دانیال دانیال
16
1405/02/15

مرز باریک میان تخیل و واقعیت در روایت دنیای عطر

بسیاری از افرادی که به دنیای عطر و ادبیات علاقه‌مندند، با اشتیاق تلاش می‌کنند تجربه‌ای زیبا و خیال‌انگیز را با دیگران به اشتراک بگذارند؛ اما زمانی که این اشتیاق با نبود تجربه واقعی همراه می‌شود، مرز میان تخیل و واقعیت کم‌رنگ می‌گردد. روایت خاطراتی ساختگی از سفرهای اروپایی یا توصیف تست عطرهایی که هرگز تجربه نشده‌اند، اگرچه ممکن است در نگاه اول جذاب و شاعرانه به نظر برسد، اما در نهایت به بی‌اعتمادی و سردرگمی مخاطبان منجر می‌شود. دنیای عطر، به‌ویژه برای افراد تازه‌وارد، نیازمند صداقت و شفافیت است تا بتوانند مسیر درستی برای شناخت سلیقه و انتخاب خود پیدا کنند.

بی‌تردید علاقه به ادبیات و توانایی خلق تصاویر ذهنی در توصیف رایحه‌ها، قابلیتی ارزشمند و قابل ستایش است؛ اما زمانی که این توانایی به جای تکمیل تجربه واقعی، جایگزین آن شود، به گمراهی دیگران می‌انجامد. مخاطبانی که به دنبال راهنمایی هستند، حق دارند بدانند کدام تجربه واقعی و کدام صرفاً زاییده تخیل است. شاید بهترین راه‌حل این باشد که این افراد در پایان نوشته‌های خود صادقانه اشاره کنند که مطالب «بر اساس تخیلات» است؛ تا هم زیبایی قلمشان حفظ شود و هم اعتماد مخاطب خدشه‌دار نگردد.

جدیدا من دو سه تا کاربر جدید دیدم متاسفانه بدون ذکر "تخیلی بودن متن" می‌نویسند و از صفر تا صد یعنی از عکس پروفایل تا نظرات همگی تخیلی و خیالی هستند و حتی از گذاشتن یک عکس از مجموعه عطر های تخیلی شون عاجز هستند که حق هم دارند چون چیزی که نباشه و تخیلی باشه عکسش هم اینترنتی و فیک میشه. فکر کنم دوستانی که دستی بر آتش دارند این دو سه تا رو تا الان شناختند.... 

هادی هادی
1405/02/15

حرف دل من و زدی آقا دانیال🙏🏻😁

حالا شما ازشون درخواست عکس کردی اونا هم قبول کردند ولی چیزی ندیدیم بعدش.

نکته جالب اینکه با این توصیفات و تجربیات خیالی یا بدبین نباشم بر اساس نسخه مشابه و اسانس، به بقیه هم خرده میگیرند.

ولی از حق نگذریم با این حجم از تخیلات اگر هنرمند نباشند میتونستن هنرمندای خوبی بشن😁

دانیال دانیال
1405/02/15
در پاسخ به هادی :

حرف دل من و زدی آقا دانیال🙏🏻😁

حالا شما ازشون درخواست عکس کردی اونا هم قبول کردند ولی چیزی ندیدیم بعدش.

نکته جالب اینکه با این توصیفات و تجربیات خیالی یا بدبین نباشم بر اساس نسخه مشابه و اسانس، به بقیه هم خرده میگیرند.

ولی از حق نگذریم با این حجم از تخیلات اگر هنرمند نباشند میتونستن هنرمندای خوبی بشن😁

بله دقیقا... آقا خیلی خوبه تخیلات خوب داره.. شاید در آینده نویسنده بشه اصلا... آدم دلش هم. نمیاد دل جوان مملکت رو بشکونه ولی جالب هست مثلا وقتی میگه "در ایتالیا فلان عطر 600 دلاری رو زدم و به سیگار برگم. پوکی زدم و به جیمز و ادوارد گفتم عجب بویی داره مرد" .. انتهای متنش بنویسه بر اساس تخیلات که مردم گمراه نشن. 

هادی هادی
1405/02/16

😂😂😂👌🏻👌🏻

متاسفانه دنیا پره از افراد فیک، تجربیات مادی و اونچه که مصرف میکنیم تبدیل به هویت افراد شده نه اینکه هویتشون به کالا های مصرفیشون جهت بده.

سانیار سانیار
1405/02/16

دانیال جان سلام

به نظر میاد که کاریش نمیشه کرد ، فارق از از اون چند کاربری که مد نظرته فکر میکنم کلا کسی که قلم بدست میگیره و شروع به نوشتن متن میکنه نوشتارش به مرور زمان لحن و زبان و گویش خودش رو پیدا میکنه و اگر مخاطبی هم پیدا کنه ناگزیر میشه که برای تاثیر و جذب و مقبولیت بیشتر  در نظر مخاطب از قدرت تخیلش به کررات وام های بلاعوض بگیره ، واین موضوع تخیل تا اندازه ایی میتونه درست باشه که در خدمت محتوا باشه و از کادر و  ابعاد ماجرا هم  بیرون نزنه ، بودنداز قدیمیهای سایت که با تلفیق تخیل و واقعیت ریویو و نقدهای بسیار کاربردی رو از خودشون بجا گذاشتند و هنوز هم که هنوزه دوستان بعنوان مرجع از اونها نام میبرند ، اما استفاده از تخیل در نظرات عطری که موضوع بحث شماست از جایی به ضد خودش بدل میشه که تخیل و ادبیات و عطر دستمایه منم منم هایی پشت اکانت هایی میشه که ( شاید هم بصورت ناخودآگاه ) بجای برداشت و معرفی عطر دارند کاراکتر خیالی خودشون رو در زیر لوأ عطر شخصیت پردازی میکنن ، اینها احتمالا تو همین سایت دیدند کسانی بودند که از تخیلشون در ارائه و معرفی عطر استفاده کردند و اتفاقا مورد پذیرش و استقبال هم قرار گرفتند ، اما انگار متوجه نسبت و تناسب عطر و ادبیات و تخیل اونها  نشدند و به قولی نعل وارونه زدند ،

این موضوعی که مطرح کردی به عقیده بنده کاملا قابلیتت یک وبلاگ در این سایت رو داره

و در مورد این اکانتها که احتمالا بیشتر و بیشتر هم خواهند شد کار ضربتی نمیشه کرد و به نظرم میاد که دوستانی که در این سایت و جاهای دیگه عطر و فرهنگ عطر براشون موضوعیت داره و در  زمینه عطر هزینه و وقت بیشتری میگزارند درباره همچین موضوع هایی بیشتر و بیشتر بصورت مقاله  نقد وبلاگ  بحث های عمومی و ... شروع به نوشتن کنند و بدون لحاظ کردن هیچ گونه تعارف و تمجید روشنگری کنند که دوستان تازه وارد به دنیای عطر با یک جهان موازی و غیر واقعی روبرو نشوند که نتیجه اش سبب سرخوردگی شون بشه

کاتی کاتی
1405/02/16
در پاسخ به دانیال :

بله دقیقا... آقا خیلی خوبه تخیلات خوب داره.. شاید در آینده نویسنده بشه اصلا... آدم دلش هم. نمیاد دل جوان مملکت رو بشکونه ولی جالب هست مثلا وقتی میگه "در ایتالیا فلان عطر 600 دلاری رو زدم و به سیگار برگم. پوکی زدم و به جیمز و ادوارد گفتم عجب بویی داره مرد" .. انتهای متنش بنویسه بر اساس تخیلات که مردم گمراه نشن. 

چجوری دلش اومد ببری ۵۰ میلیونی با خودش نیاره😐

اون ک هیچ...

یه مورد دیگه برام عجیب بود خیلی با خودم فکر میکرد چجور کل سوئیسو ایتالیا و دور اروپا خاطره دارن و هزاران نقدو بررسی درمورد عطرای مارلیو دیور میزارن ولی بیشتر عطر اماراتی تو کلکسیونشون دارن(به گفته خودشون)

هدف و مقصود رو نمیفهمم😕

مهرداد مهرداد
1405/02/16

آقا دانیال 

امیدوارم حالت خوب باشه .

از اون دوست عزیزی که اخیرا عضو شده و از سر کوچه‌ش توی بورلی هیلز و L A عطراشو می خره ، تا اون جوون عزیزی که ۲۴یی ریویوی دلی و سبزی پاک کردنی میذاره و از خاطراتش توی کوچه خلوت‌ ایتالیا و دانمارک میگه ، همشون بنظرم یه نقطه مشترک دارن ، نیاز دیده شدن 

نیازه صحبت کردن ، نیازه توی توجه بودن .

ما در پزشکی و علم روان انواع و اقسام شخصیت ها رو داریم . در روان شناسی افرادی که شخصیت هیستریک دارن بصورت ذاتی علاقه مند جلب توجه هستن و رفتارهای اگزجره و توی چشم رو دوست دارن .

یا افرادی که مانیا هست علاقه به حرف زدن های زیاد و تو خالی دارن .

من هیچ علاقه ای حتی برای صحبت راجع به این افراد ندارم ، میدونی چرا؟ چون این افراد حتی ازینکه راجع بهشون این مدل صحبت بشه هم خوشحال میشن ، لذت میبرن ازینکه توی توجه ‌ان .

قبلا این سایت پُر و غنی بود ، ریویو ها حرفه ای و زیبا بود ، تو میتونسی واضح رایحه رو تصویرسازی کنی ، کارتو راه مینداخت .

الان طرف میاد میگه دخترا بگن..... به من چی میاد😃😃 ؟؟؟

پسرااا بگن به من چی میادددد؟؟😃😃

خب ببین 

داستان این شده

طبیعیه که سایت هدفش گستردگی و همه گیری بیشتره و نمیتونه و نباید این افرادو محدود کنه ، چون در واقع هدف اصلیشون زیر سوال میره .

منظور بدی ندارم به این سایت صرفا ، همه ی سایتها هدفشون همینه .

گستردگی و دیده شدن .

و این کارو این افراد به خوبی دارن انجام میدن براشون .

فک کن توی روز فقط ۵۰ تا اکانت ( چه فیک چه واقعی ) ،بیان سرچ کنن عطرافشان و سوال بنویسن به من چی میاد و این وسط ۱۰ تا دختر و ۱۰ تا پسر هی به هم جواب بدن و .... و و و  ریویوهای تخصیصی با اسانس های سر کوچه هم که بماند .

بنظر من این تفاوت نسلی نیست که اینطور شده .

یکی اینه که الان اینستاگرام و شبکه های مجازی عملا محدود شدن و پسرا و دخترای عزیزی که دایرکت بودن ۲۴یی ، اینجا ناچارا میان تا یه مقدار از نیازهاشونو رفع کنن .

و مورد بعدی هم افراد توهمیه که از بورلی هیلز و ایتالیا عطر میگیرن ولی دریغ از گذاشتن یه عکس!!!

فضای سایتو مسموم کردن ، اما سایت داره دیده میشه و توی سرچ گوگل اولین سایتیه که بالا میاد ، پس به نوعی هدف سایتو دارن ناخواسته اجرا میکنن و سایت هم طبیعتا نمیتونه و چرا باید محدودشون کنه .

برا همین ریویوها شدن آب دوغ خیاری ، و افراد همه فیک و خیالی 

دانیال دانیال
1405/02/16
در پاسخ به مهرداد :

آقا دانیال 

امیدوارم حالت خوب باشه .

از اون دوست عزیزی که اخیرا عضو شده و از سر کوچه‌ش توی بورلی هیلز و L A عطراشو می خره ، تا اون جوون عزیزی که ۲۴یی ریویوی دلی و سبزی پاک کردنی میذاره و از خاطراتش توی کوچه خلوت‌ ایتالیا و دانمارک میگه ، همشون بنظرم یه نقطه مشترک دارن ، نیاز دیده شدن 

نیازه صحبت کردن ، نیازه توی توجه بودن .

ما در پزشکی و علم روان انواع و اقسام شخصیت ها رو داریم . در روان شناسی افرادی که شخصیت هیستریک دارن بصورت ذاتی علاقه مند جلب توجه هستن و رفتارهای اگزجره و توی چشم رو دوست دارن .

یا افرادی که مانیا هست علاقه به حرف زدن های زیاد و تو خالی دارن .

من هیچ علاقه ای حتی برای صحبت راجع به این افراد ندارم ، میدونی چرا؟ چون این افراد حتی ازینکه راجع بهشون این مدل صحبت بشه هم خوشحال میشن ، لذت میبرن ازینکه توی توجه ‌ان .

قبلا این سایت پُر و غنی بود ، ریویو ها حرفه ای و زیبا بود ، تو میتونسی واضح رایحه رو تصویرسازی کنی ، کارتو راه مینداخت .

الان طرف میاد میگه دخترا بگن..... به من چی میاد😃😃 ؟؟؟

پسرااا بگن به من چی میادددد؟؟😃😃

خب ببین 

داستان این شده

طبیعیه که سایت هدفش گستردگی و همه گیری بیشتره و نمیتونه و نباید این افرادو محدود کنه ، چون در واقع هدف اصلیشون زیر سوال میره .

منظور بدی ندارم به این سایت صرفا ، همه ی سایتها هدفشون همینه .

گستردگی و دیده شدن .

و این کارو این افراد به خوبی دارن انجام میدن براشون .

فک کن توی روز فقط ۵۰ تا اکانت ( چه فیک چه واقعی ) ،بیان سرچ کنن عطرافشان و سوال بنویسن به من چی میاد و این وسط ۱۰ تا دختر و ۱۰ تا پسر هی به هم جواب بدن و .... و و و  ریویوهای تخصیصی با اسانس های سر کوچه هم که بماند .

بنظر من این تفاوت نسلی نیست که اینطور شده .

یکی اینه که الان اینستاگرام و شبکه های مجازی عملا محدود شدن و پسرا و دخترای عزیزی که دایرکت بودن ۲۴یی ، اینجا ناچارا میان تا یه مقدار از نیازهاشونو رفع کنن .

و مورد بعدی هم افراد توهمیه که از بورلی هیلز و ایتالیا عطر میگیرن ولی دریغ از گذاشتن یه عکس!!!

فضای سایتو مسموم کردن ، اما سایت داره دیده میشه و توی سرچ گوگل اولین سایتیه که بالا میاد ، پس به نوعی هدف سایتو دارن ناخواسته اجرا میکنن و سایت هم طبیعتا نمیتونه و چرا باید محدودشون کنه .

برا همین ریویوها شدن آب دوغ خیاری ، و افراد همه فیک و خیالی 

سلام مهرداد عزیز درود به شما که از اول کار خیلی حرفه ای شروع کردی.... واقعا حیف جوانی و عمرشون که به بطالت میگذره... اگر بحث عالم عطر و علاقه هستش خوب این وقت به پرس و جو و یادگیری بگذره و در ادامه حتی اگر یه عطر هم( حالا هر چی که هست) دارند اون رو بررسی کنند تجربه ای که دربارش بدست میارن بنویسند خیلی بهتر از غوطه ور شدن در توهمات هست. البته نظر شخصی من هستش وگرنه شاید این توهمات لذت بخشه براشون! چه عرض کنم والا! 

دانیال دانیال
1405/02/16
در پاسخ به نوشافرین :

اون ک هیچ...

یه مورد دیگه برام عجیب بود خیلی با خودم فکر میکرد چجور کل سوئیسو ایتالیا و دور اروپا خاطره دارن و هزاران نقدو بررسی درمورد عطرای مارلیو دیور میزارن ولی بیشتر عطر اماراتی تو کلکسیونشون دارن(به گفته خودشون)

هدف و مقصود رو نمیفهمم😕

آدم میبینه غصه میخوره از حالشون! ... آخه تو این دور و زمانه هوش مصنوعی و ارتباطات دیگه اینجور بحث ها برای نشان دادن اینکه من چه کیوت و باحالم جوابگو نیست.. دیگه هر کسی تقریبا مسافرت رفته دیده و تجربه کرده حداقل تو این جمع عطر دوستان... من خودم چیزی مینویسم با هزار احتیاط انجام میدم مبدا خطا نباشه و جلو دوستان و عطردوستان عزیز خدانکرده ضایع نشم... از بچه های اینجا کلکسیونرها و حرفه ای های زیادی هستند که سه تا سه امواج میگیرن و تست می‌کنند ولی بازم نظاره گر هستند و کسب تجربه می کنند...

دانیال دانیال
1405/02/16
در پاسخ به کاتی :

چجوری دلش اومد ببری ۵۰ میلیونی با خودش نیاره😐

به هر حال چه میشه کرد! من چیزی که در نقد این بچه ها بود و در توانم مطرح کردم... خوب بگذریم پس چه عطری به من میاد😂😂😂!!! 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟