Sobhan javaheri Sobhan javaheri
48
1405/02/09

در ادامه عدم قطع چالش عکس پروفایل!،کدوم عطرا به من میاد؟🧐

امیدوارم تو این شرایط عجیب و پیچیده قبراق و سرِ پا باشید عزیزان❤،

فارغ از تیپ و استایل که بسته به شرایط متفاوته در مکان های مختلف،

لطف کنید به من بگید طبق قیافه و شخصیتی که تا الان دستگیرتون شده چه عطرایی بپوشم بهتره از نظر شما؟😄

در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

به نظر شخصيت اورانوسى داريد

Baraonda #ناسوماتو برائوندا (باراوندا) Baraonda 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه،

سپاسگزارم از همراهیتون💫

فقط شخصیت اورانوسی رو برای اولین بارِ میشنوم،توضیح میدید چجوریه😄

در پاسخ به Sobhan javaheri :

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه،

سپاسگزارم از همراهیتون💫

فقط شخصیت اورانوسی رو برای اولین بارِ میشنوم،توضیح میدید چجوریه😄

درود جناب جواهرى

شخصيت اورانوسى (بر اساس نجوم و كتاب التفهيم ابوريحان بيرونى ، شخصيتى كه سياره ى اورانوس بر آن ها غالب است)

شخصيتى كه از امتحان كردن آيتم هاى جديد نمى ترسد و كاملا ابداع گر است و نوآورى دارد

از اينكه از رنگ هاى متنوع ، اكسسورى هاى خاص و ... استفاده كند ترسى ندارد

جلوتر از زمانه ى خودش است و دوست دارد در ميان اطرافيان خود به يك ترند تبديل شود 

آزاد ، رها و مستقل است و متنفر از كار كردن زير دست ديگران است

ارتباط خوبى با تكنولوژى ، فضاى مجازى ، كامپيوتر ، بازارهاى مالى و ... دارد 

البته تمام برداشت هاى من بر اساس همين يك عكس پروفايل است و مى تواند كاملا اشتباه باشد 😁

morteza j morteza j
1405/02/10
در پاسخ به دانیال :

😂😂😂😂

در پاسخ به 🌞SAMIRA🌞 :

درود جناب جواهرى

شخصيت اورانوسى (بر اساس نجوم و كتاب التفهيم ابوريحان بيرونى ، شخصيتى كه سياره ى اورانوس بر آن ها غالب است)

شخصيتى كه از امتحان كردن آيتم هاى جديد نمى ترسد و كاملا ابداع گر است و نوآورى دارد

از اينكه از رنگ هاى متنوع ، اكسسورى هاى خاص و ... استفاده كند ترسى ندارد

جلوتر از زمانه ى خودش است و دوست دارد در ميان اطرافيان خود به يك ترند تبديل شود 

آزاد ، رها و مستقل است و متنفر از كار كردن زير دست ديگران است

ارتباط خوبى با تكنولوژى ، فضاى مجازى ، كامپيوتر ، بازارهاى مالى و ... دارد 

البته تمام برداشت هاى من بر اساس همين يك عكس پروفايل است و مى تواند كاملا اشتباه باشد 😁

عرض ادب

جل الخالق😐،اینهمه اطلاعات از کجا میاد،تقریبا همش درست بود،فالوور من تو اینستا یا یکی از آشناهای دورمون نیستین احیانا؟😂

مجتبی مجتبی
1405/02/11

داداش بلک افغان😅

همونطور خشن و بی رحم🥲🙏

در پاسخ به مجتبی :

داداش بلک افغان😅

همونطور خشن و بی رحم🥲🙏

درود مجتبی جان سپاس از همراهیت،

الان از من وایب خشن و بی رحمی گرفتی؟؟؟؟،عجببب😄

Mohammad B Mohammad B
1405/02/11

امواج دسیژن 

کرید اونتوس ابسولو 

روژا الیزیوم 

تام فورد گری وتیور 

دانیال دانیال
1405/02/11
در پاسخ به Sobhan javaheri :

با این پیشنهادات فعال ترین کاربر انجمن شدی پس😂خودت این عطرو زدی اینحوری شدی عاقبتتو دیدم واسه هفت پشت عطرافشان بسه عزیزم دیگه واسه نفر بعدی توصیش نکن😄

خوب اطلاعاتت تکمیل نیست عطرهای این برند بالای دویست سیصد دلاره که شاید حتی تو نتونی بخری... بله چرا که نه من تو فرودگاه خیلی وقت پیش بود تست کردم الانم در دسترس باشه میخرم... و واقعا بهت میاد این عطر انگار برای کارکتر و چهره خودت ساخته شده.. عاقبت من مگه چجور شده، خیلی هم عالیه اگه عاقبت من رو داشته باشی قطعا خانوادت بهت افتخار می‌کنند... موفق باشی انتخاب تو قطعا از این برند باید باشه

با تشکر از سایت خوب عطرافشان 😉

کاتی کاتی
1405/02/11

سهلام به شوما دیور هوم اینتنس میاد

در پاسخ به دانیال :

خوب اطلاعاتت تکمیل نیست عطرهای این برند بالای دویست سیصد دلاره که شاید حتی تو نتونی بخری... بله چرا که نه من تو فرودگاه خیلی وقت پیش بود تست کردم الانم در دسترس باشه میخرم... و واقعا بهت میاد این عطر انگار برای کارکتر و چهره خودت ساخته شده.. عاقبت من مگه چجور شده، خیلی هم عالیه اگه عاقبت من رو داشته باشی قطعا خانوادت بهت افتخار می‌کنند... موفق باشی انتخاب تو قطعا از این برند باید باشه

با تشکر از سایت خوب عطرافشان 😉

دانیال جان الان من کمتر از ۲هفته هستش که وارد این انجمن و محفل زیبا شدم،قبلا هم همکلام و هم صحبت نشدیم،نمیدونم چرا و کجا و چطوری به صورت خودکار اینجوری مورد عنایت قرار گرفتی که چنین لفظ سطحی و لمپنی نسبت به من داری،حالا میفهمم چرا با وجود بزرگوارانی همچون آقای سخی و اسعدی و شوشتری عزیز،فعال ترین کاربر اینجا شمایی،کاری بیش از این از من ساخته نیست،در پناه ایزد منان باشی و هوا رو به گرم شدن رفته علاوه بر عطرای فرش و خنک،از دوش آب سرد و آب خنک هم استفاده کن❤❤❤❤

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟