سلام عرض ادب
21ام اردیبهشت تولد مادرمه میخواستم یه عطری بهش کادو بدم چهار فصل باشه و با وجود اینکه دوساله باطل اورجینال سفارش ندادم و بیشتر از الحمبرا و لطافه پوشیدم ولی ترجیح میدم کادوی مادر اورجینال باشه و تا رنج 30تومن در نظر گرفتم
یادمه یبار فیلوس ارباپورا که زده بودم از رایحش خوشش اومده بود ولی دودل بود یکم😅
خب الحمبراس و بحث پخش و ماندگاریش و صد البته دلم نمیخواست هدیه ام به مادر اماراتی و کیفیتش پایین باشه (قصد جسارت به اشخاصی ندارم که از این محصولات استفاده میکنن چون خودمم بنابه وضع اقتصاد وحال و روز جیب خودمم تا اطلاع ثانوی اماراتی میزنم😅)، اگر محصولuaeهس که نظرمو عوض کنه اونم ممنون میشم معرفی کنین
مدنظرم:
زنونه،ملایم وچهارفصل که پخش و ماندگاری خیلی خوبی داشته باشه
خانم 50ساله با ظاهربسیار آراسته و همیشه رسمی،شخصیت احساسی و آروم
ممنون میشم دوستان عطرافشانی راهنمایی کنن🙏🏻
سلام آرزوی سلامتی دارم برای مادر گرامی نمیدونم چرا عطرارو نمیتونم با هشتک همشونو پیدا کنم اما لالیک لامور به نظرم گزینه با کیفیت و اقتصادی فقط پخش و ماندگاری خوبی نداره اگر بیشتر هزینه کنید عطر شنل کوکو مادمازل
درود بر شما جناب مقدم
سایشون مستدام و خدا برای هم نگهتون داره 🤍
محبت میکنید بفرمایید بجز ارباپورا از چه عطرهایی خوششون میاد !؟ 🌸
سلام، تولدشون پیشاپیش مبارک باشه🌼🌸
بنظرم عطرهای شفاف و مینیمال رو میپسندن.
#میسون ریباتچی جاسمین ساتین Jasmin Satin
•Essential Parfums, Neroli Botanica
دوتای اول رو مامان خودم دارن و خیلی بابتشون تعریف میشنون. همشون ماندگاری و پخش خوبی دارن اما دومی خط بوی عالی هم داره.
سلام عرض ادب
ممنون بابت راهنمایی🙏🏻
سلام قربان ، ابتدا آفرین بر چنین مادری که چنین پسری به جامعه هدیه دادن که چنین قدرشناس هستن و تبریک به خود شما به خاطر این مهر و محبت به مادر که نشون از شخصیت بزرگ داره.
برای مادر بزرگوار من
#تیزیانا ترنزی اندرومدا Andromeda رو پیشنهاد می کنم که رایحه ایی مناسب برای خانم های شیک پوش هستن. تولدشون مبارک باشه
سلامت باشین نظر لطف شماس
ممنون بابت راهنمایی🙏🏻
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
یه عطر گلی وانیلی پودری معتدل رو به گرم با پخش و ماندگاری بالا مناسب شش ماه دوم سال و اوایل بهار ،
ورسنس مناسب شش ماه اول سال ، خنک لطیف و تمیز ، پخش و ماندگاری خوبی هم داره
خیلی ممنون
سلام آرزوی سلامتی دارم برای مادر گرامی نمیدونم چرا عطرارو نمیتونم با هشتک همشونو پیدا کنم اما لالیک لامور به نظرم گزینه با کیفیت و اقتصادی فقط پخش و ماندگاری خوبی نداره اگر بیشتر هزینه کنید عطر شنل کوکو مادمازل
بسیار عالی
ممنون بابت وقتی که گذاشتین
ممنون بابت معرفی
فقط پخش و ماندگاری کیرکه اوردوز چطوره؟
درود بر شما جناب مقدم
سایشون مستدام و خدا برای هم نگهتون داره 🤍
محبت میکنید بفرمایید بجز ارباپورا از چه عطرهایی خوششون میاد !؟ 🌸
سلامت باشین
قبلا دوتا عطری که دیدم بپوشه اولیش شنل ادوپرفیوم بوده یکیشم اکلت بوده
با توجه به سلیقه مادر گرامی و بودجه...
گران :
#تیزیانا ترنزی کیرک ( کیرکه ) Kirke
ارزان :
پاریس کرنر مدل امیر ووکس( شبیه به اربا پورا)
سلام اقا دانیال ممنون بابت وقتی که گذاشتین
برا خودم میخواستم اربا پورای پاریس کرنر رو بگیرم ولی نمیدونم مشابه اون رایحه فیلوس هس یا نه و اینکه نسبت به اون پخش و ماندگاریش چطوره؟؟(خود اربارو تست نداشتم)
میمونه کادو تولد که دلم نمیاد واقعیت برا ایشون اماراتی بگیرم کیریکه هم قبلا دکانتشو گرفته بودم خوب بود نمیدونم الان با این قیمت ارزش خرید داره یانع،بنظرتو باز با این قیمت مناسبه؟؟
هر اِوین عالم عشقی صفاسی آنادی❤،
درود مهدی جان،فارغ از سن و سال و ویژگی های مادر گرامیتون،بهش گایدنس ۴۶هدیه بده،من مادرم نماز میخونه،چند پاف زدم رو چادر نمازش هر موقع که پای عبادت میره دعام میکنه🤍