Anita Anita
22
1405/02/13

عطر امضا

درود بر دوستان عطر افشانی✨

میخواستم بدونم دوستانی که عطر امضا دارند و از قضا همین عطر امضاشونم گرمه و مناسب فصول سرد سال هستش برای فصول گرم چیکار میکنند که این قضیه عطر امضاشونم بهم نخوره؟💔😅

Anita Anita
1405/02/13
در پاسخ به دانیال :

اگر گرم باشه( برای من البته تقریبا معتدله آمواج انکلیو) میشه تو مراسم و. مجالس تو فصل گرم استفاده کرد یه دم دستی خوبم برای روزانه تابستان... 

پس یه عطر دوم لازمه🫠

ممنونم از پیشنهادت دانیال جان😃🌹

علی علی
1405/02/13

درود دوست عزیز

پیشنهاد میکنم اگر عطر امضای فعلی رو میخواهید حفظ کنید یک عطر دیگر با بو و نُت غالب امضاتون که خنک باشه رو برای روزهای گرم انتخاب کنید

مثلا اگر واضح ترین نت در عطر امضاتون گل رز هست یک عطر خنک با این نت انتخاب کنید 

موفق و سلامت باشید 

دانیال دانیال
1405/02/13
در پاسخ به Anita :

پس یه عطر دوم لازمه🫠

ممنونم از پیشنهادت دانیال جان😃🌹

بله ولی در حد کار راه انداز... من خودم تصمیم دارم تمامی عطرهام رو بزنم بره تمام که شد به سه عطر برسم و تا آخر اگه بشه همون ها باشه تکرار بشه... حالا ببینیم چی میشه! 

Anita Anita
1405/02/13
در پاسخ به Sobhan javaheri :

درود آنیتا خانم امیدوارم حالتون خوب باشه،

سنم که کمتر بود و آشنایی کمتری با دنیای عطر و روایح داشتم، سماجت و سرسختی عجیبی داشتم که حتما باید عطر امضا داشته باشم،مدت کوتاهی هم مارلی لیتون شد عطر امضام حتی در گرمای تابستون در حد ۳پاف!،ولی وقتی میگذره و آدم بیشتر یاد میگیره و غرق تو این دنیای جذاب میشه،محاله که دیگه بتونه به یک عطر بسنده بکنه به طوری که الان یدونه عطر امضای مارلی لیتونم شده ۳۰،۴۰ تا عطر امضا😂🤦‍♂️،

زندگی کوتاهه آنیتا خانم،حیفه از سراسر عطور و روایح لذت نبرد......

درود دوست عزیز امیدوارم حال شما هم خوب باشه✨

چه خوب گفتید دقیقا دل کندن از بقیه عطرها خیلی سخته منم جدیدا به عطر امضا بسنده کردم چون دوست داشتم عزیزانم منو با کلا با یه عطر به یاد نگه دارن و از این منظر واسم مهم بود وگرنه که همونطور که شما گفتید حیفه واقعا😄🫠🤏🏻

Anita Anita
1405/02/13
در پاسخ به علی :

درود دوست عزیز

پیشنهاد میکنم اگر عطر امضای فعلی رو میخواهید حفظ کنید یک عطر دیگر با بو و نُت غالب امضاتون که خنک باشه رو برای روزهای گرم انتخاب کنید

مثلا اگر واضح ترین نت در عطر امضاتون گل رز هست یک عطر خنک با این نت انتخاب کنید 

موفق و سلامت باشید 

بله نهایتا همین کار رو خواهم کرد ممنونم از توصیتون دوست عزیز😃🌹

Anita Anita
1405/02/13
در پاسخ به دانیال :

بله ولی در حد کار راه انداز... من خودم تصمیم دارم تمامی عطرهام رو بزنم بره تمام که شد به سه عطر برسم و تا آخر اگه بشه همون ها باشه تکرار بشه... حالا ببینیم چی میشه! 

تصمیم خوب و در عین حال سختیه درصورتی که بشه از اون همه عطر دل کند🫠😃😅

راستش من عطر امضامو همیشه استفاده میکنم😁نه خودمو اذیت میکنه نه بقیه رو  نمیتونم ازش بگذرم چه گرما چه سرما عطر همیشگیمه به نظر خودم حتی تو تابستونم میشه ازش لذت برد

Anita Anita
1405/02/13
در پاسخ به پگاه سروش :

راستش من عطر امضامو همیشه استفاده میکنم😁نه خودمو اذیت میکنه نه بقیه رو  نمیتونم ازش بگذرم چه گرما چه سرما عطر همیشگیمه به نظر خودم حتی تو تابستونم میشه ازش لذت برد

به به خیلی خوبه که تو هر چهار فصل میتونی از عطرت استفاده کنی پگاه عزیز 😃🤌🏻

ramin ramin
1405/02/14

بزن عطرو بعد بلافاصله برو حموم😄😄😄

درود بر شما 

معمولا عطر امضا باید خاصیت چهارفصل بودن رو یدک بکشه وگرنه که نمیشه گفت امضا بهش.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟