سلام دوستان
بنده از زمان کرونا حس بویاییم رو کلا از دست دادم
خواستم بدونم راهی برای درمان هست؟
قرصی قطره ای یا طلسمی😅چیزی که بتونم حس بویایم رو مثل قبل کنه
البته بعضی مواقع ۲۰ درصد برمیگرده اما مثلا بوی سیگار رو مثل بوی آتیش حس میکنم نه خود بوی اصلی رو
مثلا پسفیک چیل رو که اینقدر اوایلش تنده کلا یه بویی در حد ۱ قطره گلاب رو که حدود نیم ساعته به پوستت زدی حس میکنم
اگ کسی سابقه داشته و مشکلش حل شده به منم راهنمایی کنید🙏❤
سلام
آلفا لیپوئیک اسید مصرف کنید
جناب آقای مجتبی
درود
طبق راهنمایی بسیار ارزشمند جناب آقای دکتر اسعدی گرامی به یکی از عزیزان که همین مشکل رو داشتن، برای بازگشت حس بویایی بعد از کرونا، قهوه آسیاب نشده رو برای حداقل ۳ بار در روز به مدت ۳۰ ثانیه ببویید، دقت کنید که حتماً قهوه آسیاب نشده باشه چون پودر قهوه آسیاب شده به مجاری بینی نفوذ میکنه و باعث حساسیت میشه، و اینکه هر روز صبح به محض بیدار شدن از خواب قبل از صبحانه یک قرص مولتی ویتامین جوشان با طعم پرتقال رو در آب سرد حل کنید و میل بفرمایید.
سلام اگر عامل زمینهای مانند التهاب دستگاه تنفسی ناشی از آلرژی، بیماری ویروسی یا پلیپ وجود نداره تنها راه اثبات شده تقویت حس بویایی، تمرین بویایی است به این نحو که شما هر روز چندین ماده ساده و بو میکنی و تمایز میدی کم کم میری سراغ مواد پیچیدهتر، و این کار و تکرار میکنید.
یکسری مکملها مثل لیپوئیک اسید که نام بردند شاید مثبت ذکر شوند اما تاثیر اثبات شدهای ندارند.
در کنار راه حل های عزیزان
روی حس چشایی خود کار کنید. تقویتش کنید. چشایی تان که تقویت شود خودش دست بویایی را خواهد گرفت. مطمئن نیستم که نورو یاخته های مغزی مرتبط با چشایی و بویایی چقدر و چطور قابل ترمیم اند. اما مطمئنم اگر چشایی را تقویت کنید اتومات بویایی را تقویت کرده اید. میانبر مطمئن و بدون ریسک.
ارادتمند
سلام اگر عامل زمینهای مانند التهاب دستگاه تنفسی ناشی از آلرژی، بیماری ویروسی یا پلیپ وجود نداره تنها راه اثبات شده تقویت حس بویایی، تمرین بویایی است به این نحو که شما هر روز چندین ماده ساده و بو میکنی و تمایز میدی کم کم میری سراغ مواد پیچیدهتر، و این کار و تکرار میکنید.
یکسری مکملها مثل لیپوئیک اسید که نام بردند شاید مثبت ذکر شوند اما تاثیر اثبات شدهای ندارند.
البته در کنار حس بویایی یه چیز دیگه ای هم هست در دماغم
نمیدونم چجوری توصیف کنم اما حتما باید به پهلوم دراز بکشم تا بینیم باز شود و بتونم نفس بکشم
یه چیزی ماننده حباب در بالای بینی وجود دارد
مثلا هنگامی که صاف بشیم هر دو طرف بینیم بسته میشود و فقط هنگامی که به سمت پهلوی چپ دراز بکشم باز میشود
و یا زمانی که خودم رو برعکس کنم کلا بینی بنده بسته میشود
نمیدونم پلیپ میگن یه چی تا الان به دکتر نگفتم بابتش
یه چیزی انگار خمیر مانند نمیشه توصیف کرد
دقیقا از یه شب تا صبح که زیر کولر خوابیده بودم این اتفاق افتاد
خونه یه عزیزی مهمانی بودیم
و نمیتونستم بگم کولر را خاموش کنید
و تا صبح در اتاق پذیرایی زیر کولر خوابیدم
و صبح خیلی آب ریزش بینس داشتم دقت کردم دیدم از همان روز ایتطوری شدم
جناب آقای مجتبی
درود
طبق راهنمایی بسیار ارزشمند جناب آقای دکتر اسعدی گرامی به یکی از عزیزان که همین مشکل رو داشتن، برای بازگشت حس بویایی بعد از کرونا، قهوه آسیاب نشده رو برای حداقل ۳ بار در روز به مدت ۳۰ ثانیه ببویید، دقت کنید که حتماً قهوه آسیاب نشده باشه چون پودر قهوه آسیاب شده به مجاری بینی نفوذ میکنه و باعث حساسیت میشه، و اینکه هر روز صبح به محض بیدار شدن از خواب قبل از صبحانه یک قرص مولتی ویتامین جوشان با طعم پرتقال رو در آب سرد حل کنید و میل بفرمایید.
خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم
سلام
آلفا لیپوئیک اسید مصرف کنید
ممنونم سدرا جان🙏
نسخه کاهش بویایی ناشی از عفونت های ویروسی:
1, اسپری بینی فلوتیکازون هر 12 ساعت یک پاف
2.شستشوی بینی با سرم نرمال سالین یا اسپری بینی سدیم کلراید
3. تحریک و تقویت عصب بویایی به وسیله استشمام متناوب قهوه،پوست لیمو، پرتقال در طی روز
در کنار راه حل های عزیزان
روی حس چشایی خود کار کنید. تقویتش کنید. چشایی تان که تقویت شود خودش دست بویایی را خواهد گرفت. مطمئن نیستم که نورو یاخته های مغزی مرتبط با چشایی و بویایی چقدر و چطور قابل ترمیم اند. اما مطمئنم اگر چشایی را تقویت کنید اتومات بویایی را تقویت کرده اید. میانبر مطمئن و بدون ریسک.
ارادتمند
ممنونم رها جان
حتما جوابی که به هادی جان دادم رو چک کنید شااید اصل قضیه رو متوجه بشید
نسخه کاهش بویایی ناشی از عفونت های ویروسی:
1, اسپری بینی فلوتیکازون هر 12 ساعت یک پاف
2.شستشوی بینی با سرم نرمال سالین یا اسپری بینی سدیم کلراید
3. تحریک و تقویت عصب بویایی به وسیله استشمام متناوب قهوه،پوست لیمو، پرتقال در طی روز
سلام امیر جان
جوابی که بالاتر به هادی دادم رو چک کن ببین چیزی دستگیرت میشه