~ ~
31
1405/02/09

جذاب در مغازه، ناامید کننده در خانه...

سلام دوستان وقت همگی به خوشی✨️

چندمین باره که برام پیش میاد میرم بیرون عطر خریداری کنم توی مغازه خیلی خوشم میاد اما می‌رسم خونه کاملا بوش عوض میشه انگار 

برای شما بزرگواران پیش اومده؟دلیلش چیه؟🥲

عطر که همون عطره، مکان که تفاوت خاصی نکرده، هوا هم همونه پس چی میشه که پولمو می‌ریزم توی جوب...

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به Arian Xa :

درود

چند دلیل داره

یکیشو شخص [Marrry] گفتند

1_ چند چیز دیگر هم که من بگم این هست که عطر های اسپری شده یا تستر هستن که گاهی قویتر از اورجینال هستن تا فرد رو وادار به خرید کنن

2_ شاید اون عطری که برای اسپری در مغازه هست مدتی از نخستین اسپری ازش گذشته باشه و عطر mature شده باشه که عطر پس از این اتفاق و استراحتی که میکنه رایحه اش کمی دچار تفاوت میشه

3_شاید هم به قول شخص [عطر باز نو پا] عطر فروخته شده به شما فیک باشه یا مودی باشید و چون عطر رو بدست اوردید تمایل شما کمتر شده باشه

4_دما هم باید دقت داشته باشید شاید اون مغازه خنک بوده و خانه شما گرم یا برعکس و خلاصه فضا برای حس عطر مهمه

گزینه‌ی ۱ خیلی جالب بود نمی‌دونستم چنین کاری هم می‌کنن 

و گزینه‌ی آخر هم قابل توجهه چون معمولا خرید‌هام از مغازه‌های خنک و کولردار پاساژ این اتفاق براشون نمی‌افته که احتمالا بخاطر نزدیکی دماش به محیط خونه‌ست

خیلی ممنون✨️

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

سلام 

من تا دو سه بار تست نکنم 

نمیخرم

منم باید همین کارو بکنم واقعا✨️

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به TT :

منم همینم متاسفانه من خیلی زود یه عطر چششمو میگیره و بعد یه روز ازش متنفر میشم بجز یه سری موارد خاص

هربار تو مغازه یه فول باتل میخرم تا میرسم خونه پشیمون میشم بخاطر همین همیشه از عطرایی که تو مغازه می‌پسندنم دکانت تهیه میکنم ببینم میتونم بعد ۱ ماه باهاشون کنار بیام بعد فول باتل میخرم

واقعا حس بدی داره 

البته زیاد برای من این اتفاق رخ نداده تا حالا ولی همون چند بار حسابی می‌زنه توی ذوق آدم

چون بدون تست هم نخریدی که بگی اشکال نداره ریسک کردم 

منم این دفعه مطرح می‌کنم این موضوعو ممنون🌸☁️

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به Tina :

سلام عزیزم. چقدر خوشحالم پیامتون رو می‌بینم. چند روزه دارم سر همین موضوع با خودم کلنجار میرم و انگار باید پیام شما رو می‌دیدم و متوجه می‌شدم که افرادی هم هستند که تجربه مشترک باهاشون داشته باشم. ممکنه همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند بخاطر مودی بودن یا مردد شدن بین دو انتخاب یا مثل من به‌دلیل رودروایسی کردن با فروشنده و یا گول خوردن بخاطر زیبایی باتل باشه که آخری برای من بيشتر پیش اومده. من بارها و بارها در خریدن بادی اسپلش و عطر با این مشکل مواجه شدم و میشم و هیچ وقت هم این داستان برای من درست نمیشه.... اون لحظه با هزار ذوق عطر رو می‌خرم و حس میکنم رایحه گمشده ام رو پیدا کردم و از شادی توی پوست خودم نمیگنجم ولی میام خونه سریع از چشمم میفته و پشیمان میشم.

خلاصه که تنها نیستید.😉😘

آخییی منم کلی با پیامتون خوشحال شدم😍

خوبه که شما حس خوبی گرفتید از پیامم منم همینطور منم همینطور😁🎀

زیبایی شیشه‌ها که اصلا....من بعضی وقتا عمدا کلا خود رایحه‌ رو فراموش می‌کنم و میگم هر چی باشه مهم نیست😂 

بهتره توصیه‌های دوستان رو به کار بگیریم ببینیم درست میشه؟

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام عرض ادب علت این اتفاق اینه که معمولا عطر ها چند لایه دارند مخصوصا اورجینال ها تغییر نت میدن 

علت دیگه اش هم اینه که ممکن آدم وقتی داخل فروشگاه چند عطر تست کنه و سیستم بویایی خوب کار نکنه 

بهترین کار اینه که دکانت بخرید چون آدم دکانت رو حتی یک میل ده دوازده بار می‌تونه پاف کنه و در موقعیت های مختلف و البسه متفاوت استفاده کنه و مطمئن بشه که دوستش داره 

هر ادکلنی رو که با تست کردن خالی تو مغازه خریدم پشیمونم کرده ولی هر ادکلنی رو که با دکانت خریدن مطمئن شدم و خریدم به هیچ عنوان اذیتم نکرده 

درسته خیلی ممنون✨️

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به نوشافرین :

خیلی چیزا میتونه دخیل باشه. مثلا پسندیدن فقط تاپ نوتای اون عطر و وقتی میرسید خونه اون تغییر بوی اولیه ناامیدتون میکنه.یا تست روی بلاتر که با پوست متفاوت میشه یا میکس شدن بوی هایی ک توی اون فروشگاه هست با عطرتون.  بهترین راه حل خرید سمپل و تست توی خونست واقعا شخصا نمیتونم توی فروشگاه تصمیم بگیرم با اون فرصت کم و محدودیت تست و ....

من حتی وقتی آنلاین هم خرید می‌کنم رضایت بیشتری دارم تا تست در مغازه 

واقعا انگار عوامل مختلفی تاثیر داره توی اون لحظه که احتمال نارضایتی از خریدو بالا می‌بره

ممنونم☁️✨️

سلام 

شما از نت‌های اولیه عطر خوشتون میاد ولی از نت‌های پایانی عطر که در ساخت گروه بویایی  عطر نقش اساسی دارند خوشتون نمیاد هیچ عطری رو با این طریق نمیشه خرید ، دکانت تهیه کنید و روی کاغذ تست سپری کنید و هر چند ساعت یک بار سراغش برید تا ببینید باب میلتون هست یا نه 

در پاسخ به Tina :

سلام عزیزم. چقدر خوشحالم پیامتون رو می‌بینم. چند روزه دارم سر همین موضوع با خودم کلنجار میرم و انگار باید پیام شما رو می‌دیدم و متوجه می‌شدم که افرادی هم هستند که تجربه مشترک باهاشون داشته باشم. ممکنه همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند بخاطر مودی بودن یا مردد شدن بین دو انتخاب یا مثل من به‌دلیل رودروایسی کردن با فروشنده و یا گول خوردن بخاطر زیبایی باتل باشه که آخری برای من بيشتر پیش اومده. من بارها و بارها در خریدن بادی اسپلش و عطر با این مشکل مواجه شدم و میشم و هیچ وقت هم این داستان برای من درست نمیشه.... اون لحظه با هزار ذوق عطر رو می‌خرم و حس میکنم رایحه گمشده ام رو پیدا کردم و از شادی توی پوست خودم نمیگنجم ولی میام خونه سریع از چشمم میفته و پشیمان میشم.

خلاصه که تنها نیستید.😉😘

سلام وقت بخیر متاسفانه برای منم خیلی پیش اومده تازگی ها کم کم دارم ناامید میشم از خرید عطر شاید دچار وسواس شدم چون همون عطرو هدیه که میدم خیلی خوششون میاد

~ ~
1405/02/09
در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

سلام 

شما از نت‌های اولیه عطر خوشتون میاد ولی از نت‌های پایانی عطر که در ساخت گروه بویایی  عطر نقش اساسی دارند خوشتون نمیاد هیچ عطری رو با این طریق نمیشه خرید ، دکانت تهیه کنید و روی کاغذ تست سپری کنید و هر چند ساعت یک بار سراغش برید تا ببینید باب میلتون هست یا نه 

بله احتمالش هست 

خیلی ممنون✨️

Ehsan Ehsan
1405/02/10

درود بر شما

دوستان پاسخ‌های قابل تاملی دادند. فقط چند مورد عرض کنم خدمتتون. جسارتا شما بدترین روش و شیوه خرید عطر رو دارید. اینم جا داره بگم که مبادا دچار اشتباه بشید چون دیدم یکی از عزیزان اشاره داشت. تسترها هیچ تفاوتی با عطر اصلی ندارند. مساله مهم اینه شما در تست فروشگاهی درگیر دو مساله میشید. یکی پانچ اولیه عطر هست. گاهی حتی فروشنده عامدانه چند پاف در حوالی بینی شما اسپری میکنه و مغز محو در اون رایحه میشه و قدرت ذهنی تجزیه و تحلیل عطر مخدوش میشه. دوم معطوف شدن شامه شما به تاپ نت عطر است ولی پس از خرید، بینی شما بیشتر از تاپ نت، میدل و بیس نت رو دریافت میکنه و تاپ نت برای شما دیگه عادی شده. اینجاست که عطر هویت اصلی خودش رو نشون میده. بهترین راه تهیه دو تا پنج میل دکانت و پوشش آن طی روزهای متوالی آن هم تاکیدا در فصل و زمان خودش است.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟