mahdis mahdis
46
1405/02/08

• رايحه‌‌ي شما براي خلوتِ خود با خويشتن ؟!

موضوع جالب و صدالبته قابل ايده‌‌پردازي در اوقات مفرحِ انزوا :)

به هنگام ميانه روز يا نهايت شب ، آنجا ك با حقيقت رنج و شعفت ، با نهايت بودنت تنها مانده‌اي و ميتواني ساعتها لم بدهي روي فلان پاتوق هميشگي‌ات در هرجا ..

آيا رايحه‌اي وجود دارد ك ساعت و روز در "اكنون" بودنتان را در هم بپيچد و ببرد به سالها قبل/بعد و آرامشی چه خالص و چه توأم با اضطراب تقدیمتان کند !؟ 🌸

mahdis mahdis
1405/02/14
در پاسخ به nazanin :

مهدیس جانم :)

باورکن هربار که من تصویر تورو تماشا می‌کنم دلم میره برای اون پیچ و تاب موهات. زیبایی های خداوند تمامی ندارند که :) به قول جناب حافظ، زلف‌ بر باد مده تا ندهی بر بادم :) چه دل‌هایی که به باد داده ای تو جانم با آن زلف زیبا :) ای داد :)

زیبا دلی چون شما باید هم عاشق حیوانات باشه ؛) از طرف‌ات حسابی چلوندمش😁 خیالت راحت.

اما هیپنوتیک پویزن، چه انتخاب شایسته! بهت هم میاد ؛)

عزیزمی❤️

نازنین جانم 

امیدوارم توی دستهای پر مهر پرودگار باشی :) 

و چقدر مصرع بعدی برای خودِ شماست : 

ناز بنياد مكن تا نكني بنيادم 😌

ميبوسمت 🤍

mahdis mahdis
1405/02/14
در پاسخ به فرهاد :

درود مهدیس گرامی. امیدوارم حالت خوب باشه. چه پرسش خوبی

از نظر بنده هر عطر حال و هوا، داستان و روایت متفاوتی رو ارائه میده و من هم با توجه به شرایط روحی و .. که داشته باشم یکی از عطرها رو برا خلوت خودم انتخاب میکنم. این عطرها هم اغلب دارای نت های غالب پچولی، امبر، چرم تیره و کهنه که حس و حال نوستالوژیک دارن یا نتهای آرام بخش مثل چای، رز و زعفران رو شامل میشن. بنابراین عطرهایی خلوتم یکی دو مورد نیست 😁

اوایل عطرهایی رو که میخریدم، بیشتر عطرهایی بودن که بی توجه به بازخورد دیگران (همه پسند بودن) اکثرا برا دل خودم بودن. اما از سال گذشته تغییر رویه دادم و بیشتر دارم میرم سمت عطرهای اجتماعی تر  (وقتشه از غار تنهایی بیام بیرون😁)

Francis Kurkdjian - Grand Soir

JOVOY PARIS - Psychedelique

DIPTYQUE - Tempo

JOVOY PARIS - Private Label

XERJOFF - Amber Star

HISTOIRES de PARFUMS - 1740

MAJDA BEKKALI - Tendre est la Nuit

Memo Paris - African Leather

Memo Paris - Iberian Leather

Naomi Goodsir - Corpus Equus

SERGE LUTENS - Muscs Koublai Khan

SERGE LUTENS - Fille en Aiguilles

PENHALIGON'S - The Tragedy of Lord George

MASQUE - Russian Tea

و ....

از نظر برند هم بخوام بگم. خیلی از برندها مثل تام فورد، YSL، دیور، شنل ,.. عطرهاشون عطر تنهایی و خلوت نیست. عطرهایی ان که برا تو جمع بودن و دیده شدن ساخته شدن.

اما اغلب عطرهای برندهایی مثل سرچ لوتانز، جووی پاریس، هیستواق پارفومز  و...دیگر برندهای نیش، عطرهایی تنهایی ان.

البته و البته از نظر بنده و با توجه به سلیقه خودم اینو عرض میکنم و ممکنه بلعکس بنده خیلی از عطرهای تام فورد یا شنل و... برای خیلی از دوستان عطر تنهایی باشه

سلام و عرض ادب آقا فرهاد عزيز و خوش انرژي 🤍

جناب گويا شما هم در راستاي "ملاحظات اجتماعي" گام برميداريد :)))

به نظر بنده کاراکتر عطرهاي تام‌فورد غالبا شیك ، خون‌سرد و درونگراست 

YSL آرام و کلاسیك ، با ملاحظه 

شنل اندكي غرور و نوستالژي به همراه ملاحت رو در كارهاش ميشه حس كرد غالباً :)

عطرهايي ك نام برديد حتي ژووي و هيستواغ :)) به‌نظرم خیللللي پربازخورد هستند با وجود آندرليبل "نيش" بودن !

مشخصا از اون دسته آقايوني هستيد كه هميشه با رايحه خوش و شيك پوشي شناخته ميشه ☺️ درود فراوان بر شما 🌸

mahdis mahdis
1405/02/14
در پاسخ به Ehsan :

درود مهدیس خانوم عزیز. بالاخره عمرمون به دنیا بود و یه پرسش درخور تامل دیدیم :)

بنده عطری دارم که عموما برای همین موقع‌هاست. گاه در کنجی عزلت و رنجور از هیاهو‌های نقاب به رخ کشیدگان، سر در گریبان فرو می‌کنم و با قلبی درمانده و لاعلاج به آوایِ مغموم ریک اند روین عزیزم پناه می‌برم. 

Rake & Ruin #بیوفرت لندن ریک اند روین Rake & Ruin 

عرض ادب جناب احسان عزيز و متشخص 🌸

اختيار داريد شما ، تنتون سلامت :) 

خوشحالم در جهاني ك عمر شادي‌اش به نفسي هم نميمونه پناهي داريد 

چند وقت پيش توي عطرگرامتون "Les Jeux Sont Faits" -  سارتر ، كار از كار گذشته رو خوندم :) تا دو نصف شب خيره به تاريكي آسمون , فقط غرق شده بودم و فكر ميكردم !! واقعا فوق العاده بود :) 👏🏻

mahdis mahdis
1405/02/14
در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

Jubilation for Men #آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men 

درود و مرسی از طرح این سوال زیبای شما

این رایحه برای من فراتر از خاطرات و حاله خوبه......

این رایحه دری از دنیای معنویت و تعالی به روم باز میکنه، هر بار بوییدنش در عین تزریق شادی، بهم یادآوری میکنه زندگی چقدر میتونه عمیق و زیبا و پر از معنی باشه.....

جوبیلیشن برای من دعوتی به سفر به درون و معنویات و تامل بر زیبایی هاست.....

شاید بهترین توصیف این عطر شعر قشنگ مولاناس :

ره آسمان درون است پر عشق را بجنبان

پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند

خودتون هم به این سوال جواب بدید

سلام و عرض ادب جناب نجاتي بزرگوار 🌸

در راستاي صحبتتون اتفاقا كامنتتون رو ذيل عطر خونده بودم و از نگاه و ريويوتون بسيار لذت بردم :) 

از اسمش هم مشخصه بايد رايحه خوش اخلاق و فرح انگيزي داشته باشه ، رنگ رخساره خبر ميدهد از سر ضمير ..

چه خوب كه هنوز هم ك هنوزه ، درهايي براي "mindfulness" وجود داره واقعا روح آدمي نفس ميكشه در اين لحظات ناب 

براي من هيپنوتيك پويزنه ، اتفاقي پيش اومد به‌واسطه سفر نسبتاً طولاني  خانواده به كشورهاي حاشيه خليج فارس ك حدود دو ماهي طول ميكشيد ، مسئوليتها و اتفاقات و همچنين هجوم ارتباطات و آدمها مصادف شد با اين سفر و رايحه .. پاييز زيبايي شده بود بعد سالها ، البته توام با دلتنگي ! و كلي درس و تجربه ازش گرفتم .. يه جورايي هم دوستش دارم هم سنگينه واسم 😅 خودآزاريه ديگه چه ميشه كرد :)) من هم از بچگي با مولانا بزرگ شدم ! باعث افتخاره هم سليقه هستيم 🌸

فرهاد فرهاد
1405/02/15
در پاسخ به mahdis :

سلام و عرض ادب آقا فرهاد عزيز و خوش انرژي 🤍

جناب گويا شما هم در راستاي "ملاحظات اجتماعي" گام برميداريد :)))

به نظر بنده کاراکتر عطرهاي تام‌فورد غالبا شیك ، خون‌سرد و درونگراست 

YSL آرام و کلاسیك ، با ملاحظه 

شنل اندكي غرور و نوستالژي به همراه ملاحت رو در كارهاش ميشه حس كرد غالباً :)

عطرهايي ك نام برديد حتي ژووي و هيستواغ :)) به‌نظرم خیللللي پربازخورد هستند با وجود آندرليبل "نيش" بودن !

مشخصا از اون دسته آقايوني هستيد كه هميشه با رايحه خوش و شيك پوشي شناخته ميشه ☺️ درود فراوان بر شما 🌸

نظرتون در مورد برندها جالب بود 👌

به خاطر زیبایی و جذبه شما، طبیعیه که عطرهای جووی و هیستواق هم برای شما پربازخورد باشن. اما ما اگه مثلا سایکودلیک رو بپوشیم این بازخوردها رو میگیرم:

- دیشب تو کاه دونی خوابیدی.

- انگار رو زمین سینه خیز رفتی بوی خاک و کُلش میدی

و... 😂

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟