دوستان سلام وقت همگی بخیر
یک خواننده ای بود نزدیک شاید هفت هشت سال پیش ما آهنگ هاشو گوش میدادیم البته هنوزم یک سری از ترک هاشون رو دارم چند ماه پیش تو اینستاگرام مجدد دنبالشون کردم دیدم یک پیج فروش ادکلن هم دارند با کارهای به شدت عجیب غریب و کمیاب یعنی هر مدلی از لویی ویتون یا لاین ویژه ی دیور تصور کنید ایشون داشتند مدل های کمیاب سرجف مدل های مختلف روژا داو که اصلا بعید بدونم فروشگاهی همه ی این کار هارو یک جا داشته باشه همینجوری هم به موجودیشون اضافه میشد میگفتن مستقیم از دبی مال یا انگلیس خریداری میشه و قیمت هاشون هم نسبتا بالا بود ولی خب کارهایی هم بودند که به علت دکانت گیری مثلا ده میلش رفته و با قیمت ارزون تری میفروختند
میخواستم بدونم کسی آیا از ایشون خرید داشته ؟
با اینکه من بعید بدونم کسی با این حجم از ادکلن اصل و خاص بخواد سر آدم کلاه بزاره ولی به هرحال خرید اینستاگرامی با این قیمتا یه مقدار استرس زا هست
اگر خرید داشتید لطفا تجربه ی خریدتون رو بهم بگید ممنون میشم
نمیدونم اگر اسم بگم سانسور میشه یا نه اسم ایشون ش....ا..نی....کو
سلام
روزتون بخیر باشه واقعا ممنونم ازتون 🙏من خیلی دنبال اسم این خواننده میگشتم و هرچقدر فکر میکردم اسمش بخاطرم نمیومد.🙂 یه مدت موزیک ویدیوهاشو میدیدم انتقادای زیادی ازش میشد.... مثلا اونجور که یادمه ادعا میکردن که گرون ترین موزیک ویدیو کل ایرانو ساختن! خیلی به کارشون اعتماد داشتن خب این نشون دهنده اعتمادبنفس خیلی بالاست در کنار اینکه کارهاشون خیلیییی فانتزی و عجیب غریب بود. متاسفم که نمیتونم راهنماییتون کنم:/
سلام سورنا جان
شناختی ندارم ولی تجربه ثابت کرده با سلبریتی ها باید با احتیاط زیادی برخورد کرد. اکثرا از جایگاهشون برای سو استفاده بهره میگیرن، چون خیلی ها میگن «این معروف هست نمیاد آبروی خودش رو ببره»
سلام
روزتون بخیر باشه واقعا ممنونم ازتون 🙏من خیلی دنبال اسم این خواننده میگشتم و هرچقدر فکر میکردم اسمش بخاطرم نمیومد.🙂 یه مدت موزیک ویدیوهاشو میدیدم انتقادای زیادی ازش میشد.... مثلا اونجور که یادمه ادعا میکردن که گرون ترین موزیک ویدیو کل ایرانو ساختن! خیلی به کارشون اعتماد داشتن خب این نشون دهنده اعتمادبنفس خیلی بالاست در کنار اینکه کارهاشون خیلیییی فانتزی و عجیب غریب بود. متاسفم که نمیتونم راهنماییتون کنم:/
سلام نرگس خانم عزیز
خواهش میکنم اختیار دارید همین که این موضوع براتون برطرف شده برام جای خوشحالی داره بله بعید نیست گرون ترین موزیک ویدیو مال خودشون باشه چون اصلا کالکشن ماشین و ادکلنی که دارند گویای این موضوع هست
این کارایی که من بالاتر ذکر کردم نصف کالکشن ادکلن ایشون هم نیست برندهایی دارند که هوش از سر آدم میپرونه در تعداد بالا
خیلی برام جای سوال شده