پیشنهاد هدیه عطر واسه یک خانم تند خو

سلام خدمت دوستان مهربان و عزیز عطر افشانی

لطفا راهنمایی بفرمایید چه عطری به یک خانم حدودا ۳۰ ساله و متاسفانه تند خو و خشن... خوشبختانه آشنا با دنیای روایح هدیه بدهم ممنون میشم نظر محترمتون رو به اشتراک بگذارید 

سپاس فراوان

در پاسخ به علی احمد :

سلام به نظرم براشون دمنوش درست کنید و گلاب هم قاطی کنید عطر رو بیخیال بشید فعلا🌺😅

ولیکن دور از شوخی ادکلن امواژ آشور رو پیشنهاد میدم بخاطر داشتن بوی عطر یاس ارامش بخش و همچنین گوچی بلوم چون دقیقا بوی گلفروشی لوکس میده

سلام علی احمدی جان

عطر واسه هدیه دادن میخواستم نه واسه رایحه درمانی

ممنونم از معرفی عطر های مد نظرتون🌹🌹🌹

در پاسخ به هاشم پور :

سلام

قطعا هرمس آمبر مرولیس

سلام وعرض ادب جناب هاشم پور بزرگوار

ممنونم از راهنمایی ارزشمندتون🌹🌹🌹

در پاسخ به نسترن :

سلام وقت به خیر

F**king Fabulous #تام فورد فاکینگ فابولوس F**king Fabulous 

دیدم که دوستانی عطرهای ملایم و آرامش‌بخش پیشنهاد کردن که خلق ایشون رو معتدل کنن ولی بنظر من عطری که برازنده‌ی شخصیت فعلی‌شون باشه قطعا بهشون حس بهتری می‌ده. ✨

سلام وتقدیم احترام خدمت نسترن بانو

تنها پیشنهادی که به راحتی میتونه منو به کام مرگ بکشونه

و رزومه درخشان این خانم رو با قتل تکمیل کنه😂😂😂😂

به دور از مزاح بابت همدردی تون یکدنیا سپاس و قدر دانی و

تشکر تقدیم به قلب مهربان شما🌹🌹🌹

خوب ، حاتمی عزیزم

اول بگو ببینم ، محال است بانویی اهل معطرات باشد و خشن باشد !

حتما تقصیر توست 😄

بگو بدانم ، عطر خنک دوست دارد یا گرم ( کاری به فصل ندارم ، آنی را که میگوید : واااو ، کدام است )

تا بگویم خشونتش چراست از درون ، و باید چه مسیر روایحی را آرام آرام به سمتش هدایت کنی تا معکوس شود !

یادت باشد عطر داروست !

نمیدانم جناب اسعدی هم مشارکت کرده درین صفحه یا خیر ، اگر کرده که مجرب است و دانا خصوص در دانش طب ، اگر نکرده دعوتش کن ، مردی خوشقلب و نیک است ، حتما می آید .

ضمنا بنشین و فیلم :

"رام کردن زن سرکش" را چند بار تماشا کن 😄

ارادت ها و تا درودی دیگر

در پاسخ به Eric Revo :

گیاه اسطوخودوس یا lavender, و همچنین بهارنارنج بارها اثبات شده که اثرات آرامش بخشی داره

البته جدا از ویژگی های شخصیتی و روانشناختی ، خیلی وقت ها تند خویی زن ها مبتنی بر عدم تعادل هورمونیه و همچنین عدم تعادل میکروبایم روده اس ، که با ادکلن و عطر قابل بهبود نیست.

بر فرضش که صرفا تندخویی ایشون ناشی از فضای استرسی و شرایط محیطی باشه، Neroli Portofino #تام فورد نرولی پورتوفینو Neroli Portofino  و همچنین برای لوندر Goddess Gold #باربری گادس گلد Goddess Gold  رو پیشنهاد می کنم.

درود و سلام خدمت اریک جان

اریک عزیز از اینکه وقت گذاشتین و دلسوزانه طرق مختلف درمانی را برای حل معضل تند خویی را پیش روی حقیر قرار دادین و اطلاعات متقن علمی خودتون رو در این خصوص به اشتراک گذاشتین صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم 🙏با اینکه مد نظر بنده رایحه درمانی نبوده وصرفا هدیه ای در خور شخصیت فرد مورد نظر بوده اما یادداشت های ارزشمندتون وسعت دید مرا در مواجه با اینگونه مسائل بیشتر کرد

موفق باشین🌹🌹🌹

درود و سلام خدمت اریک جان

اریک عزیز از اینکه وقت گذاشتین و دلسوزانه طرق مختلف درمانی را برای حل معضل تند خویی را پیش روی حقیر قرار دادین و اطلاعات متقن علمی خودتون رو در این خصوص به اشتراک گذاشتین صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم 🙏با اینکه مد نظر بنده رایحه درمانی نبوده وصرفا هدیه ای در خور شخصیت فرد مورد نظر بوده اما یادداشت های ارزشمندتون وسعت دید مرا در مواجه با اینگونه مسائل بیشتر کرد

موفق باشین🌹🌹🌹

در پاسخ به دانیال :

خانم تندخو رو چرا اصلا باید بهش هدیه داد.... 

حالا اگه خواستی عطر بدین این عطر گران رو بدین که اول تو رو در وایسی بیفته و بعد رایحه ناب این عطر آرامش کنه.. اگه تاثیر نکرد عطر رو بگیرید ازش در محل بجاش به یک خانم مهربان هدیه بدید.... 

Love Tuberose #آمواج لاو تیوب رز (توبرز) Love Tuberose 

دانیال جان سلام

بابت سوال اول پیامتون باید عرض کنم خدمتتون که بنده قائل به نظریه عطر جدایی میاره هستم😂😂😂 اما نمیدونم چرا در مورد فرد مورد بحث که حسن خلق در نظام اخلاقی ایشون رسما ق اچ ا ق محسوب میشه چرا بالعکس موجب استحکام رابطه مون شده🤣🤣🤣🤣 

عطری که معرفی فرمودین به عنوان پیشنهاد یک شخصیت مطلع عطری مد نظر قرار میدهم

مرسی بابت محبتتون🌹🌹🌹

[EDITED] 1405/02/13 11:20
در پاسخ به کامبیز سخی :

خوب ، حاتمی عزیزم

اول بگو ببینم ، محال است بانویی اهل معطرات باشد و خشن باشد !

حتما تقصیر توست 😄

بگو بدانم ، عطر خنک دوست دارد یا گرم ( کاری به فصل ندارم ، آنی را که میگوید : واااو ، کدام است )

تا بگویم خشونتش چراست از درون ، و باید چه مسیر روایحی را آرام آرام به سمتش هدایت کنی تا معکوس شود !

یادت باشد عطر داروست !

نمیدانم جناب اسعدی هم مشارکت کرده درین صفحه یا خیر ، اگر کرده که مجرب است و دانا خصوص در دانش طب ، اگر نکرده دعوتش کن ، مردی خوشقلب و نیک است ، حتما می آید .

ضمنا بنشین و فیلم :

"رام کردن زن سرکش" را چند بار تماشا کن 😄

ارادت ها و تا درودی دیگر

عرض سلام و ادب خاص خدمت استاد تمام

جناب سخی بزرگوار

استاد مقدمتان گل باران🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

صادقانه معروض میدارم برخود فرض دانسته 

وبه رسم عادت ورعایت بدیهیات ادب در مقابل استاد، دستور برپا داده وتمام قد در حضورتان می ایستم...

به محض روئیت پیام پر از مهرتان شادی و شور و شعف سرتا پای وجودم را فرا گرفت...

استاد عزیز با نزول به محفل بی ریای ما محفلمان را غرق در انوار و روایح بهشتی نمودید... سپاس از توجه تان🙏

واما بعد...

قبول زحمت نموده وبه درستی مرقوم فرموده بودید

(محال است بانویی اهل معطرات باشد و خشن باشد)

قطع یقین بکارگیری حضرتعالی از عبارت محال در این مجال،محال عرفیست نه محال عقلی

با متصور بودن این نوع از غیر ممکن،ردپای استثنا در بحث به وضوح آشکار می‌گردد

حال چه باید کرد که نام شخص مورد نظر در قرعه استثنا به عنوان برگزیده به چشم می‌خورد

در پاسخ به سوالتان که اشاره کرده بودید عطر خنک دوست دارد یاگرم؟

باید عرضه بدارم تا جایی که بنده مطلع هستم به هردو مورد احساس خوبی از خود نشان میدهد.اما گرایش وتمایل به سمت و سوی عطر های گرم به‌این بخش از کفه ترازو سنگینی معنا داری می‌بخشد...

در پایان بابت معرفی جناب اسعدی و تشویق به استفاده از تجارب و دانش ایشان در این زمینه و همچنین تماشای فیلم( رام کردن زن سرکش) صمیمانه از شما تشکر و قدر دانی مینمایم🙏

مشتاقانه برای وصول راهکار های پیشنهادی تان به انتظار می‌نشینم

لحظه هایتان مملو از شادی در معیت سلامت جسم و روان💐💐💐

بلک اوپیوم ،گودگرل ،مارلی کالان ، الین موگلر 

این عطرها برای من تداعی کننده تند خویی زنانه ان😁

اما جدا از شوخی من امواج گایدنس 46 رو پیشنهاد میکنم 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟