انتخاب بین سه عطر

دوستان من یکی از این عطرها رو میخوام بخرم بنظرتون کدوم رو باید هرچه سریعتر بخرم و در اولویته 

لالیک انکر ایندیگو 

ایسی میاکه له سل ادوتویلت

مانسرا سدرات بویز 

[EDITED] 1405/02/21 21:59
Pooria Pooria
1405/02/21

له سل پارفوم 

هادی هادی
1405/02/21

سلام این سوال به موارد زیادی بستگی داره مثلا چه عطرای دیگری تو مجموعتون دارید، برای چه محیطی دنبال عطر میگردید، به چه سبک بویایی علاقه‌مندید، و مهم تر از همه کدوم یک از اینا رو بیشتر میپسندید.

اما کلی بخوام بگم جز مون بلان بقیه و تست کردم

لالیک ایندیگو عطر بسیار جالبیه پرفورمنس خوبی داره اما نت زعفران و اون حالت جوهری ممکنه همه‌پسند نباشه و برای فصول گرم مناسب نیست.

مانسرا در فضای اونتوس طراحی شده که کمی رایحه تکراریه و مشابه بهش زیاده اما پرفورمنس خوبی داره.

ایسی میاکه هم رایحه همه‌پسندی داره هم مناسب هر مکان و فصلیه(جز زمستان) هم پرفورمنس خوبی داره انتخاب من ل سل هست.

علی علی
1405/02/21

درود دوست گرامی

مهم اینه که خودتون کدوم رو بیشتر میپسندید

ولی من شخصا سدرات بویز رو برای بهار بیشتر میپسندم

برای تابستان هم له سل او دتویلت مناسبتره

Mr x Mr x
1405/02/21

منم امروز همچین سوالی با خودم داشتم 😂 منتها با گزینه های متفاوت ، در نهایت تصمیم گرفتم فقط عطرای خنکو سفارش بدم.

بین گزینه هاتون انکر اندیگو جزء سفارش های لذتبخشتون میشه از اوناس که احتمالا با اولین استشمامش یه واو بگید.

له سل عطر ‌شیک و مینیمالیه

سدرات بویز فضایی مشابه اونتوس و هاجیوات داره ولی طبق نظرات ظاهرا نسبت به بچ های قدیمیش پرفورمنسش افت محسوسی داشته،

لجند هم فضاش تکراریه به نظرم.

پس اولویت با له سل و لالیک باشه.

نَرشا نَرشا
1405/02/21

درود 

الویت فقط علاقه شماست! و به فصلش هم توجه کنید

در پاسخ به Pooria :

له سل پارفوم 

سلام‌ دوست عزیز ممنون بخاطر راهنماییت ولی همچین عطری رو پیدا نکردم

در پاسخ به هادی :

سلام این سوال به موارد زیادی بستگی داره مثلا چه عطرای دیگری تو مجموعتون دارید، برای چه محیطی دنبال عطر میگردید، به چه سبک بویایی علاقه‌مندید، و مهم تر از همه کدوم یک از اینا رو بیشتر میپسندید.

اما کلی بخوام بگم جز مون بلان بقیه و تست کردم

لالیک ایندیگو عطر بسیار جالبیه پرفورمنس خوبی داره اما نت زعفران و اون حالت جوهری ممکنه همه‌پسند نباشه و برای فصول گرم مناسب نیست.

مانسرا در فضای اونتوس طراحی شده که کمی رایحه تکراریه و مشابه بهش زیاده اما پرفورمنس خوبی داره.

ایسی میاکه هم رایحه همه‌پسندی داره هم مناسب هر مکان و فصلیه(جز زمستان) هم پرفورمنس خوبی داره انتخاب من ل سل هست.

سلام‌ دوست عزیز ممنون بخاطر راهنماییت 

در پاسخ به علی :

درود دوست گرامی

مهم اینه که خودتون کدوم رو بیشتر میپسندید

ولی من شخصا سدرات بویز رو برای بهار بیشتر میپسندم

برای تابستان هم له سل او دتویلت مناسبتره

در پاسخ به Mr x :

منم امروز همچین سوالی با خودم داشتم 😂 منتها با گزینه های متفاوت ، در نهایت تصمیم گرفتم فقط عطرای خنکو سفارش بدم.

بین گزینه هاتون انکر اندیگو جزء سفارش های لذتبخشتون میشه از اوناس که احتمالا با اولین استشمامش یه واو بگید.

له سل عطر ‌شیک و مینیمالیه

سدرات بویز فضایی مشابه اونتوس و هاجیوات داره ولی طبق نظرات ظاهرا نسبت به بچ های قدیمیش پرفورمنسش افت محسوسی داشته،

لجند هم فضاش تکراریه به نظرم.

پس اولویت با له سل و لالیک باشه.

در پاسخ به نَرشا :

درود 

الویت فقط علاقه شماست! و به فصلش هم توجه کنید

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی