به نظر شما همه پسند ترین یا بزارین اینجوری بگم عطری که هیتر کمتری داره کدام عطره ؟
درود.
بلو د شنل.
دقیقا من هم این طور فکر میکنم
سلام دوست من
#نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage
#ورساچه اروس ادوپرفیوم Eros Eau De Parfum
#پارفومز د مارلی گرینلی Greenley
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
به غیر لیتون همه از بقیه مطمعن هستم هیچکس بدش نمیاد
لیتون هم طبق نظر هایی که خونده دارم نوشتم
البته هر موقع لیتون میزدم حتی یبارم نشد یکی بازخورد مثبت بده
اما بازخورد منفی هم نگرفتم 🙏
ناتیکا ویاژ هیتر زیاد داره
سری د وان دولچه گابانا خوبه... سری اروس ورساچه هم جالبه... زیاده از این دست
وقت بخیر
به نظر من عطر هرچی غیر ریسکی و همه پسند تر باشه هیت بیشتر در کامیونیتی های عطرباز ها میگیره. عموما هم دوتا دلیل داره: یا دوست ندارن این رایحه رو تن همه باشه یا اینکه وارد اون فاز نیش بازی شدن و این عطرا راضیشون نمیکنه. مثلا در یکی از پیجای خارجی دیدم بنده خدایی عکس کلکسیونش گذاشته بود از عطر هایی مثل بلو شنل اکوا دی جیو و غیره که عکسش از سمت دوستان خاص پسند کلی هیت خورد. توی کامنت های عطر افشان هم زیاد این مورد رو میبینید که به عطرهایی مثل ژان پل گوتیه و استرانگر ویت یو، ساواج و ... صفت های مثل بدبو، تیپیک و دم دستی اطلاق میکنن.
در هر صورت اکثر مواردو دوستان نوشتن منم
#مونت بلنک امبلم (مون بلان امبلم) Emblem رو معرفی میکنم
وقت بخیر
به نظر من عطر هرچی غیر ریسکی و همه پسند تر باشه هیت بیشتر در کامیونیتی های عطرباز ها میگیره. عموما هم دوتا دلیل داره: یا دوست ندارن این رایحه رو تن همه باشه یا اینکه وارد اون فاز نیش بازی شدن و این عطرا راضیشون نمیکنه. مثلا در یکی از پیجای خارجی دیدم بنده خدایی عکس کلکسیونش گذاشته بود از عطر هایی مثل بلو شنل اکوا دی جیو و غیره که عکسش از سمت دوستان خاص پسند کلی هیت خورد. توی کامنت های عطر افشان هم زیاد این مورد رو میبینید که به عطرهایی مثل ژان پل گوتیه و استرانگر ویت یو، ساواج و ... صفت های مثل بدبو، تیپیک و دم دستی اطلاق میکنن.
در هر صورت اکثر مواردو دوستان نوشتن منم
#مونت بلنک امبلم (مون بلان امبلم) Emblem رو معرفی میکنم
دقیقا همینطوره که شما گفتین سپاسگزارم
به شخصه بامبشل رو اصلاً نمیپسندم اما کوکومادمازل خیلی جذابه