Anita Anita
21
1405/02/16

یه تجربه خرید بد از سایت های دیگه🗿💔

درود و عرض ادب خدمت عزیزان عطر افشانی✨

خواستم تجربه م رو از خرید یکسری دکانت و سمپل از یکی از سایت هایی که یه مدت پیش هم دوستان معرفیش کردن باهاتون به اشتراک بذارم شاید برای یسریا مفید باشه😁

البته که این دکانت و سمپل ها رو متاسفانه عطر افشان عزیز موجود نداشت و به ناچار مجبور شدم از جای دیگه ای خرید کنم💔🫠

اینم بگم من قبلش میدونستم ممکنه تجربه بدی باشه چون توی نظرات همین جا هم خونده بودم راجبش ولی ریسکشو گردن گرفتم😅

از سایت ایرا.....وس خرید کردم و باید بگم از چهارتا تا دکانتی که خریدم یکیش اصل بود بقیه فیک یا فاسد بودن...

من ۲۰ تا سمپل  ۱.۲ میلی از یه عطر رو گرفتم که اونا هم کاملا تست شده بودن نصف اون مقداری که باید میبود از شیشه خالی شده بود عملا شما پول ۰.۶ میلی رو پرداخت میکنید واسه یک سمپل ۱.۲ میلی!!!( داخل مخزن افشانه پر بود که نشون میداد از قبل اسپری شده و از طرفیم مقدارشو با عکس واقعی که کاربران توی اینترنت هم گذاشته بودن مقایسه کردم دقیقا میشه گفت از هر سمپل ۵-۷ پاف اسپری کرده بودن )

من از جای دیگه ای قبلا هم سمپل های اون عطر رو گرفته بودم (برای به همراه داشتن عطر مورد نظر کلا سمپل گزینه راحتیه ) از روی اونا هم یادمه که مقادیر اینایی که گرفتم کمتره😬

برخورد پشتیبانیشون هم محترمانه نبود که هیچ معتقد هم هستن که عطر اصلا تاریخ انقضا نداره و هیچوقتم فاسد نمیشه🗿💔

ثمره این تجربه هم این شد که حتی اگر اون آیتمایی که میخوام رو عطر افشان موجود نداشت بهتره از مدیریت چندین بار خواهش کنم تا اگر شد موجودش کنه و نرم سراغ این سایت های کلاهبردار🫠💔 

ممنونم از مدیریت محترم سایت عطر افشان امیدوارم همواره سلامت و تندرست باشید جناب✨🌹

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به علیرضا ملک :

از عطر میل...ر سفارش بدید،خوبه

ممنون از نظرتون😃🌹

ولی دیگه واسه من فقط عطر افشان جوابه🫠💗

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به مریم قادری :

من مشکلم‌اینه عطرهایی که شناخته شده نیستن بدلیل اینکه سفارش کمی ازشون ثبت میشه مونده و فاسد شده باشن

نمیدونم به کدوم سایت میشه اعتماد کرد

مریم جان کلا این قضایا خیلی شانسیه یسریا از سایتهایی که خرید زدن راضین یسریا ناراضی ولی کلا به ریسکش نمیارزه مگر اینکه حضوری باشه یا اینترنتی هم همین سایت خوب عطر افشان که داریم قابل اعتمادترینه ✨

من خودم اگر سمپل مورد نظرمو از اینجا پیدا نکنم دست به دامن مدیر میشم شارژش کنه و منتظرم میمونم ولی از سایت دیگه نمیخوام خرید کنم😬💔

فرهاد فرهاد
1405/02/16

درود 

سپاس از اينکه این تجربه رو به اشتراک گذاشتید. اتفاقا هفته پیش یکی از بچه های عطرافشان یه تستر خریدن، که بعد دریافت سر باتل کمی خالی بود. و خانم پشتیبان هم دقیقا مثل تجربه شما پاسخگو نبودن و بی ادبانه بهشون جواب دادن.

اگه عطرافشان سمپل نداشت میتونید از؛

عطر امین،

علی گالری،

ریحا (که اطلاع دارید از گرون فروش بودنشون)

خلیفه چی (اینو من تجربه خرید نداشتم اما قبلا بچه های عطرافشان گفتن که اوکی هست) خرید کنید.

فقط سمت (عطرینه استور) نرید که کاملا فیک فروش هستش

ایرانوس😬

در همین چند روز اخیر چندین کامنت گذاشتم که  دوتا دکانت نارسیسو رودریگز فور هیم و ماین پور هوم سفارش داده بودم که هر دو فیک بود

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به فرهاد :

درود 

سپاس از اينکه این تجربه رو به اشتراک گذاشتید. اتفاقا هفته پیش یکی از بچه های عطرافشان یه تستر خریدن، که بعد دریافت سر باتل کمی خالی بود. و خانم پشتیبان هم دقیقا مثل تجربه شما پاسخگو نبودن و بی ادبانه بهشون جواب دادن.

اگه عطرافشان سمپل نداشت میتونید از؛

عطر امین،

علی گالری،

ریحا (که اطلاع دارید از گرون فروش بودنشون)

خلیفه چی (اینو من تجربه خرید نداشتم اما قبلا بچه های عطرافشان گفتن که اوکی هست) خرید کنید.

فقط سمت (عطرینه استور) نرید که کاملا فیک فروش هستش

درود بر شما دوست عزیز✨

خلیف...ه چی هم ۵۰-۵۰ هستش بعضی موارد دکانت خالص نمیفرسته 🫠💔

سپاسگزارم از توصیتون🌹

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به امیر ضیایی :

ایرانوس😬

در همین چند روز اخیر چندین کامنت گذاشتم که  دوتا دکانت نارسیسو رودریگز فور هیم و ماین پور هوم سفارش داده بودم که هر دو فیک بود

پس واسه شما هم تجربه شد که دیگه ازشون خرید نکنید🫠💔😬

Anita Anita
1405/02/16
در پاسخ به امیر ضیایی :

ایرانوس😬

پس واسه شما هم تجربه شد که دیگه ازشون خرید نکنید🫠💔😬

Pooria Pooria
1405/02/17

سلام 

متاسفم از این تجربه ی بد. من چندین بار این سایت رو معرفی کردم چون خودم زیاد خرید میکنم و مشکلی نداشتم. البته دکانت هیچوقت تهیه نکردم.

در مورد پشتیبانی هم بسیار بی ادبانه و حق به جانب جواب میدن.

همین که اینجا مطرح کردین بزرگترین ضرر رو بهشون زدین.

Anita Anita
1405/02/17
در پاسخ به Pooria :

سلام 

متاسفم از این تجربه ی بد. من چندین بار این سایت رو معرفی کردم چون خودم زیاد خرید میکنم و مشکلی نداشتم. البته دکانت هیچوقت تهیه نکردم.

در مورد پشتیبانی هم بسیار بی ادبانه و حق به جانب جواب میدن.

همین که اینجا مطرح کردین بزرگترین ضرر رو بهشون زدین.

سلام و عرض ادب✨

متشکرم ازتون🌹

بنظرم در کل اینطور خریدها شانسیه منم احتمال داده بودم ممکنه همچین موردی پیش بیاد و بابت تجربه ش ناراحت نیستم خوبه که با هزینه کمتر باعث شد توی خرید های بعدی که رقم بالاتر بودن متضرر نشم🫠💔

صرفا خواستم از تجربه م بگم که شاید واسه دوستان مفید باشه😁 

Raaz Raaz
1405/02/17

سلام انیتا عزیزم

بسیار متاسفم از تجربه بدی که داشتی.

واقعیتش منم یه بار یه دکانت از ایرا.نو.س گرفتم و خب متوجه فیک بودن نشدم ولی الان که پیام شما رو دیدم شک کردم چون همین عطر رو از عطر . امین هم گرفتم و یکم پخش بوی بهتری داشت

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟