Amir Amir
15
1405/02/24

مناسب‌ترین عطر برای آشنایی و دوستی با رایحه‌های چرمی؟

سلام، وقت همگی دوستان بخیر.

بنده به عنوان یک پسر دانشجو، از وقتی که عطرباز شدم، مدام دنبال عطرهایی بودم که مدرن‌تر و جوان‌پسندتر باشند. عطرهای موردعلاقه بنده، مارلی الثیر و لیتون و اروس و ناکسوس و... هستن و باهاشون خیلی خوب ارتباط میگیرم.

از طرفی، بنده فقط یک بار توسکان لدر رو امتحان کردم و به شدت ازش متنفر شدم. خب واضحه که مشکل از رایحه نیست و با این همه تعریف و تمجیدی که از این عطر میشه، نپسندیدن بنده قاعدتا دلیلش ذائقه و شامه آماتورم هست.

حالا ازتون درخواست میکنم که لطف کنید و رایحه‌های چرمی مدرن‌تر و جوان‌پسندتر بهم معرفی کنید، تا ببینم میتونم با رایحه چرم آشتی کنم یا نه. ترجیحا هم کارهایی باشن که کمی معروف‌ترن چون کارهای اماراتی مشابهشون رو قراره تست کنم.

مرسی از همگی 🙏

Amirreza Amirreza
1405/02/24

درود.
قاعدتا کسی از من عطرهای چرمی میپرسه پاسخم بصورت ثابت تام فورد امبره لدر edp و متیر پریمر فالکون لدر هست. ولی از جایی که توسکان لدر رو که نزدیک سبک ایندوتا هست نپسندیدید این عطر چرمی جوان پسندتر و خوش قیمت هست و بسیار هم خوش بازخورد در فصل سرما
Uomo Salvatore Ferragamo Signature #سالواتوره فراگامو یومو (اومو) سیگنیچر (سیگنچر) Uomo Salvatore Ferragamo Signature 

سلام با برند ممو پاریس احتمالا بتونید با چرم آشتی کنید 

Italian Leather #ممو پاریس ایتالین لدر Italian Leather

Irish Leather #ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather 

سلام 

ولنتینو اومو اینتنس 

دانهیل بریتیش لدر

کارولینا هررا سی اچ من ادو تویلت

العمید لطافه رو تست جز پرفورمنس همه چی داره 

پرادا لهوم اینتنس همون چیزیه که میخوای

چرمی مدرن جذاب خوش بازخورد

Amir Amir
1405/02/25
در پاسخ به Amirreza :

درود.
قاعدتا کسی از من عطرهای چرمی میپرسه پاسخم بصورت ثابت تام فورد امبره لدر edp و متیر پریمر فالکون لدر هست. ولی از جایی که توسکان لدر رو که نزدیک سبک ایندوتا هست نپسندیدید این عطر چرمی جوان پسندتر و خوش قیمت هست و بسیار هم خوش بازخورد در فصل سرما
Uomo Salvatore Ferragamo Signature #سالواتوره فراگامو یومو (اومو) سیگنیچر (سیگنچر) Uomo Salvatore Ferragamo Signature 

خیلی هم عالی مرسی 🌹 قیمتش هم که مناسبه، حتما تستش خواهم کرد

Amir Amir
1405/02/25
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام با برند ممو پاریس احتمالا بتونید با چرم آشتی کنید 

Italian Leather #ممو پاریس ایتالین لدر Italian Leather

Irish Leather #ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather 

مرسی بابت پیشنهاداتتون 🙏 فقط دلیل خاصی داشت که این دوتا کار رو از بین کارهای ممو پاریس انتخاب کردید؟ یا نه، کلا همه کارهای ممو پاریس میتونن برای منِ مبتدی مناسب باشن؟

Amir Amir
1405/02/25
در پاسخ به هاشم پور :

سلام 

ولنتینو اومو اینتنس 

دانهیل بریتیش لدر

کارولینا هررا سی اچ من ادو تویلت

سلام مرسی حتما تستشون میکنم 🙏 به خصوص سی اچ من رو که حدس میزنم باید رایحه ش برام آشنا باشه

Amir Amir
1405/02/25
در پاسخ به سعید رنجبر :

العمید لطافه رو تست جز پرفورمنس همه چی داره 

چشم مرسی از پیشنهادتون 🙏🌹

Amir Amir
1405/02/25
در پاسخ به عطر باز نو پا :

پرادا لهوم اینتنس همون چیزیه که میخوای

چرمی مدرن جذاب خوش بازخورد

ظاهرا پرفورمنس خوبی هم داره! میره توی لیست تست. البته فعلا به دکانت بسنده میکنم

اولین