Sobhan javaheri Sobhan javaheri
48
1405/02/09

در ادامه عدم قطع چالش عکس پروفایل!،کدوم عطرا به من میاد؟🧐

امیدوارم تو این شرایط عجیب و پیچیده قبراق و سرِ پا باشید عزیزان❤،

فارغ از تیپ و استایل که بسته به شرایط متفاوته در مکان های مختلف،

لطف کنید به من بگید طبق قیافه و شخصیتی که تا الان دستگیرتون شده چه عطرایی بپوشم بهتره از نظر شما؟😄

در پاسخ به کاتی :

سهلام به شوما دیور هوم اینتنس میاد

بسیار سپاسگزارم کاتی خانم بابت همراهیتون💫،تو لیست بلند مرتبه عطرام،همیشه جایگاه ویژه ای داره دیور اوم اینتنس❤

در پاسخ به Mohammad B :

امواج دسیژن 

کرید اونتوس ابسولو 

روژا الیزیوم 

تام فورد گری وتیور 

بسیار سپاسگزارم از محبتت محمد جان اینکه عطری که عاشقشم یعنی دسیژن رو هم به من پیشنهاد میدی نمیدونم از لطفته یا اینکه تقلب کردی،خیلی ممنونم ازت😂❤

دانیال دانیال
1405/02/11
در پاسخ به Sobhan javaheri :

دانیال جان الان من کمتر از ۲هفته هستش که وارد این انجمن و محفل زیبا شدم،قبلا هم همکلام و هم صحبت نشدیم،نمیدونم چرا و کجا و چطوری به صورت خودکار اینجوری مورد عنایت قرار گرفتی که چنین لفظ سطحی و لمپنی نسبت به من داری،حالا میفهمم چرا با وجود بزرگوارانی همچون آقای سخی و اسعدی و شوشتری عزیز،فعال ترین کاربر اینجا شمایی،کاری بیش از این از من ساخته نیست،در پناه ایزد منان باشی و هوا رو به گرم شدن رفته علاوه بر عطرای فرش و خنک،از دوش آب سرد و آب خنک هم استفاده کن❤❤❤❤

اولا آب یخ بیشتر به درد شما فکر کنم بخوره که استفاده کنی با توجه به این حرف ها و ادبیاتت معلومه در تاریکی علمی و فرهنگی شدیدی هستی..اون عطر که وقت گذاشتم و به تو معرفی کردم از گران ترین و با کیفیت ترین هاست، حالا سطح سواد و آگاهیت پایینه و فکر کردی اسم عطر توهینه و شروع به شیرین زبانی میکنی دیگه بحث دیگه ای هست...برو به امان خدا و مطالعه کن بعد زبان رو باز کن... کامنت های من هم میبینی زیاده به جای یاوه سرایی مطالعه کن و استفاده کن شاید تاثیرگذار باشه. 

این کامنتت هم قابل پاسخ نبود ولی از جنبه تربیتی بزرگتر به کوچکتر لازم دیدم پاسخ بدم. باز هم از بزرگواران جمع پوزش میخوام بابت این افراد. 

عطر مشهدی

سلام جناب جواهری 

با عکس جدید شما ادکلن شنل چنس او فرش میزان میشه

در پاسخ به دانیال :

سلام دانیال جان

این ادکلنی که معرفی کردین چه اسم بامزه ای داره😃

در پاسخ به دانیال :

خوب اطلاعاتت تکمیل نیست عطرهای این برند بالای دویست سیصد دلاره که شاید حتی تو نتونی بخری... بله چرا که نه من تو فرودگاه خیلی وقت پیش بود تست کردم الانم در دسترس باشه میخرم... و واقعا بهت میاد این عطر انگار برای کارکتر و چهره خودت ساخته شده.. عاقبت من مگه چجور شده، خیلی هم عالیه اگه عاقبت من رو داشته باشی قطعا خانوادت بهت افتخار می‌کنند... موفق باشی انتخاب تو قطعا از این برند باید باشه

با تشکر از سایت خوب عطرافشان 😉

دانیال جان من میخوام بیام پیشت 

من وسوسه کردی با این تعاریف☺️

در پاسخ به Sobhan javaheri :

دانیال جان الان من کمتر از ۲هفته هستش که وارد این انجمن و محفل زیبا شدم،قبلا هم همکلام و هم صحبت نشدیم،نمیدونم چرا و کجا و چطوری به صورت خودکار اینجوری مورد عنایت قرار گرفتی که چنین لفظ سطحی و لمپنی نسبت به من داری،حالا میفهمم چرا با وجود بزرگوارانی همچون آقای سخی و اسعدی و شوشتری عزیز،فعال ترین کاربر اینجا شمایی،کاری بیش از این از من ساخته نیست،در پناه ایزد منان باشی و هوا رو به گرم شدن رفته علاوه بر عطرای فرش و خنک،از دوش آب سرد و آب خنک هم استفاده کن❤❤❤❤

آقای جواهری به دل نگیرین 

دنیا دنیای زیبائیست 

کلمات میان و میرن

در پاسخ به بهزاد معصوم نژاد :

ممنون💫

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟