غیر ریسکی ترین عطر تاریخ

به نظر شما همه پسند ترین یا بزارین اینجوری بگم عطری که هیتر کمتری داره کدام عطره ؟

در پاسخ به Sadeq :

درود.

بلو د شنل.

دقیقا من هم این طور فکر میکنم 

در پاسخ به مجتبی :

سلام دوست من

Nautica Voyage #نوتیکا وویاژ (ناتیکا وویاج) Nautica Voyage 

Eros Eau De Parfum #ورساچه اروس ادوپرفیوم Eros Eau De Parfum 

Greenley #پارفومز د مارلی گرینلی Greenley 

Layton #پارفومز د مارلی لیتون Layton 

Silver Mountain Water #کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water 

به غیر لیتون همه از بقیه مطمعن هستم هیچکس بدش نمیاد

لیتون هم طبق نظر هایی که خونده دارم نوشتم

البته هر موقع لیتون میزدم حتی یبارم نشد یکی بازخورد مثبت بده

اما بازخورد منفی هم نگرفتم 🙏

ناتیکا ویاژ هیتر زیاد داره 

دانیال دانیال
1405/02/15

سری د وان دولچه گابانا خوبه... سری اروس ورساچه هم جالبه... زیاده از این دست

Amirreza Amirreza
1405/02/15

وقت بخیر

به نظر من عطر هرچی غیر ریسکی و همه پسند تر باشه هیت بیشتر در کامیونیتی های عطرباز ها میگیره. عموما هم دوتا دلیل داره: یا دوست ندارن این رایحه رو تن همه باشه یا اینکه وارد اون فاز نیش بازی شدن و این عطرا راضیشون نمیکنه. مثلا در یکی از پیجای خارجی دیدم بنده خدایی عکس کلکسیونش گذاشته بود از عطر هایی مثل بلو شنل اکوا دی جیو و غیره که عکسش از سمت دوستان خاص پسند کلی هیت خورد. توی کامنت های عطر افشان هم زیاد این مورد رو میبینید که به عطرهایی مثل ژان پل گوتیه و استرانگر ویت یو، ساواج و ... صفت های مثل بدبو، تیپیک و دم دستی اطلاق میکنن.

در هر صورت اکثر مواردو دوستان نوشتن منم Emblem #مونت بلنک امبلم (مون بلان امبلم) Emblem رو معرفی میکنم

در پاسخ به Amirreza :

وقت بخیر

به نظر من عطر هرچی غیر ریسکی و همه پسند تر باشه هیت بیشتر در کامیونیتی های عطرباز ها میگیره. عموما هم دوتا دلیل داره: یا دوست ندارن این رایحه رو تن همه باشه یا اینکه وارد اون فاز نیش بازی شدن و این عطرا راضیشون نمیکنه. مثلا در یکی از پیجای خارجی دیدم بنده خدایی عکس کلکسیونش گذاشته بود از عطر هایی مثل بلو شنل اکوا دی جیو و غیره که عکسش از سمت دوستان خاص پسند کلی هیت خورد. توی کامنت های عطر افشان هم زیاد این مورد رو میبینید که به عطرهایی مثل ژان پل گوتیه و استرانگر ویت یو، ساواج و ... صفت های مثل بدبو، تیپیک و دم دستی اطلاق میکنن.

در هر صورت اکثر مواردو دوستان نوشتن منم Emblem #مونت بلنک امبلم (مون بلان امبلم) Emblem رو معرفی میکنم

دقیقا همینطوره که شما گفتین سپاسگزارم 

Tina Tina
1405/02/16

به شخصه بامبشل رو اصلاً نمی‌پسندم اما کوکومادمازل خیلی جذابه

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟