نسترن نسترن
44
1405/02/12

همه پرسیدن منم بپرسم دیگه

سلام خوش‌بوها

پس به منم بگین چه عطری بهم میاد 🤭🤭

عرض سلام ودرود بی پایان

اگر بخواهم صرفا فقط از روی تصویر پروفایلتون ارائه 

نظر کنم باتوجه به رنگ پوشش شما وهمچنین رنگ چهره

وتناسبات اجزا صورت ناخودآگاه حس دریایی بودن به ذهن

مخاطب منتقل میشه از این رو همسو با برداشت ذهن تصور بر این هست که عطر دولچه گابانا لایت بلو اینتنس زنانه (Dolce Gabbana Light Blue Eau Intense) به بالاترین میزان با چهره شما همخوانی دارد

به وسعت دریا برایتان آرزوی شادی وآرامش دارم

[EDITED] 1405/02/14 11:31
در پاسخ به نسترن :

حقیقتا من متعجب شدم از این همه پیشگویی شما! مگه می‌شه تا این حد درست بگید؟ کیف کردم.

خودم هم عطرهای خنک و عطرهای مرکباتی رو برای پوشیدن اصلا نمی‌پسندم. با عطرهای شرقی، چوبی و ادویه‌ای بیشتر در پوست خودم راحتم.

عطر بوزی هم عالیه. البته حساسیت عجیبی روی انجلز شر دارم بخاطر همه‌گیر شدنش، اما شاید برم سراغ عطر بوزی گوالتیری. 

Baraonda #ناسوماتو برائوندا (باراوندا) Baraonda 

با توجه به توضیحاتتون فکر می‌کنید عطر کویین آو سیلک که یکی از عطرهای پرمصرفمه انتخاب درستیه؟

Queen of Silk #کرید کویین اف سیلک Queen of Silk 

خداراشکر که یادم آمد 😄

آن شب که پیام شما خواندم ، میبایست کاری انجام میدادم و پاسخ پرسش حضرتعالی را به بعد از انجام و بازگشت به منزل موکول کردم که یادم رفت !

خب ، درود بر شما بانوی زیبا

من بندرت عطری معرفی میکنم به دلائل و ادله منطقی بسیار و معتقدم شخص و عطر باید هر دو بدنبال هم بگردند و شک ندارم که همدیگر را خواهند یافت حتی اگر چند سال طول بکشد 🙂

به همه گویم خودتان بگردید و عاشق خویش بیابید ، یعنی این عطر هست که شما را انتخاب کند !

میگویند خدا معشوق ماست و ما عاشق اوئیم ! این جمله کاملا اشتباه و معکوس است ، ما اصلا نمیتوانیم عاشق وی باشیم بر اساس قوائد و قوانین انسانیت خویش لیک میتوانیم معشوقی خوب باشیم بر او !

اوست که عاشق ماست !

دلائل هر دو مدعی ، کامل و مکفی ست لیک بحث ما چیزی دیگر است و فقط ازین مثال بهره بردم اینجا !

عطر ما را انتخاب کند و باید بگردیم و عاشق خویش بیابیم 🙂

حال : آفرین بر شما ! شما یکدگر را یافته اید !

لیک ، در گذر زمان ، در تغییر سلیقه و افکار و حتی جسم ، رو به کمال ، عطور شما تغییر کند !

اما از نشانه های "یافتن" این است که هرگز از آن عطر متنفر نشوید اما میتوانید از همیشه استفاده کردن از آن ، به سمت گاهگاهی بروید !

اما اگر عطر انتخابی شما ، همان عطر موعود شما نباشد ، ممکن است در گذر زمان مطرود یا حتی منفور شود !

و اما این عطر کوئین آو سیلک ، عجیب و بسیار مناسب شماست 🙂

ازین است که گویم پیدا کرده اید یکدگر را !

هنوز افتخار آشنائی اش نداشته ام 🙂 تست نکرده ام ! پس از کجا گویم ؟؟

از تعاریف و تشریح های دوستان عطربازم ( دوستی کارشناس دارم که از عشاق کرید است و فقط کرید🙂 ) و اتفاقا خانمش نیز یا بالاجبار و یا به سلیقه و خواست کرید باز است ! یک روز تلفنی راجع به این عطر و کارکترش صحبت کردیم و سپس فردایش تهیه کردند ، ساکن خارج از ایران اند .

علاوه بر نت ها که چک کردم و اغلب نزدیک اند به عرایض حقیر ( هرچند که ممکن است خروجی متفاوت باشد ) لیک بر اساس توضیحات دوستان ام ، بسیار نزدیک است به عرایض ام خدمت سرکار !

خلاصه که به شما نزدیک است این عطر ، و انشاله اگر تست کردم بزودی حتما بر شما خواهم نوشت که این نزدیکی تا چه حدود است و مهمتر : تا چند سال دیگر میتواند این رابطه عاشقانه میتواند ادامه یابد ، زیرا ۷ سال دیگر ، شما نسترنی دیگر اید 🙂

۷ سال دیگر ( که عمر سلولهای استخوان است که طولانی ترین عمر دارند ) حتی یک سلول از تریلیارد سلول اکنون شما ، حضور ندارند ! پس حداقل یک کالبد تغییر قطعی کند !

پس : چون این عطر پرمصرف است نزد شما ، میتواند انتخابی درست باشد چون تعدادی از کالبدهای شما ( ما چندین کالبد داریم ، فیزیکی ذهنی اختری روانی حسی شیمیایی ... ) با آن هماهنگ اند که او را بیش از سایرین دوست دارند و منتخب کرده اند !

توضیحاتی "تقریبا" کامل دادم تا در خصوص روایح و انتخاب عطور ، از این دیدگاه ها هم نظر کنید بر آنها 🙂

امید که مفید باشد بر شما خانم زیبا

با ارادت

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟