Ali Asghar Ali Asghar
15
1405/02/11

عطری که نیمه گمشده هستش!

سلام دوستان عزیزم امیدوارم که حالتون عالی باشه و سلامت باشید.
بعد از دو سال دوباره قراره یه پرسشی رو انجام بدم که نسخه دوم اون پرسش هست.
یه سبک خاصی از عطرا هستن که واقعا نمیدونم چه نوت هایی داخلش ترکیب شدن! که انقدر عالی خروجی میده؛ من اولین باری که یادمه 5 سال پیش بود که از کوچه ای رد شدم و به مغازه قرار بود برم، نزدیک به مغازه توی یه مسافت تقریبا 10 متری اینا شاید حتی بیشتر، یه بویی خورد به مشامم که وای وای از اون رایحه... بوش میومد اما کسی نبود!
رفتم خرید کردم برگشتم دقیقا دوباره همون مسافت خط بوی اون رایحه مونده بود.
ببینید عزیزان من کاری به پخش بو و خط بوی این عطر ندارم اصلا من شیفته این دو پارامتر نشدم، بلکه شیفتگی من در مورد رایحه هستش.
توی این سبک بو بعد از اون مدت چندین باری شده که استشمام کنم ؛ دو موردی که برای آخرین بار تجربه کردم:
اولیش - یه مراسم عروسی بود که ما از کوچه عقب تر اون خونه پیچیدیم به یه سمت دیگه. توی اون مسیری که رفتیم دروغ نگم نزدیک به یک دقیقه توی بینیم بود! 
دومیش - توی خیابون رد میشدیم یه عده اونور خیابون نشسته بودن (فاصله تقریبا 15 متری اینا) از اونجا پخش بو داشت.
خواسته ای که از شما عزیزان دارم اینه که تا حدی که میتونید منو راهنمایی کنید؛ تاکید میکنم که من فقط به رایحه کار دارم.
اگه بخوام توصیف کنم: اول اینکه شبیه هیچکدوم از عطرای اروپایی آمریکایی اماراتی اینا تست کردم نبوده ( شاید شاید کمی بوی مگاماره ای بده که چندین روز روی لباس مونده یا دیور ساواج الکسیری که رسیده به درای داونش؛ البته خیلی شباهت کم دارن به قدری که اصلا نمیشه گفت شباهت!).
بعد اینکه رایحه ای که دارن بسیار بسیار لوکس و شیک و جذاب که اتفاقا چندروز پیش زیر پرسش یکی از عزیزان پاسخ دادم که اگه این نوع سبک عطر هارو تست میکردم یا داشتمش صدرصد عطر پین شده ی من توی رتبه اول میبود، رایحه ش رو حس میکنم ترکیبی از مرکبات، ادویه، سدر، فلفل اینا باشه (آخه واقعا نمیتونم تشخیصشون بدم😂 حتی اینایی هم که گفتم شاید اشتباه باشه) البته شما به این حس من توجه نکنید من عطرباز مبتدی هستم
حدس میزنم توی کشور های عربی باشه این مدل عطر ها که نمیدونم چی رو با چی هم ترکیب میکنن.
خلاصه اگه راهنمایی کنید در حد توانتون خوشحال میشم و پیشاپیش تشکر میکنم.

علی جان رایحه ای ک بادل من بازی میکنه،بوی درخت یاسه که وقتی شکوفه میکنه،شماازکنارش رد میشی و چندمتر بعد ی خط بویی ازش به مشام میرسه.برمیگردی دوباره بوشو استشمام کنی، ولی انگار دیگه بیلیت شماتموم شده و دیگه بوش نمیاد.

من تو هیچ عطری چنین رایحه ملایم ولی گیراوروح نوازو ندیدم

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/15
در پاسخ به علی عزیزی :

علی جان رایحه ای ک بادل من بازی میکنه،بوی درخت یاسه که وقتی شکوفه میکنه،شماازکنارش رد میشی و چندمتر بعد ی خط بویی ازش به مشام میرسه.برمیگردی دوباره بوشو استشمام کنی، ولی انگار دیگه بیلیت شماتموم شده و دیگه بوش نمیاد.

من تو هیچ عطری چنین رایحه ملایم ولی گیراوروح نوازو ندیدم

چه عالی
بوی درخت ها واقعا خوبه، چندشب پیش از کنار یه خونه ای رد شدم درخت بهار نارنج بود قشنگ مولکول های بویاییش رفت توی وجودم. درخت یاس بکارید توی خونه😄

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟