m kheirollahi m kheirollahi
11
1405/02/14

پیشنهاد عطر گلی

با سلام خدمت همه دوستان عطر افشانی

چند وقتی هست دنبال یک عطر با بوی گل رز قرمز یا یاس هستم که زننده یا حرمی نباشه ، اصلا دنبال عطر پیچیده ای نیستم حتی  میشه گفت دنبال یک عطر خطی هستم که بوی رزی و یا گلی شفاف داشته باشه. لطفا عطر های پودری یا تند یا گلاب مانند نباشند🙏🏻🙏🏻

سلام

رمینیسنس لاو رز ادو تویلت

الیو رز این لاو

فراگرنس لاو ان دنس رز

آمواج لاو تیوب رز

لانکوم ترزور این لاو

قبل خرید باتل کامل 

حتما تست کنید

Pooria Pooria
1405/02/14

سلام 

La fille de Berlin بوی گل رز تازه و تند و سبز ، شیرین و پودری هم نیست. از طرفی شاداب و بشاش هم نیست. رسمی ، کمی غمگین 

در پاسخ به mahdis :

درود مهدیس عزیز ممنون از راهنماییتون🌸🙏🏻

در پاسخ به هاشم پور :

سلام

رمینیسنس لاو رز ادو تویلت

الیو رز این لاو

فراگرنس لاو ان دنس رز

آمواج لاو تیوب رز

لانکوم ترزور این لاو

قبل خرید باتل کامل 

حتما تست کنید

درود ممنون از راهنماییتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

درود خانم نوشافرین ممنون از راهنمایی کاملتون

در مورد HORSEBALL - Rose نظر و وصف زیباتون خوندم امکانش هست در مورد پخش بو و ماندگاری لطف کنید و توضیح بدید و اینکه منظورتون از تیزی چی هست متاسفانه فک نکنم جایی برای تست این عطر بتونم پیدا کنم و باید آنلاین بخرمش

در پاسخ به Pooria :

سلام 

La fille de Berlin بوی گل رز تازه و تند و سبز ، شیرین و پودری هم نیست. از طرفی شاداب و بشاش هم نیست. رسمی ، کمی غمگین 

سلام جناب پوریا ممنون از لطف و راهنماییتون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

در پاسخ به m kheirollahi :

درود خانم نوشافرین ممنون از راهنمایی کاملتون

در مورد HORSEBALL - Rose نظر و وصف زیباتون خوندم امکانش هست در مورد پخش بو و ماندگاری لطف کنید و توضیح بدید و اینکه منظورتون از تیزی چی هست متاسفانه فک نکنم جایی برای تست این عطر بتونم پیدا کنم و باید آنلاین بخرمش

ماندگاریش روی لباسم تا ۱ روز و روی پوست توی هوای گرمو سرد متغیره ولی کمتر از ۴ساعت نیست. ببینید اگر عطرهایی با نت غالب انگور فرنگی تست کرده باشید یه تندی تیزی خاصی داره که حالا توی بعضی عطرا خیلی نا محسوسه توی بعضی بولد تره.  اینجا  همراه شدنش با بنفشه باعث  شده به سمت تندی و تیزی گلی میوه یی بره.  نتیجش شده یه رز قرمز +بوی چوبی + همون اسپری تیزی ک روی گل ها میزنن. درکل یاداور گلاب نیست اصلا بنظرم. 🌹

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟