مادام موسیو های عزیز سایت که دستی در زمینه عطر دارین و ب اصطلاح بیل زن باغچه خودتون هستین....ممنون میشم ی بیل ب باغچه من هم بزنن و عطر مناسب معرفی کنن...🥰🥰
ویکتوریا سکرت بامشل
خوب !
من معمولا زمان پرسش و پاسخ ندارم ، بنابرین به این قسمت سرکشی نمیکنم معمولا !
وقت باشد ، کارهای مهمتر دارم درین خانه معطر ، به خدمت !
لیک ، حال که آمده ام :
جنابعالی ، سرکار خانم نیلوفر فلاح نازنین ، که همچون فامیلی ات اهل کشاورزی هستی و از بیل و کلنگ سخن گویی :) و از سویی چون گل نیلوفر ناز هستی :
دختری هستی اهل شیطنت :)
یعنی چه ؟
یعنی شیطنت مثبت ! برویم فلانی را کمی اذیت کنیم ! کجا برویم کمی بخندیم ! فلانی چه گفت ؟؟ حوصله ام سر رفت ! فلانی کجاست ؟
تنها باشی میروی سراغ گوشی و تماس با دوستانت ببینی کجا چه خبر است :)
سر زنده ای ، شادابی ، فعالی ، حرکاتت تند است نه کند ، اهل رقصی ، شلوغ پلوغ زیاد کنی ، با لطافت و ملاحت و این چیزها کاری نداری !
به مامانت میگویی : به من نگو سنگین رنگین باشا !! من حوصله این چیزا رو ندارم !
هوشیاری ، درست خیلی خوب است و از دیگران جلوتری اما درسخوان نیستی ، خوابت تنظیم نیست فعلا ، پسرها را اذیت میکنی و با دوستانت به آنها میخندی :)
اون کارتون های دخترهای شیطون بودند ، مثلا بابالنگ دراز یا آن مو قرمزه اسمش چه بود ؟ همانها که آتش پاره بودند ، تو از جنس ایشانی :)
عطور شاداب برای تو خوب است ، اما ملیح نباشد ، باید مثل خودت آتش پاره باشد ،
ضمنا : با گل نیلوفر ( عطرش ) انیس و رفیق باش ، نام او بر توست پس هماره باید در عطورت حاضر و مُنَقَش باشد !
شما دختر ناز و خوبی هستی و احتمالا با یک جوان لایق ، اتفاقا بر عکس خودت ، آرام ، متین و سرسنگین ازدواج میکنی و بدون هیچ شک فرشته ی بی بدیل او خواهی بود و خوشبختش خواهی کرد انشاله .
تابستانها عطور گلی شاداب بپوش با محوریت نیلوفر
غیر از آن عطور شلوغ بپوش ، گورماند گلی ، آجیلی ، برند تام فورد هر دو را دارد ، خودت بگرد و ببین :
کدام عطر تو را انتخاب کند !
بگذار عطر تو را انتخاب کند ، چون تو واقعا لایق انتخاب شدنی !
فعلا دور و بر وانیل نچرخ ، بگذارش برای چند سال بعد که چندین وروجک شلوغ پلوغ دورت را گرفتند :)
شاد باشی انشاله
و خوشبخت 🙂
سمیرای عزیز...
ممنونم ازت...بامبشل ی خورده شر و شیطونه...ولی مجدد ی امتحان میکنم😘❤️
آیناز عزیز....
گرلن رو خودمم میپسندم ولی دولچه رو تاحالا نبوییدم...تستش ضرر نداره برام مخصوصا اینکه رز هم داره😘🌹
*_* عزیز...
بوی تمیزی و صابونی رو ک میمیرم براش...تو لیستم میزارمش😘🌹
ویکتوریا سکرت بامشل
سعید عزیز...
بامبشل رو نفر دومی هستی ک پیشنهاد دادی...واقعا فکر نمیکردم بهم بشینه...🌹🌹❤️ممنون از کمکت
خوب !
من معمولا زمان پرسش و پاسخ ندارم ، بنابرین به این قسمت سرکشی نمیکنم معمولا !
وقت باشد ، کارهای مهمتر دارم درین خانه معطر ، به خدمت !
لیک ، حال که آمده ام :
جنابعالی ، سرکار خانم نیلوفر فلاح نازنین ، که همچون فامیلی ات اهل کشاورزی هستی و از بیل و کلنگ سخن گویی :) و از سویی چون گل نیلوفر ناز هستی :
دختری هستی اهل شیطنت :)
یعنی چه ؟
یعنی شیطنت مثبت ! برویم فلانی را کمی اذیت کنیم ! کجا برویم کمی بخندیم ! فلانی چه گفت ؟؟ حوصله ام سر رفت ! فلانی کجاست ؟
تنها باشی میروی سراغ گوشی و تماس با دوستانت ببینی کجا چه خبر است :)
سر زنده ای ، شادابی ، فعالی ، حرکاتت تند است نه کند ، اهل رقصی ، شلوغ پلوغ زیاد کنی ، با لطافت و ملاحت و این چیزها کاری نداری !
به مامانت میگویی : به من نگو سنگین رنگین باشا !! من حوصله این چیزا رو ندارم !
هوشیاری ، درست خیلی خوب است و از دیگران جلوتری اما درسخوان نیستی ، خوابت تنظیم نیست فعلا ، پسرها را اذیت میکنی و با دوستانت به آنها میخندی :)
اون کارتون های دخترهای شیطون بودند ، مثلا بابالنگ دراز یا آن مو قرمزه اسمش چه بود ؟ همانها که آتش پاره بودند ، تو از جنس ایشانی :)
عطور شاداب برای تو خوب است ، اما ملیح نباشد ، باید مثل خودت آتش پاره باشد ،
ضمنا : با گل نیلوفر ( عطرش ) انیس و رفیق باش ، نام او بر توست پس هماره باید در عطورت حاضر و مُنَقَش باشد !
شما دختر ناز و خوبی هستی و احتمالا با یک جوان لایق ، اتفاقا بر عکس خودت ، آرام ، متین و سرسنگین ازدواج میکنی و بدون هیچ شک فرشته ی بی بدیل او خواهی بود و خوشبختش خواهی کرد انشاله .
تابستانها عطور گلی شاداب بپوش با محوریت نیلوفر
غیر از آن عطور شلوغ بپوش ، گورماند گلی ، آجیلی ، برند تام فورد هر دو را دارد ، خودت بگرد و ببین :
کدام عطر تو را انتخاب کند !
بگذار عطر تو را انتخاب کند ، چون تو واقعا لایق انتخاب شدنی !
فعلا دور و بر وانیل نچرخ ، بگذارش برای چند سال بعد که چندین وروجک شلوغ پلوغ دورت را گرفتند :)
شاد باشی انشاله
و خوشبخت 🙂
آقای سخی عزیز...
ممنونم ک ب سوال جواب دادین و وقت گذاشتین🌹🌹❤️❤️
شخصیتمو درست گفتین...فکر نمیکردم اینقدر دقیق کسی بتونه بشناسه منو...
خیلی میشنوم میگن مثل همین شخصیت موقرمز آنشرلی هستم هم تند صحت کردنم هم حرکاتم..
حتما توصیه شما رو آویزه گوشم میکنم و نت نیلوفر رو تو عطرهام ب کار میبرم...
تینای عزیز....مرسی از پیشنهادت
بامبشل رو ی فرصت دیگه بهش میدم...چند نفر پیشنهاد دادن..البته من فیکشو تست کردم....بتونم سمپل اورجینالو پیدا کنم حتما میگیرم♥️🌹🌹😘