درود و عرض ادب خدمت عزیزان عطر افشانی✨
خواستم تجربه م رو از خرید یکسری دکانت و سمپل از یکی از سایت هایی که یه مدت پیش هم دوستان معرفیش کردن باهاتون به اشتراک بذارم شاید برای یسریا مفید باشه😁
البته که این دکانت و سمپل ها رو متاسفانه عطر افشان عزیز موجود نداشت و به ناچار مجبور شدم از جای دیگه ای خرید کنم💔🫠
اینم بگم من قبلش میدونستم ممکنه تجربه بدی باشه چون توی نظرات همین جا هم خونده بودم راجبش ولی ریسکشو گردن گرفتم😅
از سایت ایرا.....وس خرید کردم و باید بگم از چهارتا تا دکانتی که خریدم یکیش اصل بود بقیه فیک یا فاسد بودن...
من ۲۰ تا سمپل ۱.۲ میلی از یه عطر رو گرفتم که اونا هم کاملا تست شده بودن نصف اون مقداری که باید میبود از شیشه خالی شده بود عملا شما پول ۰.۶ میلی رو پرداخت میکنید واسه یک سمپل ۱.۲ میلی!!!( داخل مخزن افشانه پر بود که نشون میداد از قبل اسپری شده و از طرفیم مقدارشو با عکس واقعی که کاربران توی اینترنت هم گذاشته بودن مقایسه کردم دقیقا میشه گفت از هر سمپل ۵-۷ پاف اسپری کرده بودن )
من از جای دیگه ای قبلا هم سمپل های اون عطر رو گرفته بودم (برای به همراه داشتن عطر مورد نظر کلا سمپل گزینه راحتیه ) از روی اونا هم یادمه که مقادیر اینایی که گرفتم کمتره😬
برخورد پشتیبانیشون هم محترمانه نبود که هیچ معتقد هم هستن که عطر اصلا تاریخ انقضا نداره و هیچوقتم فاسد نمیشه🗿💔
ثمره این تجربه هم این شد که حتی اگر اون آیتمایی که میخوام رو عطر افشان موجود نداشت بهتره از مدیریت چندین بار خواهش کنم تا اگر شد موجودش کنه و نرم سراغ این سایت های کلاهبردار🫠💔
ممنونم از مدیریت محترم سایت عطر افشان امیدوارم همواره سلامت و تندرست باشید جناب✨🌹
سلام انیتا عزیزم
بسیار متاسفم از تجربه بدی که داشتی.
واقعیتش منم یه بار یه دکانت از ایرا.نو.س گرفتم و خب متوجه فیک بودن نشدم ولی الان که پیام شما رو دیدم شک کردم چون همین عطر رو از عطر . امین هم گرفتم و یکم پخش بوی بهتری داشت