اگر من به یک شیشه عطر تبدیل میشدم، کدام عطر بودم؟ یا بهتره بپرسم کدوم عطر به من خیلی میاد؟
ممنون میشم نظراتتون رو بدونم.😍😊⭐️
درود بر همه
چه بساط به من چی میادی راه افتاده تو این آشفته بازار ...
سلام و درود آقای مهرداد گرامی
گویا سؤال تکراری بنده شما رو ناراحت کرده با این وجود که آسیبی به کسی نمیزنه. به هرحال هرکسی دوست داشته باشه پاسخ سؤالات رو میده و ازین بابت از دوستان عزیز متشکرم که وقت ارزشمندشون رو میذارن و با ذوق و توجه فراوان پاسخ میدن و هرکسی هم حس کنه لوث؟ [ لوس✅️ ] و بی مزه است میتونه پاسخ نده!!! این بستر در زمینه عطر و ادکلن فراهم شده بنابراین هیچ ارتباطی به شغل و موسیقی و وقت گذراندن با خانواده نداره. بنابراین هرچیز باید در جای خودش انجام بشه و ما خلاف این عمل نکردیم.
این سؤال رو من قبلاً از هوش مصنوعی هم پرسیده بودم و نمیدونستم امکان پرسش این سؤال در فضای عطرآگین عطرافشان ممکنه و وقتی متوجه شدم دوستان پرسیدن برام جالب بود که خودم هم امتحان کنم و بدونم از دید دیگران چگونه بنظر میام. اگرچه انتخاب عطر صرفاً به چهره و ظاهر نیست بلکه تمام لایههای پنهان شخصیتی و روحیات فرد رو دربرمیگیره. به هر حال در این اوضاع اقتصادی و اجتماعی نابسامان، همه ما بدنبال گوشهای امن میگردیم تا خودمون رو تخلیه کنیم، در کنار هم لذت ببریم و معاشرت کنیم و خداروشکر که عطرافشان و دوستان عزیز عطرافشانی این شرایط رو فراهم کردند و این به معنای بیکاری و بی دغدغه بودن نیست.
به هرحال از اینکه خاطر شما رو مکدّر کردم عذر میخوام، در پناه خدا باشید.
سلام دوست عزیز ما همه اینجا دور هم جمع شدیم و درباره عطرها بحث و نظرسنجی میکنیم...بنظرم مسئله عجیبی نیست
هم راجع به عطره هم اکتشاف و سرگرمی!آسیبی به کسی نمیزنه...
حالا بگذریم بنظرت چه عطری به من میاد؟😃
سلام مهسا جان
شما چون از دور شبیه مونیکا بلوچی هستین
ادکلن دیور هیپنوتیک پویزن مناسبه
گویا سؤال تکراری بنده شما رو ناراحت کرده با این وجود که آسیبی به کسی نمیزنه. به هرحال هرکسی دوست داشته باشه پاسخ سؤالات رو میده و ازین بابت از دوستان عزیز متشکرم که وقت ارزشمندشون رو میذارن و با ذوق و توجه فراوان پاسخ میدن و هرکسی هم حس کنه لوث؟ [ لوس✅️ ] و بی مزه است میتونه پاسخ نده!!! این بستر در زمینه عطر و ادکلن فراهم شده بنابراین هیچ ارتباطی به شغل و موسیقی و وقت گذراندن با خانواده نداره. بنابراین هرچیز باید در جای خودش انجام بشه و ما خلاف این عمل نکردیم.
این سؤال رو من قبلاً از هوش مصنوعی هم پرسیده بودم و نمیدونستم امکان پرسش این سؤال در فضای عطرآگین عطرافشان ممکنه و وقتی متوجه شدم دوستان پرسیدن برام جالب بود که خودم هم امتحان کنم و بدونم از دید دیگران چگونه بنظر میام. اگرچه انتخاب عطر صرفاً به چهره و ظاهر نیست بلکه تمام لایههای پنهان شخصیتی و روحیات فرد رو دربرمیگیره. به هر حال در این اوضاع اقتصادی و اجتماعی نابسامان، همه ما بدنبال گوشهای امن میگردیم تا خودمون رو تخلیه کنیم، در کنار هم لذت ببریم و معاشرت کنیم و خداروشکر که عطرافشان و دوستان عزیز عطرافشانی این شرایط رو فراهم کردند و این به معنای بیکاری و بی دغدغه بودن نیست.
سلام تینا جان
اتفاقا به نکات خوبی اشاره کردین
ما که در فضای واقعی همدیگرو نمیبینیم
لااقل اینجا تو این محفل گرم عطرافشان صفا کنیم،
خودم شخصا به محض اینکه اولین روز گوگل باز کردن
تمام جملات جستجوی داخل گوگل فقط ادکلن بود،
تازه اگه سایت های خارجی هم باز میشد
خیلی بهترم میشد
فراگرانتیکا 😞😭🥲
روز بخیر
منظورم صرفا به شما نبود ، کلی عرض کردم
اون غلطی هم که گرفتید و لوس ✅️ نوشتید اشتباهه ، لوس معنیش میشه کسی که بیخود ناز میکنه ، اون لوث به معنی بی ارزش و .. هست
به هر حال من کارهی کسی نیستم که بگم چی بپرسه چی نه
صرفا منظورم این بود که ما گاها انسانهای شعار گرای خوش زرق و برق هستیم که فقط توی برهه های زمانی خاصی جو زده میشیم و اینستا رو پر از استوری های شیک و مجلسیرو اعتراصی میکنیم ، و بصورت حقیقی نگران مردم و شرایط حال حاضر کشور نیستیم
موفق باشید همگی
خیلی این عطر رو دوست دارم اما سردرد عجیبی رو برام ایجاد میکنه به همین خاطر به یکی از عزیزانم هدیه کردم.
بازم ممنونم از پیشنهاد خوبتون🙏🏻🌸☺️
سلام،امیدوارم حالتون خوب باشه،
سلام آقای جواهری. متشکرم از پیشنهادتون. فکر نمیکردم عطرهای شیرین بهم بیاد چون به روایح شیرین زننده علاقه ندارم. اما بیشتر دوستان عطرهای شیرین رو لطف کردن پیشنهاد دادن و متوجه شدم به ظاهرم گویا روایح شیرین میاد. 🤭😊🌸
🙏🏻🌹
سلام و درود نازنین جان
خیلی ممنونم از پیشنهاد متفاوت و خوبتون. تابحال این عطر رو تست نکردم. حتماً در اسرع وقت تست خواهم کرد.
سلامت و سرزنده باشید.🌸😍🌹🩷
سلام. سپاس از توجه و پیشنهاد خوبتون🌸🙏🏻✨️
سلام و درود. متشکرم از پیشنهاد خوب سما🙏🏻✨️🌸