علی علی
32
1405/02/11

عطر امضا بر اساس شخصیت، چهره و رفتار

درود دوستان

با اینکه ممکنه مهربون به نظر بیام ولی آدم مغروری ام

اهل چاپلوسی دیگران نیستم

آدم مطیع و بله قربان گو نیستم و معمولا از کسی دستور نمیگیرم

روراست هستم، رو بازی میکنم و از دروغگوها فاصله میگیرم

آدمها رو نادیده نمیگیرم و در هنگام معاشرت سعی میکنم حتی با اونهایی که نمیشناسم همدل و همراه باشم و با اهلش صمیمانه برخورد میکنم ولی بصورت ناخودآگاه اجازه نمیدم آدمها خیلی بهم نزدیک بشن

رفیق باز نیستم

در برخورد با دوستان نزدیک و خانوادم خیلی احساستم رو مخفی نمیکنم

اغلب تیپ نیمه رسمی و کژوال با پارچه های ساده بدون طرح رو برای پوشش انتخاب میکنم

سعی میکنم آدم‌ منضبط و تمیز و آراسته ای باشم مگه اینکه بعضی روزها حوصلشو نداشته باشم

خوشحال میشم پیشنهادات شما رو برای عطر امضا ترجیحا مناسب تمام فصول بدونم

خیلی ممنونم

[EDITED] 1405/02/11 23:35

سلام 🌸

توصيفات شما به فردى ميخوره كه عنصر غالب در اون ها خاك و آب هستش مخصوصا خاك

صندل وود - تنباكو - دارچين - مشك - نعنا هندى - امبر - وانيل - عود

براى افرادى با عنصر غالب خاك ، بى نظير عمل مى كنه (البته اگه واقعا خاك باشيد )

از اونجايى كه سر رشته اى در عطرهاى مردانه ندارم ، عطر خاصى رو نمى تونم پشنهاد بدم

فقط مى تونم بگم در صورتى كه عنصر غالب خاك باشه ، اگه نوت برجسته ى عطر ، اون موارد بالا باشه ، بهتون خيلى خوب مى شينه

علی علی
1405/02/12
در پاسخ به Sobhan javaheri :

درود علی جان امیدوارم حالت خوب باشه،

Green Sapphire #بودیسی د ویکتوریوس گرین سافیر Green Sapphire 

درود سبحان گرامی از پیشنهاد شما ممنونم 

علی علی
1405/02/12
در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

سلام 🌸

از اونجايى كه سر رشته اى در عطرهاى مردانه ندارم ، عطر خاصى رو نمى تونم پشنهاد بدم

فقط مى تونم بگم در صورتى كه عنصر غالب خاك باشه ، اگه نوت برجسته ى عطر ، اون موارد بالا باشه ، بهتون خيلى خوب مى شينه

سلام دوست گرامی

از راهنمایی و چراغ راهی که بهم دادین بسیار سپاسگزارم 

خودم هم به شخصه به روایح خاکی با نت پچولی علاقمندم

برقرار باشید

علی علی
1405/02/12
در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

سلام 🌸

بغیر از عطرهایی که مشک در اونها غالب هست و خیلی نمیپسندم، درکنار عطرهای خاکی و پچولی محور که گفتم دوستشون دارم، به عطرهای امبری تنباکویی و عودی که میتونه کمی وانیل و دارچین هم داشته باشند علاقمندم که بیشتر در هوای سرد ازشون استفاده میکنم

اما برای استفاده در هوای معتدل و گرم بیشترین علاقم به عطرهای چوبی آروماتیک سبز یا آکواتیک با حسی فرش و سرزنده هست 

[EDITED] 1405/02/12 19:13
در پاسخ به علی :

بغیر از عطرهایی که مشک در اونها غالب هست و خیلی نمیپسندم، درکنار عطرهای خاکی و پچولی محور که گفتم دوستشون دارم، به عطرهای امبری تنباکویی و عودی که میتونه کمی وانیل و دارچین هم داشته باشند علاقمندم که بیشتر در هوای سرد ازشون استفاده میکنم

اما برای استفاده در هوای معتدل و گرم بیشترین علاقم به عطرهای چوبی آروماتیک سبز یا آکواتیک با حسی فرش و سرزنده هست 

پس حدسم درست بود

استفاده ى شما از اين روايح باعثِ تثبيت بيشترِ خصوصيات اخلاقى تون ميشه 

بر اساس علم تنجيم ايرانى

روايح چوبى و خاكى : اعتماد به نفس و حس غرور سازنده و مثبت رو افزايش ميده و حتى باعث افزايش فركانس مالى ميشه

علی علی
1405/02/12
در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

پس حدسم درست بود

استفاده ى شما از اين روايح باعثِ تثبيت بيشترِ خصوصيات اخلاقى تون ميشه 

بر اساس علم تنجيم ايرانى

روايح چوبى و خاكى : اعتماد به نفس و حس غرور سازنده و مثبت رو افزايش ميده و حتى باعث افزايش فركانس مالى ميشه

چه خوب ممنونم

علی علی
1405/02/12
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

درود دوست عزیز 

ممنونم از پیشنهاد خوبت

من قبلا یکبار میندر رو از طریق بلاتر تست کردم برام فضایی شبیه ل آرک آرژنتیوم ... داشت باید بنظرم کار جذابی باشه پس لازمه بیشتر تست کنم مخصوصا روی تن و پوست

Sadeq Sadeq
1405/02/13
در پاسخ به علی :

صادق جان سپاسگزارم 

با توجه به اینکه میخوام به عنوان امضا استفاده کنم که با اون عطر شناخته بشم بنظرت تق هرمس برای شامه دیگران خیلی تکراری نیست؟ اگر مورد دیگری مناسب من به ذهنت رسید ممنون میشم عنوان کنی 

سلام مجدد.

اگر مشکلت با تق هرمس هایپ شدنشه، به‌نظر من اصلا و ابدا در حد عطرهایی مثل اونتوس و سواژ هایپ نشده (حداقل شخصا چنین چیزی رو در مورد این رایحه تجربه نکردم).

یه عطر دیگه هم هست از برند ایت اند باب اگه دوست داشتی تست کن. رایحه وزین و موقری داره.

Cap d'Antibes # ایت اند باب کپ دانتیب Cap d'Antibes 

علی علی
1405/02/13
در پاسخ به Sadeq :

سلام مجدد.

اگر مشکلت با تق هرمس هایپ شدنشه، به‌نظر من اصلا و ابدا در حد عطرهایی مثل اونتوس و سواژ هایپ نشده (حداقل شخصا چنین چیزی رو در مورد این رایحه تجربه نکردم).

یه عطر دیگه هم هست از برند ایت اند باب اگه دوست داشتی تست کن. رایحه وزین و موقری داره.

Cap d'Antibes # ایت اند باب کپ دانتیب Cap d'Antibes 

خیلی لطف کردی ممنونم 

برقرار باشی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟