Ali Asghar Ali Asghar
15
1405/02/11

عطری که نیمه گمشده هستش!

سلام دوستان عزیزم امیدوارم که حالتون عالی باشه و سلامت باشید.
بعد از دو سال دوباره قراره یه پرسشی رو انجام بدم که نسخه دوم اون پرسش هست.
یه سبک خاصی از عطرا هستن که واقعا نمیدونم چه نوت هایی داخلش ترکیب شدن! که انقدر عالی خروجی میده؛ من اولین باری که یادمه 5 سال پیش بود که از کوچه ای رد شدم و به مغازه قرار بود برم، نزدیک به مغازه توی یه مسافت تقریبا 10 متری اینا شاید حتی بیشتر، یه بویی خورد به مشامم که وای وای از اون رایحه... بوش میومد اما کسی نبود!
رفتم خرید کردم برگشتم دقیقا دوباره همون مسافت خط بوی اون رایحه مونده بود.
ببینید عزیزان من کاری به پخش بو و خط بوی این عطر ندارم اصلا من شیفته این دو پارامتر نشدم، بلکه شیفتگی من در مورد رایحه هستش.
توی این سبک بو بعد از اون مدت چندین باری شده که استشمام کنم ؛ دو موردی که برای آخرین بار تجربه کردم:
اولیش - یه مراسم عروسی بود که ما از کوچه عقب تر اون خونه پیچیدیم به یه سمت دیگه. توی اون مسیری که رفتیم دروغ نگم نزدیک به یک دقیقه توی بینیم بود! 
دومیش - توی خیابون رد میشدیم یه عده اونور خیابون نشسته بودن (فاصله تقریبا 15 متری اینا) از اونجا پخش بو داشت.
خواسته ای که از شما عزیزان دارم اینه که تا حدی که میتونید منو راهنمایی کنید؛ تاکید میکنم که من فقط به رایحه کار دارم.
اگه بخوام توصیف کنم: اول اینکه شبیه هیچکدوم از عطرای اروپایی آمریکایی اماراتی اینا تست کردم نبوده ( شاید شاید کمی بوی مگاماره ای بده که چندین روز روی لباس مونده یا دیور ساواج الکسیری که رسیده به درای داونش؛ البته خیلی شباهت کم دارن به قدری که اصلا نمیشه گفت شباهت!).
بعد اینکه رایحه ای که دارن بسیار بسیار لوکس و شیک و جذاب که اتفاقا چندروز پیش زیر پرسش یکی از عزیزان پاسخ دادم که اگه این نوع سبک عطر هارو تست میکردم یا داشتمش صدرصد عطر پین شده ی من توی رتبه اول میبود، رایحه ش رو حس میکنم ترکیبی از مرکبات، ادویه، سدر، فلفل اینا باشه (آخه واقعا نمیتونم تشخیصشون بدم😂 حتی اینایی هم که گفتم شاید اشتباه باشه) البته شما به این حس من توجه نکنید من عطرباز مبتدی هستم
حدس میزنم توی کشور های عربی باشه این مدل عطر ها که نمیدونم چی رو با چی هم ترکیب میکنن.
خلاصه اگه راهنمایی کنید در حد توانتون خوشحال میشم و پیشاپیش تشکر میکنم.

TT TT
1405/02/12

شاید باورت نشه ولی اینا خصوصیات اون عطر گمشده ی منم هست که بار ها تو کوچه و مرکز خرید و ... استشمام کردم ولی هیچوقت نتونستم مثلشو بعد تست صدها عطر پیدا کنم:)

Mr x Mr x
1405/02/12

واسه من تنها یبار این مورد پیش اومده بود اونم هشت سال پیش بود که تا الان تو ذهنمه تو اون مرکز خرید با یه کت و شلوار سبز یشمی از فاصله ده متری بوش دل همه رو برده بود، کاملا مشخص بود عطر گرونیه. اواخر که پرپس 50 رو امتحان کردم یکم یاد اون افتادم ولی دروغ نگم اون یه چیز دیگه بود ... امیدوارم پیداش کنم 

سانیار سانیار
1405/02/12

همه اینهایی که گفتی نشانه افتادن در لوپ عطربازی است ، با این جزئیاتی که از شما میشنوم باید بگم که داریی در یک چرخه ای میوفتی که من و اکثرغریب به اتفاق دوستان عطرباز و عطردوست از همین نقطه و از همین کوچه پا به دنیای نامتنهایی عطرها گذاشتنم و هرچه بیشتر گشتیم کمتر پیدایش کردیم ! خودمو میگم اینقدر عطرهای مختلف در پی یافتن گمشده ام تجربه کردم که بعضی وقتها فکر میکنم که حتما که تو این مسیر بهش برخورد کردم اما متاسفانه به جهت تست و تجربه های پی در پی شاید این من بودم که در لحظه تصادم نشناختمش و برای همیشه گم اش کردم ،

در جایگاهی هم  نیستم که بهت توصیه خاصی کنم ، فقط میتونم بگم که برات خیر باشه...

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/12
در پاسخ به TT :

شاید باورت نشه ولی اینا خصوصیات اون عطر گمشده ی منم هست که بار ها تو کوچه و مرکز خرید و ... استشمام کردم ولی هیچوقت نتونستم مثلشو بعد تست صدها عطر پیدا کنم:)

پس شماهم دنبال اون عطر هستی😄 ایشالله که پیداش میکنیم 

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/12
در پاسخ به Mr x :

واسه من تنها یبار این مورد پیش اومده بود اونم هشت سال پیش بود که تا الان تو ذهنمه تو اون مرکز خرید با یه کت و شلوار سبز یشمی از فاصله ده متری بوش دل همه رو برده بود، کاملا مشخص بود عطر گرونیه. اواخر که پرپس 50 رو امتحان کردم یکم یاد اون افتادم ولی دروغ نگم اون یه چیز دیگه بود ... امیدوارم پیداش کنم 

نمیدونم اون عطری که شما استشمام کردید مثل عطر گمشده ی من هست یا نه ولی امیدوارم شما هم اون عطر رو پیدا کنید.
یه مورد دیگه ای که برام اتفاق افتاد یه بار تو راه برگشت به خونه بودم یهو یکی با موتور رد شد دقیقا همون سبک بو رو میداد، البته اینو بگم که اون شخص رو میشناسم و به کشور های عربی سفر میکنه

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/12
در پاسخ به سانیار :

همه اینهایی که گفتی نشانه افتادن در لوپ عطربازی است ، با این جزئیاتی که از شما میشنوم باید بگم که داریی در یک چرخه ای میوفتی که من و اکثرغریب به اتفاق دوستان عطرباز و عطردوست از همین نقطه و از همین کوچه پا به دنیای نامتنهایی عطرها گذاشتنم و هرچه بیشتر گشتیم کمتر پیدایش کردیم ! خودمو میگم اینقدر عطرهای مختلف در پی یافتن گمشده ام تجربه کردم که بعضی وقتها فکر میکنم که حتما که تو این مسیر بهش برخورد کردم اما متاسفانه به جهت تست و تجربه های پی در پی شاید این من بودم که در لحظه تصادم نشناختمش و برای همیشه گم اش کردم ،

در جایگاهی هم  نیستم که بهت توصیه خاصی کنم ، فقط میتونم بگم که برات خیر باشه...

ممنون از نظرت به هرحال شما هم تجربه خودت رو گفتی
حقیقتا آره یه جورایی نمیشه این حرف رو نادیده گرفت، توی لوپ عطربازی که افتادم متاسفانه یا خوشبختانه ولی من مستقیم دنبال اون عطر نیستم بلکه بعضی عطر هارو میخرم که صرفا تستشون کنم و داشتته باشمشون و به طور مستقیم دنبال رایحه اون عطر نمیگردم

سلام و عرض ادب 🌞

اين اتفاق براى من هم در گذشته رخ داده بود

بعدا متوجه شدم اون بويى كه من متوجه مى شدم نت غالب امبر داشته 

امبر با كيفيت عطرهارو گرم و شيرين و حتى يه حس بالزاميك هم ميده كه دقيقا من اون حس بالزاميكى رو هميشه مى گرفتم و عاشق اون عطر مى شدم

مثلا اين اتفاق با الين برام افتاد ، الين اورجينال بيشتر از اينكه گلى باشه ، آمبرى هستش و پخش بوى فوق العاده بالايى داره و يه بوى ترش مانند كه من در اكثر مردم در جامعه دريافت مى كردم

حالا به نظرم در رابطه با تجربه ى شما هم آمبر ممكنه در كنار بقيه نت ها حضور فعالى داشته

فعال تر از بقيه

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/12
در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

سلام و عرض ادب 🌞

اين اتفاق براى من هم در گذشته رخ داده بود

بعدا متوجه شدم اون بويى كه من متوجه مى شدم نت غالب امبر داشته 

امبر با كيفيت عطرهارو گرم و شيرين و حتى يه حس بالزاميك هم ميده كه دقيقا من اون حس بالزاميكى رو هميشه مى گرفتم و عاشق اون عطر مى شدم

مثلا اين اتفاق با الين برام افتاد ، الين اورجينال بيشتر از اينكه گلى باشه ، آمبرى هستش و پخش بوى فوق العاده بالايى داره و يه بوى ترش مانند كه من در اكثر مردم در جامعه دريافت مى كردم

حالا به نظرم در رابطه با تجربه ى شما هم آمبر ممكنه در كنار بقيه نت ها حضور فعالى داشته

فعال تر از بقيه

احتمالا یکی از نت های اون عطرا امبر باشه
من حقیقتا با امبر درست آشناییت ندارم ولی یادمه یه بار از چت جی پی تی پرسیدم گفت این نوع عطرا امبر با سدر داخلشونه. این نوع عطرا هم بوی شیرین دارن و اصلا تلخ نیستن طبعشونم به گرمی میخوره که همه اینها با هم جور در میاد.
ممنون از شما سمیرا خانم؛ بعد یه سوال اینکه آیا اطلاعی دارید توی کشور های عربی بیان یه سری نت ها رایحه ها رو قاطی کنن که همچین بویی ایجاد میکنه؟ یه چی شبیه اسانس یا عطر های روغنی (من احساس میکنم همچین چیزیه) که اگه یه روز رفتم اونجاها حتما پرس و جو میکنم

در پاسخ به Ali Asghar :

احتمالا یکی از نت های اون عطرا امبر باشه
من حقیقتا با امبر درست آشناییت ندارم ولی یادمه یه بار از چت جی پی تی پرسیدم گفت این نوع عطرا امبر با سدر داخلشونه. این نوع عطرا هم بوی شیرین دارن و اصلا تلخ نیستن طبعشونم به گرمی میخوره که همه اینها با هم جور در میاد.
ممنون از شما سمیرا خانم؛ بعد یه سوال اینکه آیا اطلاعی دارید توی کشور های عربی بیان یه سری نت ها رایحه ها رو قاطی کنن که همچین بویی ایجاد میکنه؟ یه چی شبیه اسانس یا عطر های روغنی (من احساس میکنم همچین چیزیه) که اگه یه روز رفتم اونجاها حتما پرس و جو میکنم

سلام مجدد جناب على اصغر

در مورد عطرهاى عربى اگه منظورتون همون بوهايى هستش كه مثلا تو دبى مال يا فرودگاه شون به مشام ميرسه عطرهايى هستش با تركيب بوى عود + رز + آمبر در كنار روايح اسپايسى 

يعنى مشخصه ى اصلى اين عطرها همينه

مثل عطر جورجيو آرمانى پرايو رز د عربى

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/12
در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

سلام مجدد جناب على اصغر

در مورد عطرهاى عربى اگه منظورتون همون بوهايى هستش كه مثلا تو دبى مال يا فرودگاه شون به مشام ميرسه عطرهايى هستش با تركيب بوى عود + رز + آمبر در كنار روايح اسپايسى 

يعنى مشخصه ى اصلى اين عطرها همينه

مثل عطر جورجيو آرمانى پرايو رز د عربى

باز هم سلام خدمت شما
هنوز قسمتم نشده برم اونجاها😄 
این عطر هم نظراتشو خوندم، انگار منظور شما هم رایحه عربی باشه؛ البته من منظورم اون رایحه عربی نبود که ادویه و رز و عود عربی توش به کار رفته باشه، این عطرا اصلا یه ذره هم بوی عربی نمیده بلکه بوی یه فرد اروپایی لوکس رو میده 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟