Anita Anita
108
1405/02/22

سوال از عطر بازا

سلام به دوستان عزیز این خونه معطر✨

عزیزان کنجکاوم بدونم شما به جز عطر چه آیتمی رو انقدر دوس دارید که مجموعه ش کنید و کلی پول خرجش میکنید؟😁

خودم که بیشتر کتونی بازم تا عطر باز🗿💔

سیامند سیامند
1405/03/10

خودنویس که اعتیادش از عطر به مراتب بیشتره... امیدوارم هیچکس بهش گرفتار نشه :)

Anita Anita
1405/03/12
در پاسخ به سیامند :

خودنویس که اعتیادش از عطر به مراتب بیشتره... امیدوارم هیچکس بهش گرفتار نشه :)

دقیقااا😂 یجورایی درک میکنم چون خودم یه دوره خیلی تو فاز لوازم تحریر بودم و کلی خودکار و دفتر.... میخریدم که بعدش متوقف شدم ولی همچنان بعد ده سال که دارم استفاده میکنم هنوز تموم نشدن، میشد باهاشون مغازه زد...🗿💔

Lili Lili
1405/03/29

من عطر دیوونم میکنه.بوها میره تو مغزم و تحلیل میشه و بعضی بوها تا حد دیوانگی میبره منو.نمیدونم کسی درک میکنه یانه.اطرافیانم اصلا نمیفهمن.دوس دارم تو عطر فروشی کار کنم با اینکه لول شغلیم بالاتره ولی حاضرم شاگرد هم باشم.جایی باشم فقط بو کنم.

غیراز عطر عاشق لباس و اکسسوری هستم.همشو هم هروقت میخرم سریع استفاده میکنم کیف کنم .نخرم میره رو مخم

Anita Anita
1405/03/30
در پاسخ به Lili :

من عطر دیوونم میکنه.بوها میره تو مغزم و تحلیل میشه و بعضی بوها تا حد دیوانگی میبره منو.نمیدونم کسی درک میکنه یانه.اطرافیانم اصلا نمیفهمن.دوس دارم تو عطر فروشی کار کنم با اینکه لول شغلیم بالاتره ولی حاضرم شاگرد هم باشم.جایی باشم فقط بو کنم.

غیراز عطر عاشق لباس و اکسسوری هستم.همشو هم هروقت میخرم سریع استفاده میکنم کیف کنم .نخرم میره رو مخم

به به لیلی جان خیلی خوبه که هر چیزی که میخری رو سریع استفاده میکنی🤌🏻 من خودم اینطوری نیستم متاسفانه نگه میدارم و زمانیم که بخوام استفاده‌کنم بدردم نمیخوره دیگه🗿💔😂

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟