سلام وقت بخیر خدمت اعضای محترم سایت عطرافشان .
بنده همسرم اواخر تیرماه زایمان داره
میخواستم از عطرهای خنکی که دارم ، شما پیشنهاد بدین اون روز چی بزنم :
1-VERSACE - Versace Eros Pour Homme
2-BURBERRY - Burberry Mr - EDT
3-Carven pour homme
4-gUCCI - Gucci by Gucci Pour Homme
5-Icon Racing Blue Eau de Parfum for Men
6-JIL SANDER - Sander for Men
7-Calvin Klein - Eternity Aqua
8-POLICE - Contemporary
9-Calvin Klein - Euphoria for Men
10- Artisan Pure Eau de Toilette For Men John Varvatos
ممنون میشم دلیل انتخابتون رو هم بم بگید.
حضور مدیریت محترم عطرافشان
اخیرا عنوان و محتوی برخی تاپیک ها رو که مشاهده می کنم متعجب میشم که این عناوین چطور به ذهن نویسنده شون میرسه و از آن عجیب تر که چطور تایید میشن.
سلام وقت بخیر
بهتر هست یرای محیط بیمارستانی از عطر استفاده نشه یا از عطرهای لطیف و نزدیک به پوست با پاف کم.
به همین دلیل هم هست که بیمارستان ها اجازه نمیدن کسی گل بیاره.
ای جانم محسن عزیز،بغض کردم مرد❤،عجب تاپیکی،مردی که واسه اون لحظه هم برنامه خوشبو بودن چیده🔥،امیدوارم خودتو همسرت و فرزندت همیشه خوشبو و در آغوش امن پروردگار باشید❤،
بی شک ورساچه اروس گزینه خیلی خوبیه واسه اون لحظه🤍
من انتخابم جان وارواتوس هست
البته مهم تر از عطر قطعا یه سبد گل شیکه
مبارک باشه قدمش
سلام و تبریک بابت جریانات پیش روی زندگیت و در مورد سوالت به نظرم میرسه که شما اون روز اصلا عطر استفاده نکن ، چون به هر حال هم به بچه ۱ روزه میخوای نزدیک بشی و آغوش بگیریش و هم احتمالا مادر بچه ، پیشنهاد میکنم اون روز که هیچ حداقل تا دو سه ماه در جوار شون عطر استفاده نکن
البته دکتر اسعدی تو این قضیه صاحب نظره امیدوارم ایشون این پرسش شما رو ببینه و نظر قطعی و علمی بهتون بده و اگر هم ایشون سوال شما رو ندید باز پیشنهاد میکنم حتما برو تو صفحه خودشون و این سوال اونجا خیلی مستقیم مطرح کن .
سلام و تبریک بابت جریانات پیش روی زندگیت و در مورد سوالت به نظرم میرسه که شما اون روز اصلا عطر استفاده نکن ، چون به هر حال هم به بچه ۱ روزه میخوای نزدیک بشی و آغوش بگیریش و هم احتمالا مادر بچه ، پیشنهاد میکنم اون روز که هیچ حداقل تا دو سه ماه در جوار شون عطر استفاده نکن
البته دکتر اسعدی تو این قضیه صاحب نظره امیدوارم ایشون این پرسش شما رو ببینه و نظر قطعی و علمی بهتون بده و اگر هم ایشون سوال شما رو ندید باز پیشنهاد میکنم حتما برو تو صفحه خودشون و این سوال اونجا خیلی مستقیم مطرح کن .
عرض سلام و تبریک
ورساچه اروس بهتره
فقط نکته ای که وجود داره اینه که عطر رو حداقل دو ساعت قبل به دنیا اومدن بچه بزن تا پخش عطر به بچه و همسر محترم آسیب نزنه.
داداش حالا بیمارستانو کوتاه بیا