطمئنم به دلیل کیفیت بالای رایحه.

ولی برای مثال دو عطر زیر که خیلی هم دوستان از موندگاری و نشر بوشون تعریف کردن رو من وقتی استفاده کردم هیچ رضایتی از پرفورمنسشون نداشتم. برای مثال روی لباس حدود 7 پاف اسپری می کردم دو سه ساعت می رفتم بیرون و برمی گشتم لباس رو که بو می کردم می دیدم که حتی لباس هم رایحه قابل توجهی نداره.

Acqua di Giò Profondo Parfum #جیورجیو آرمانی اکوا دی جیو پروفوندو پارفوم Acqua di Giò Profondo Parfum 

Le Beau Le Parfum #ژان پل گوتیه له بو له پرفیوم Le Beau Le Parfum 

ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند که متوجه بشم مشکل چیه.

کاوه کاوه
1405/02/25

سلام دوست عزیز

راستش من تجربه خرید از سایتی که فرمودین رو ندارم برای همین نمیشه در مورد اصل یا تقلبی بودن دستریز ها نظری بدم. اما در کل به خیلی چیزا ممکنه بستگی داشته باشه ، اصل یا تقلبی بودن ، نحوه دکانت گیری ، برای مثال بعضی ها با سرنگ از باتل ها دکانت گیری میکنن و بعضی فروشنده ها عطر رو توی شیشه اسپری میکنن، خب این روی ماندگاری و تاپ نت عطرها احتمالا تاثیر داره. به بقیه افراد خانواده هم بدین بو کنن ببینین اونا هم متوجه میشن یا نه ، چون بعضی مواقع ممکنه حس بویایی آدم مختل بشه.

نکته دیگه اینه که انتظار و تعریف مردم از ماندگاری و پرفورمنس متفاوته ، یکی به ۵ ساعت ماندگاری میگه خوب ، یکی با ۱۲ هم راضی نیست.بعضی ها بعد از ۲۴ ساعت اگه کمترین بویی رو احساس کنن میگن فلان عطر ۲۴ ساعت ماندگاری داره.

در نهایت اگه جز انتخاب های نهایی شما هستن این دوتا عطر بهترین کار اینه که از یک جای مطمئن دیگه هم دکانت یا سمپل تهیه کنین.

اگه بین این دوتا عطر گیر کردین به نظرم  پروفوندو گزینه بهتریه از نظر همه کاره بودن و همه پسند بودن.

Arian Xa Arian Xa
1405/02/25

درود

آقای کاوه بسیار درست گفتن

گفتنیه که دکانت چون هوا واردش میشه کیفیت رو مقداری از بیپ میبره

سمپل بهترین کار هست خریدش

به مشام هم توجه کنید گاهی چنان مشام پر میشه که حس میکنید اصلا چیزی نزدید

سلام سایتی که فرمودید معتبر 

دکانت گیری طبق تجربه من فقط ده درصد نهایتا ۱۵ درصد عملکرد رو کاهش میده 

ادکلن اولی تا جای که یادم میاد همینقدر بود پرفورمنسش 

دومی رو تست نداشتم 

R R
1405/02/25

سلام وقتتون بخیر

عطر ژان پاول گوتیه له بو له پرفیوم در حجم ۱۲۵ میل سال گذشته استفاده می کردم 

پرفورمنس کار متوسط هست با ۵ پاف نهایت دو ساعت پخش و ماندگاری بده که بشه بازخورد گرفت واقع بینانه به دور از تبلیغ  

عطر از نظر من که زیاد استفاده کردم معتدل و خنک هست حتی میشه بیشتر خنک و حال خوب کن گفت بهش و نسبت به سایر عطر های خنک انصافا پخش و ماندگاری خوبی داره

کلا چند تا عطر خنک هست که پخش و ماندگاری قوی ای دارند 

Ali Ali
1405/02/25
در پاسخ به کاوه :

سلام دوست عزیز

راستش من تجربه خرید از سایتی که فرمودین رو ندارم برای همین نمیشه در مورد اصل یا تقلبی بودن دستریز ها نظری بدم. اما در کل به خیلی چیزا ممکنه بستگی داشته باشه ، اصل یا تقلبی بودن ، نحوه دکانت گیری ، برای مثال بعضی ها با سرنگ از باتل ها دکانت گیری میکنن و بعضی فروشنده ها عطر رو توی شیشه اسپری میکنن، خب این روی ماندگاری و تاپ نت عطرها احتمالا تاثیر داره. به بقیه افراد خانواده هم بدین بو کنن ببینین اونا هم متوجه میشن یا نه ، چون بعضی مواقع ممکنه حس بویایی آدم مختل بشه.

نکته دیگه اینه که انتظار و تعریف مردم از ماندگاری و پرفورمنس متفاوته ، یکی به ۵ ساعت ماندگاری میگه خوب ، یکی با ۱۲ هم راضی نیست.بعضی ها بعد از ۲۴ ساعت اگه کمترین بویی رو احساس کنن میگن فلان عطر ۲۴ ساعت ماندگاری داره.

در نهایت اگه جز انتخاب های نهایی شما هستن این دوتا عطر بهترین کار اینه که از یک جای مطمئن دیگه هم دکانت یا سمپل تهیه کنین.

اگه بین این دوتا عطر گیر کردین به نظرم  پروفوندو گزینه بهتریه از نظر همه کاره بودن و همه پسند بودن.

ممنونم از راهنماییتون.

بله منم برای همین روی لباس اسپری کردم که دیدم بعد از سه ساعت هیچ بویی نداره برای همین تعجب کردم.

Ali Ali
1405/02/25
در پاسخ به Arian Xa :

درود

آقای کاوه بسیار درست گفتن

گفتنیه که دکانت چون هوا واردش میشه کیفیت رو مقداری از بیپ میبره

سمپل بهترین کار هست خریدش

به مشام هم توجه کنید گاهی چنان مشام پر میشه که حس میکنید اصلا چیزی نزدید

خیلی ممنونم از پاسختون.

بله حواسم به nose blinding هست و برای همین بعد از یه تایمی که از لباس دور بودم می رفتم سر کمد و بو می کردم.

Ali Ali
1405/02/25
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام سایتی که فرمودید معتبر 

دکانت گیری طبق تجربه من فقط ده درصد نهایتا ۱۵ درصد عملکرد رو کاهش میده 

ادکلن اولی تا جای که یادم میاد همینقدر بود پرفورمنسش 

دومی رو تست نداشتم 

ممنونم از راهنماییتون

Ali Ali
1405/02/25
در پاسخ به R :

سلام وقتتون بخیر

عطر ژان پاول گوتیه له بو له پرفیوم در حجم ۱۲۵ میل سال گذشته استفاده می کردم 

پرفورمنس کار متوسط هست با ۵ پاف نهایت دو ساعت پخش و ماندگاری بده که بشه بازخورد گرفت واقع بینانه به دور از تبلیغ  

عطر از نظر من که زیاد استفاده کردم معتدل و خنک هست حتی میشه بیشتر خنک و حال خوب کن گفت بهش و نسبت به سایر عطر های خنک انصافا پخش و ماندگاری خوبی داره

کلا چند تا عطر خنک هست که پخش و ماندگاری قوی ای دارند 

درود بر شما.

من طبق کامنت هایی که هم اینجا هم توی فرگرنتیکا دیده بودم خیلی انتظار بیشتری داشتم ولی منم همین پرفورمنس رو ازش دیدم برای همین تعجب کردم.

سلام علی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه،

دکانتتون چند میل بوده؟،مثلا اگر ۵میل باشه من خودمم این مشکل رو دارم که بسیار شده ببشتر از خود عطر بخاطر پمپ کوچیک و افشانه داخلشه،چون نمیشه پمپ و افشانه حرفه ای یک مرحله ای یا دو مرحله ای داخلشون گذاشت

Aref Aref
1405/02/25

سلام عرض شد

گفتنیاره دوست عزیزمون کاوه گفتن، بعضی موقع ها اون پخش و ماندگاری که دیگران میگن دقیق نیست آنچنان یا نسخه تا نسخه متفاوته

احتمالا پروفوندو پارفوم بالغتر باشه و بیشتر نظرت جلب کنه

اسپری کردن برای دکانت یا با سرنگ کسیدن هم تفاوت هایی دارن و تاثیر خودش رو داره توی تاپ نت

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟