سلام و عرض ادب خدمت عزیزان
پیشنهادی میخواستم برای پاییز و زمستان تو رنج قیمت ۱۵-۲۵ تومن که خب مسلما پرفورمنس خوبی هم داشته باشه
حقیقتا خودم ژیوانشی جنتلمن ادوپرفیوم مد نظرم بود و تو همون سبک میخوام که نه خیلی گورماند باشه نه خیلی یونیسکس نه خیلی پودری نه خیلی ماسکلین
خواستم پیشنهاد اساتید رو هم بدونم
در خصوص عطر هم
سلام شما بجای به ادکلن ۲۵ تومنی بنظر بنده میتونی دوتا عطر خوب بخری یکی تابستونی یکی زمستونی
به عنوان مثال ادکلن له سل از ایسی میاکه رو برا بهار تابستونت بگیر
یه لالیک انکر نویر ال اکستریم هم بگیر برای پاییز زمستونت
بجای له سل میتونی مانسرا سدرات بویز هم بگیری که بازخوردش از سمت خانمها عالیه
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
برای بهار و تابستون فعلا ادکلن هام اشباع شدن حدود ۲۰ تا اماراتی و ۲ تا اورجینال دارم (اروس و مون بلان اکسپلورر) در ضمن گاهی هم از اربا گلد مادر جان کش میرم 😂😂
در مورد انکر نویر اکستریم هم میتونه گزینه خوبی باشه ولی ریویو هایی که میخونم انگار بلای ریفورمولیشن گریبان گیر ایشون هم شده
تو گزینه هام ژیوانشی ریزرو پریوه ، له مال له پارفوم ، ولنتینو اومو هم بودن که متاسفانه از قرار معلوم اونها هم دچار ریفورمله شدن
فعلا گزینه هایی حتمی ام اسپایس بمب اکستریم ، ازارو ماست وانتد ای دی پی اینتنس ، سالواتوره فراگامو سیگنیچر هستن و حقیقتا بین لاین استرانگر ویت یو (بخاطر گورماند بودن) و ژیوانشی جنتلمن موندم
سلام
بنظرم spice d'arno از Electimuss رو بپسندین، متأسفانه عطرافشان صفحهی این کار رو نداره. دکانتش چک کردم یکی از سایتهای معروف داشت و فکر میکنم فروشگاه معتبری که در کرمان هست هم موجود دارن.
در خصوص عطر هم
ممنون پوریا جان لابراتوریو اولفکتیوو تو رنج ۲۵ پیدا میشه؟
عرض ادب
قیمتارو دقیق نمیدونم ولی ورساچه نجیم رو تست کردم بنظرم عطر خیلی خوبیه
گرلن وتیور پارفوم
الکتیموس پچولی اف د اندرورد
تام فورد آمبر لدر
سدرات بویس اینتنس
گوچی گیلتی الکسیر د پارفوم پورهوم
تام فورد نویر اکستریم
اینا پخش و ماندگاری بدی ندارن
باید تست بشه
انقدر گرون شده که خیلی از گزینه هارو نمیشه گفت دیگه
سلام
بنظرم spice d'arno از Electimuss رو بپسندین، متأسفانه عطرافشان صفحهی این کار رو نداره. دکانتش چک کردم یکی از سایتهای معروف داشت و فکر میکنم فروشگاه معتبری که در کرمان هست هم موجود دارن.
سلام ممنون مهدیه جان بابت راهنماییت
میشه ادرس سایت رو با نقطه و فلان تایپ کنی
عرض ادب
قیمتارو دقیق نمیدونم ولی ورساچه نجیم رو تست کردم بنظرم عطر خیلی خوبیه
گرلن وتیور پارفوم
الکتیموس پچولی اف د اندرورد
تام فورد آمبر لدر
سدرات بویس اینتنس
گوچی گیلتی الکسیر د پارفوم پورهوم
تام فورد نویر اکستریم
اینا پخش و ماندگاری بدی ندارن
باید تست بشه
انقدر گرون شده که خیلی از گزینه هارو نمیشه گفت دیگه
سلام ممنون عارف جان
الکتیموس رو حقیقتا نشنیدم تا به حال
رنج قیمتی تامفورد هم ۳۰-۳۵ تومن شده به گمونم ولی خب من باب عدم افت کیفیت و ریفورمولیشن نشدن بنظر گزینه ارزنده ای میاد التبه نویر اکستریم
سال ۹۰ با ۲۵ تومن میشد سراتو خرید ، الان میشه عطر (متوسط) خرید!
داداش اون روز که نارنسیسو بهم معرفی کردی 14 بود الان تو همون سایت 24 ت شده 🤦