سلام خوشبوها
پس به منم بگین چه عطری بهم میاد 🤭🤭
سلام
ورساچه رد جینز
چه جالب. عطر شادیه به نظر 😍
اتفاقا میخواستم بلک اوپیوم رو بنویسم چون خیلی دوسش دارم
اما توی چهره شما یک حالت شیرینی هم پیدا کردم که توی خمره قهوه مخصوصا با نت پرالین قابل لمس تر بود
رفت تو لیست خریدم.
ای وای چه گوگولی :)) حیف بسیار دوری میجویم از این عطر
بسیار دنبال بوییدن پیشنهاد اولتون هستم! جایی میشناسید؟
وای اینو کجا میشه گیر آورد و بو کرد؟🙀
خوشحالم که متوجه شدی چه کاری بهت پیشنهاد شده، چون درسته عطرهای خوش بو زیاده ولی این کار صرف خوش بو نیست ، کرکتر داره و به نظرم بهت میاد البته، خودت که بهتر می دونی چطور باید باهش مچ شد.
رفت تو لیست خریدم برای ساعات کاری روز ✍️
نفر دومی هستید که این عطر عجیب رو پیشنهاد دادید. بنظر ساحلی میرسم؟😁
Timeless ✨
خب ، حالا که به پرسش مشابه سرکار خانم نیلوفر فلاحی پاسخ دادم ، بر شمای عزیز نیز گویم :
شما دختری سنگین و رنگین ، باوقار ، شیکپوش ، اهل آداب ، دقیق ، ریزبین ، هوشیار ، کمی رنجور ( ممکن است زود برنجید از دوستان ) که معمولا میبخشید اما فراموش نمیکنید ، زیاد اهل حرف زدن نیستید و بیشتر گوش میکنید ، اگر از کسی دلخور شوید حسابش با اکرام الکاتبین است :)
از نه گفتن اصلا نمیهراسید ، حرف دلتان را بدون واهمه میزنید ، با هیچکس تعارف ندارید
هوشیارید ، ریزبین و تیزبین را نوشتم ؟
شما مدیر بسیار خوبی میشوید !
خلاصه :
عطور گلی خنک و عطور وانیلی برای شما مناسب نیست .
عطور چوبی وتیوری و پچولی محور زنانه عالیست .
در صفحه اول ، تا تصویر شما را دیدم ، دیدم یکی از عطرهای عالی ( اما فقط نزد دوستان و میهمانیها ) برای شما آنجل شر است که دیدم : آفرین ! سرکار خانم سمیرا به آن اشاره کرده ، فهمیدم او نیز علاوه بر رایحه شناسی ، کارکتر را نیز میشناسد ! آفرین بر او !
عطرهای بوزی برای شما بسیار مناسب است در جمع دوستان و میهمانیها البته ، غیر ازین بر عطوری که گفتم تمرکز کن
وانیل ، گلهای تند مثل یاس بنفش ، مناسبت نیست
عطور چوبی پچولی صمغی رزینی با شیرینی کم و تلخی برابر بلکه بیش ، برای شما مناسب است .
موفق باشید در زندگی سرکار خانم نسترن زیبا
یادم رفت : دلیلی دارد که نسترن انتخاب و نامیده شده ای ، در عطورت حتما نسترن حاضر باشد . اتفاقا رایحه پودری ی نسترن و بنفشه بر شما عالیست و کفایت دارد ، اجالتا از زنبق خیلی نپوش !
ارادت
حقیقتا من متعجب شدم از این همه پیشگویی شما! مگه میشه تا این حد درست بگید؟ کیف کردم.
خودم هم عطرهای خنک و عطرهای مرکباتی رو برای پوشیدن اصلا نمیپسندم. با عطرهای شرقی، چوبی و ادویهای بیشتر در پوست خودم راحتم.
عطر بوزی هم عالیه. البته حساسیت عجیبی روی انجلز شر دارم بخاطر همهگیر شدنش، اما شاید برم سراغ عطر بوزی گوالتیری.
#ناسوماتو برائوندا (باراوندا) Baraonda
با توجه به توضیحاتتون فکر میکنید عطر کویین آو سیلک که یکی از عطرهای پرمصرفمه انتخاب درستیه؟
حالا همه میشن کارشناسی عطر
معرفی میکنن بهت😄
قاعدتاً دیگه؟ سایت کارشناسی عطره :))