Amir Amir
18
1405/02/24

مناسب‌ترین عطر برای آشنایی و دوستی با رایحه‌های چرمی؟

سلام، وقت همگی دوستان بخیر.

بنده به عنوان یک پسر دانشجو، از وقتی که عطرباز شدم، مدام دنبال عطرهایی بودم که مدرن‌تر و جوان‌پسندتر باشند. عطرهای موردعلاقه بنده، مارلی الثیر و لیتون و اروس و ناکسوس و... هستن و باهاشون خیلی خوب ارتباط میگیرم.

از طرفی، بنده فقط یک بار توسکان لدر رو امتحان کردم و به شدت ازش متنفر شدم. خب واضحه که مشکل از رایحه نیست و با این همه تعریف و تمجیدی که از این عطر میشه، نپسندیدن بنده قاعدتا دلیلش ذائقه و شامه آماتورم هست.

حالا ازتون درخواست میکنم که لطف کنید و رایحه‌های چرمی مدرن‌تر و جوان‌پسندتر بهم معرفی کنید، تا ببینم میتونم با رایحه چرم آشتی کنم یا نه. ترجیحا هم کارهایی باشن که کمی معروف‌ترن چون کارهای اماراتی مشابهشون رو قراره تست کنم.

مرسی از همگی 🙏

Amir Amir
1405/02/25

والا با این قیمتا فعلا خرید آمواج برای من قفله 😄 اگر عطر مشابهشو پیدا کردم تست میکنم حتما. مرسی

در پاسخ به Amir :

مرسی بابت پیشنهاداتتون 🙏 فقط دلیل خاصی داشت که این دوتا کار رو از بین کارهای ممو پاریس انتخاب کردید؟ یا نه، کلا همه کارهای ممو پاریس میتونن برای منِ مبتدی مناسب باشن؟

سلام عرض ادب این دوتا کار از بهترین و معروف ترین کار های چرمی ممو پاریس هستند 

البته آفریکن لدر هم هست ولی خب اونو یک کار ادویه ای میبینم بیشتر تا چرمی

از طرف راشن لدر خیلی به درد جوان ها به نظرم نمیخوره

اریش لدر و ایتالین لدر هم چرم ملایم و دوست داشتنی دارند هم جوان پسند هستند 

Amir Amir
1405/02/26
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام عرض ادب این دوتا کار از بهترین و معروف ترین کار های چرمی ممو پاریس هستند 

البته آفریکن لدر هم هست ولی خب اونو یک کار ادویه ای میبینم بیشتر تا چرمی

از طرف راشن لدر خیلی به درد جوان ها به نظرم نمیخوره

اریش لدر و ایتالین لدر هم چرم ملایم و دوست داشتنی دارند هم جوان پسند هستند 

خیلی هم عالی، حتما تستشون میکنم. مرسی 🙏

Amir Amir
1405/02/26
در پاسخ به محمد خلیلی :

🙏🙏

فرهاد فرهاد
1405/02/26

درود آقا امیر

بنده هم با نظر سورنا جان موافقم و ممو موروکن لدر، آیریش لدر، ایتالین لدر رو بهتون پیشنهاد میکنم. 

در کل نت چرم در عطرها یا اغلب به عنوان یه نت تکمیل کننده به کار رفته که زیاد محسوس نیست و برای شما که هدفت ارتباط برقرار کردن با نت های چرمی هست مناسب نیست چون اصلا ممکنه نت چرم رو متوجه نشی. یا خیلی بلد و تند و تیز هست مثل توسکان لدر، آکوا دی پارما کلونیا لدر و.. که شما نوع چرم و قدرت حضورش رو تو اون کار دوست نداشتی

اما برند ممو یه یه تعریف دیگه ای از چرم ارائه میده که خیلی راحت پوش تره، یه رایحه جیر مخملی و لوکس

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟