من ۲ تا دوست دارم و تولد هاشون به هم نزدیکه :)
دوست اولی فقط و فقط باکارات رژ رو دوست داره و می پوشه (دقیقا برعکس، من از باکارات رژ نفرت دارم)
دوست دومی، عطر هایی که میپوشه، ورساچه اروس و ورساچه صورتی، شیسیدو زن، سیگنوریتا و جادور از دیور رو دوست داره
خیلی ممنون میشم کمکم کنید تو انتخاب :) هردو خانم هستن
سلام و درود
دوست اولی
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance
دوست دومی
#جنیفرلوپزاستیل Jennifer Lopez Still
دیگ سمت چیز دیگه نمیرن
سپاس🙏
🌸
سلام و احترام
بسیار عکس ها و نوشته هاتون زیبا هستند. چقدر عالیه که تجربیاتتون رو با ما به اشتراک می گذارید. 🙏🌿
باتوجه به اینکه به اکثر برندها دسترسی دارید من برای دوست اولتون Happy dust Narcotica رو پیشنهاد میدم عطری گورماند هست ولی بسیار بالانس فرمول شده و خیلی زیباست.
و برای دوست دومتون Chopard magnolia bouquet 2024
باعث افتخاره🌷
دوست اولتون قطعا عاشق
#باربری هر (بربری هر) Burberry Her خواهد شد باکارات رژی که خیلی مدرن تر شده و نوت توت فرنگی بهش اضافه شده و خیلی خوش بو و مدرنه.
دوست دومتون چون بوهای کلین و شامپویی دوست داره قطعو لز قطعا
#ورساچه پور فمه دیلن بلو Versace Pour Femme Dylan Blue خوشش میاد. اگه قصد دارین از مشابه با قیمت مناسب استفاده کنین.
ایشون همچنین می تونن از
#تیزیانا ترنزی کیرک ( کیرکه ) Kirke خوششون بیاد چون جادور رو می پسندن.
⚘️
سلام. برای هر دوست اما مخصوصا دوست اولی،
رو بررسی کنین که خیلی عطر خاص و زیباییه.
سلام. برای هر دوست اما مخصوصا دوست اولی،
رو بررسی کنین که خیلی عطر خاص و زیباییه.
به به🌸
خوشا به حال دوستانتون که برای کادوی تولد بهشون عطر اورجینال هدیه میدید😭😭رفیقای من حتی تبریکم نمیگن
🙏🙏
خوشا به حال دوستانتون که برای کادوی تولد بهشون عطر اورجینال هدیه میدید😭😭رفیقای من حتی تبریکم نمیگن
عزیزم:)
من به همه دوستانم نمیدم این ۳ تا بزرگوار دوست های بچگی من هستن
حیف هست، حقیقتاً حیف
بعضی دلها انقدری بوی خوب میدن که هیچ عطری یارای رقابت با آن رایحهٔ بی کلام رو نداره و شما از همان دل ها هستی، اینو از طرز نوشتاریت حس میکنم
اینکه دوستانت تبریک نمیگن، شاید نه از سر نامهربانی، که از غفلت باشه، آدم ها گاهی در هیاهوی خودشان فراموش میکنن که یک «تولدت مبارک» ساده چه قدرتی داره.. اما بدونین که ارزش شما به تبریک های نگفته گره نخورده، شما یک رایحهٔ خاص هستی، و همیشه رایحه های خاص، دیرتر پیدا میشن، اما عمیقتر در خاطرها میمونن
کلی عشق به تو❤️