درود
عطرهای گرون قیمت از برندهای معتبر و با کیفیت که ناامیدتون کردن،و عطرهای ارزونی که با عملکرد خوب غافلگیرتون کردن؟..
عجب! از آمواج و سوسپیرو بعید بود.. .
خیلی تعریف این مارک جوزف رو شنیدم
بله واقعا هم تعریفی هست من یک پاف ماین نویر ۱۹۷۰رو استینم زدم خداوکیلی تا سه روز پخش بو تا سه چهار متر داشت و بعد اونم تا یک هفته کاملا بوش از یک متری واضح بود همینم باعث شد برم باتل کامل بخرم ۱۱۰میل هست و تولید قشم ایران ولی خود عطرش از فرانسه میاد اینجا فقط پکیج میشه.
بله برای من هم بعید بود ولی بین کارهای امواج که استفاده کردم جوبیلیشن خداییش پرفورمنسش ضعیفه و بدترین خریدم هم سوسپیرو لیلاتی بود به این خاطر که رایحه ی خیلی سنگین و معمولی و بدتر اینکه پخش و ماندگاری خیلی ضعیفی داشت سوسپیرو اکسنتو هم قبلاً گرفتم اونم اصلا به قیمتش نمی ارزید
عطری که ناامیدم کرد😞
#سوسپیرو پرفیومز لیلاتی Laylati بشدت رایحه ی بد و پرفورمنس ضعیف
#مون بلان اکسپلورر Explorer رایحه ی فوق العاده جذاب ولی ده پاف میزدم بعد یک ربع کلا ناپدید میشد
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men اینم رایحه ی خیلی عالی و مدرن ولی نسبت به دیگر کارهای امواج پرفورمنس خیلی ضعیفه.
و اما آنهایی که غافلگیرم کرد با اینکه ارزون بود
#مارک جوزف ماین پورهوم Mine Pour Homme اینم رایحه ی کم نظیر و پرفورمنس عالی داره و خنک هست هم چنین ماین ۱۹۷۰ هم نسبت به قیمت غافلگیرتون میکنه عطر خنک معتدل شیرین و تلخ با پخش و ماندگاری چند روزه
#هوگو بوس جین من Hugo Jeans Man اینم ارزون ولی خیلی باکیفیت
واقعا ماندگاری چند روزه برای این مدل؟
چجوری ساخت ایرانه
جسارتا چند ساعت پخش بوی مفید و پر بازخورد داره؟
کارهای مارک جوزف تو ایران فقط بسته بندی میشه خود مایع عطر از فرانسه میاد من چند وقت پیش ماین۱۹۷۰ رو گرفتم خداییش یک پافش تا یک هفته می مونه و تا سه چهار روز هم پخش بود داره شاید براتون عجیب باشه ولی حقیقت رو گفتم پرفورمنسش از اینترلود امواج کم نمیاره.
واقعا ماندگاری چند روزه برای این مدل؟
چجوری ساخت ایرانه
جسارتا چند ساعت پخش بوی مفید و پر بازخورد داره؟
ماین نویر۱۹۷۰خیلی پرفورمنس عجیبی داره قشنگ تا سه چهار روز پخش بو و تا یک هفته ماندگاری اونم با یک پاف
اینم بگم که هر برندی چه ارزون و چه گرون هم کار با پرفورمنس خوب داره هم ضعیف حتما قبل خرید مشورت کنید با فروشنده و تست هم بکنید بعد خرید کنید و در کل عطرهای اروپایی آمریکایی خیلی خیلی معتبر تر از کارهای دیگه هست