سلام دوستان وقت همگی به خوشی✨️
چندمین باره که برام پیش میاد میرم بیرون عطر خریداری کنم توی مغازه خیلی خوشم میاد اما میرسم خونه کاملا بوش عوض میشه انگار
برای شما بزرگواران پیش اومده؟دلیلش چیه؟🥲
عطر که همون عطره، مکان که تفاوت خاصی نکرده، هوا هم همونه پس چی میشه که پولمو میریزم توی جوب...
سلام بعید میدونم عطر اورجینال بخرید و به این سرعت بوش متفاوت بشه . یه احتمال دیگه هم هست که شما مودی باشین و به سرعت از یه چیز خوشتون بیاد و در همون لحظه ازش متنفر بشید
برای منم پیش اومده.
به نظرم اصلا نباید همون لحظه تو مغازه که عطر رو بو کردی و اسپری کردی ،خرید کنی .
چون فقط نت های اول رو حس میکنی.
درود
چند دلیل داره
یکیشو شخص [Marrry] گفتند
1_ چند چیز دیگر هم که من بگم این هست که عطر های اسپری شده یا تستر هستن که گاهی قویتر از اورجینال هستن تا فرد رو وادار به خرید کنن
2_ شاید اون عطری که برای اسپری در مغازه هست مدتی از نخستین اسپری ازش گذشته باشه و عطر mature شده باشه که عطر پس از این اتفاق و استراحتی که میکنه رایحه اش کمی دچار تفاوت میشه
3_شاید هم به قول شخص [عطر باز نو پا] عطر فروخته شده به شما فیک باشه یا مودی باشید و چون عطر رو بدست اوردید تمایل شما کمتر شده باشه
4_دما هم باید دقت داشته باشید شاید اون مغازه خنک بوده و خانه شما گرم یا برعکس و خلاصه فضا برای حس عطر مهمه
سلام
من تا دو سه بار تست نکنم
نمیخرم
منم همینم متاسفانه من خیلی زود یه عطر چششمو میگیره و بعد یه روز ازش متنفر میشم بجز یه سری موارد خاص
هربار تو مغازه یه فول باتل میخرم تا میرسم خونه پشیمون میشم بخاطر همین همیشه از عطرایی که تو مغازه میپسندنم دکانت تهیه میکنم ببینم میتونم بعد ۱ ماه باهاشون کنار بیام بعد فول باتل میخرم
سلام عزیزم. چقدر خوشحالم پیامتون رو میبینم. چند روزه دارم سر همین موضوع با خودم کلنجار میرم و انگار باید پیام شما رو میدیدم و متوجه میشدم که افرادی هم هستند که تجربه مشترک باهاشون داشته باشم. ممکنه همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند بخاطر مودی بودن یا مردد شدن بین دو انتخاب یا مثل من بهدلیل رودروایسی کردن با فروشنده و یا گول خوردن بخاطر زیبایی باتل باشه که آخری برای من بيشتر پیش اومده. من بارها و بارها در خریدن بادی اسپلش و عطر با این مشکل مواجه شدم و میشم و هیچ وقت هم این داستان برای من درست نمیشه.... اون لحظه با هزار ذوق عطر رو میخرم و حس میکنم رایحه گمشده ام رو پیدا کردم و از شادی توی پوست خودم نمیگنجم ولی میام خونه سریع از چشمم میفته و پشیمان میشم.
خلاصه که تنها نیستید.😉😘
سلام عزیزم. چقدر خوشحالم پیامتون رو میبینم. چند روزه دارم سر همین موضوع با خودم کلنجار میرم و انگار باید پیام شما رو میدیدم و متوجه میشدم که افرادی هم هستند که تجربه مشترک باهاشون داشته باشم. ممکنه همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند بخاطر مودی بودن یا مردد شدن بین دو انتخاب یا مثل من بهدلیل رودروایسی کردن با فروشنده و یا گول خوردن بخاطر زیبایی باتل باشه که آخری برای من بيشتر پیش اومده. من بارها و بارها در خریدن بادی اسپلش و عطر با این مشکل مواجه شدم و میشم و هیچ وقت هم این داستان برای من درست نمیشه.... اون لحظه با هزار ذوق عطر رو میخرم و حس میکنم رایحه گمشده ام رو پیدا کردم و از شادی توی پوست خودم نمیگنجم ولی میام خونه سریع از چشمم میفته و پشیمان میشم.
خلاصه که تنها نیستید.😉😘
سلام عرض ادب علت این اتفاق اینه که معمولا عطر ها چند لایه دارند مخصوصا اورجینال ها تغییر نت میدن
علت دیگه اش هم اینه که ممکن آدم وقتی داخل فروشگاه چند عطر تست کنه و سیستم بویایی خوب کار نکنه
بهترین کار اینه که دکانت بخرید چون آدم دکانت رو حتی یک میل ده دوازده بار میتونه پاف کنه و در موقعیت های مختلف و البسه متفاوت استفاده کنه و مطمئن بشه که دوستش داره
هر ادکلنی رو که با تست کردن خالی تو مغازه خریدم پشیمونم کرده ولی هر ادکلنی رو که با دکانت خریدن مطمئن شدم و خریدم به هیچ عنوان اذیتم نکرده
خیلی چیزا میتونه دخیل باشه. مثلا پسندیدن فقط تاپ نوتای اون عطر و وقتی میرسید خونه اون تغییر بوی اولیه ناامیدتون میکنه.یا تست روی بلاتر که با پوست متفاوت میشه یا میکس شدن بوی هایی ک توی اون فروشگاه هست با عطرتون. بهترین راه حل خرید سمپل و تست توی خونست واقعا شخصا نمیتونم توی فروشگاه تصمیم بگیرم با اون فرصت کم و محدودیت تست و ....
سلام بعید میدونم عطر اورجینال بخرید و به این سرعت بوش متفاوت بشه . یه احتمال دیگه هم هست که شما مودی باشین و به سرعت از یه چیز خوشتون بیاد و در همون لحظه ازش متنفر بشید
خیر
از مغازههای معتبر میخرم و اصلا هم آدم مودیای نیستم
برای منم پیش اومده.
به نظرم اصلا نباید همون لحظه تو مغازه که عطر رو بو کردی و اسپری کردی ،خرید کنی .
چون فقط نت های اول رو حس میکنی.
بله واقعا🥲
ممنونم🍨✨️