موضوع جالب و صدالبته قابل ايدهپردازي در اوقات مفرحِ انزوا :)
به هنگام ميانه روز يا نهايت شب ، آنجا ك با حقيقت رنج و شعفت ، با نهايت بودنت تنها ماندهاي و ميتواني ساعتها لم بدهي روي فلان پاتوق هميشگيات در هرجا ..
آيا رايحهاي وجود دارد ك ساعت و روز در "اكنون" بودنتان را در هم بپيچد و ببرد به سالها قبل/بعد و آرامشی چه خالص و چه توأم با اضطراب تقدیمتان کند !؟ 🌸
سپاسگزارم 🌸
امیدوارم حالت خوب باشه مهدیس جان،
کاش واقعا رایحه ای وجود داشت واسه همچین مواقعی در اون حد،کاش ژاک کاوالیه عزیز دل از ترنج و درخت پرتقال بکنه و رایحه ای از جنس آغوش مادر و یا، یار خوب بسازه واسه وقتایی که به جز خودت حوصله هیچکسو نداری،
ولی در حد چند پاف تو تنهایی بلگاری تایگار واسم آرامش آورده همیشه❤
درود بر شما جناب جواهری 🌸
راستش دنبال "کانسپت" نیستم و نبودم ، بیشتر دنبال رایحهای هستم که مجبورت میکنه خودت باشی
امیدوارم بهترینها همیشه همراهتون باشه 🙏🏻
سلام مهدیس زیبا.
راستش همدم تنهایی های من چندین ساله که
#والنتینو دونا Valentino Donna
#لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor
این دوتا عطر هستند. به خاطر نت رز در هردو ، ممکنه برای بعضیها لاو نباشه و یا دریافت رایحه برای بعضی افراد خیلی شیرین باشه.
ولی برای من اصلا اینطور نیست. البته این دوتا عطر در تنهایی من بیشتر نقش سنگ صبور رو بازی میکنن😊 هر از گاهی که دلم گرفته باشه یکیشون رو روی گردن و ساعدم اسپری میکنم و با هاشون درد دل میکنم. یهو میبینی ساعتها دارم با خودم حرف میزنم و گریه میکنم:))
در این حد مجنونم😄
سلام مونای زیبا و فرشتهخوی ما :)
چقدر وقتی تشریف دارید سایت خوبه .. 🤍
مگه قانونش همین نیست ؟:)) ما فکر میکنیم و اونا گوش میدن و بازم ادامه میدیم و خستهام نمیشن ..
و از اونجایی که طبق صحبت سایرین حتی "اشک دم مشک"باشیم چه بهتر !! روح آدمی در این تکاپوی زندگی انقدر اسیر و عاجز نشده باشه :)
بسیار براتون از خدا میطلبم هرچی که میخواید رو جانم 🌸
در گوشتونم بگم این لانویی اصلا با من سر سازگاری نداره :)) بین توت و قهوه و کهربا چرخی میخوره و خاموش میشه .. قشنگ داره میگه مهدیس ولم کن ! 🤭
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women
این عطر، من رو به خودم نزدیکتر میکنه. انگار خود واقعیم به یک شیشه عطر بدل شده و حس خوبی بهم میده.🙂👸🏻✨️
درود تینا جانم 🌸
همیشه میگم این عطر با خیلیا سر عناد داره
اما عجالتا مطمئنم به شما خیلی میاد 🤍
عین خودش شیک و ملیح هستین :)))
درود بر شما جناب جواهری 🌸
راستش دنبال "کانسپت" نیستم و نبودم ، بیشتر دنبال رایحهای هستم که مجبورت میکنه خودت باشی
امیدوارم بهترینها همیشه همراهتون باشه 🙏🏻
عرض ادب دوباره خدمت معدود آدمی که تو دنیا عمل بینی بهش اومده و شدیدا آرزو میکنم مچ دست راستش و زانوی راستش هم مثل بینیش رو به راه و قشنگ بشه اوضاعشون،
من یه دوست روانشناسی دارم که مثل خودمون عاشق عطر و روایحه،یبار که نشسته بودیم درباره مدیتیشن و همچین فضا های کم نور و تاریک برای تنهایی خودمون بحث شد،گفت باور نمیکنی من بسیاری از مراجعین خودم رو با ممو مدورای درمان میکنم،مواقعی که باهاشون کوچینگ دارم یا هرچیزی توصیه میکنم اینو بزنن،الان خود منم با اینکه قیمتش نجومیه ولی ۵میل دکانتش رو دارم مواقعی که قراره شرمنده خلق الله بشم یه پاف میزنم به ساعدم زندگی بهتر و باحوصله تر میشه یکم،اگه فرصتش شد یه تستی بکنید ازش
سلام🤍
من با کازموراتی گرن بالو یاد بچگیام و دوران تینیجری (البته در بُعدی دیگه چون نوجوانی شادی نداشتم) خودم میوفتم؛ چون عطرش ته بوی عروسکهای بچگیمونو میده و یه بوی لطیف و ملایمی داره انگار داخل کارتون های دیزنی هستی.
کلینیک هپی کوکو اند کشمیر هم وقتی میزنم برام مثل یه آغوش گرم و امنه (به خاطر نت کشمیران)
سلام عزيزم
من در مواقع تنهايى ، هميشه به گذشته هاى دور رجوع مى كنم ، به خاطرات خوش دوران كودكى
بنابراين در كنج خلوت خودم هميشه عطرهاى قديمى م رو مى زنم
بوى گل ياس و مريم : تداعى گر دوران ٧،٨ سالگى من هستش (اون موقع از هيچى سر در نمياوردم ، فقط يه مغازه نزديك خونه مون بود و از اونجا اسپرى هايى با بوى گل هاى مريم و ياس مى خريدم)
براى بازگشت به دورانى نوجوانى و جوانى لانكوم لاويه بل رو ميزنم 😁 (اون موقع با اينكه سن م كم بود و باز هم هيچ سر رشته اى از دنياى روايح نداشتم و چون پدرم واسه م اون عطر رو خريده بود ، همه جا ازش استفاده مى كردم ، تو كوچه خيابون عروسى عيد غير عيد تولد ، همه جا :))))
خلاصه با لانكوم لاويه بل يادِ دورانى مى افتم كه بسيار بسيار از چيزى كه در حال حاضر هستم ، دور است ...
سلام سمیرای عزیزم :)
آخ از اون روزای بچگی و اولین عطر آدم که تا آخر عمر هرچقدر هم عطر بگیری به گردپای اون اولی نمیرسن که نمیرسن !
منم عاشق بوي ياس شدم با همين بوته هاي ياس :) 🤍
سايه پدرتون مستدام عزيزم 🌸 ممنونم ك من رو مهمون اين خاطرات زيبا كردي جانم
العمید لطافه نمیدونم مشابه کدام عطر از کلایو کریستینه
چرم فلفل سالویا آناناس
خيلي ام عالي 🥹 ممنون از شما 🌸
عرض ادب دوباره خدمت معدود آدمی که تو دنیا عمل بینی بهش اومده و شدیدا آرزو میکنم مچ دست راستش و زانوی راستش هم مثل بینیش رو به راه و قشنگ بشه اوضاعشون،
من یه دوست روانشناسی دارم که مثل خودمون عاشق عطر و روایحه،یبار که نشسته بودیم درباره مدیتیشن و همچین فضا های کم نور و تاریک برای تنهایی خودمون بحث شد،گفت باور نمیکنی من بسیاری از مراجعین خودم رو با ممو مدورای درمان میکنم،مواقعی که باهاشون کوچینگ دارم یا هرچیزی توصیه میکنم اینو بزنن،الان خود منم با اینکه قیمتش نجومیه ولی ۵میل دکانتش رو دارم مواقعی که قراره شرمنده خلق الله بشم یه پاف میزنم به ساعدم زندگی بهتر و باحوصله تر میشه یکم،اگه فرصتش شد یه تستی بکنید ازش
سلام مجدد :)
بله ، ممو مدوراي واقعا اعجوبهاي هست و فكر ميكنم كمتر كسي وجود داشته باشه با نظرتون مخالف باشه 🌸
من ساليان سال رزمي كار كردم 😅 بعدش ك كلا تغيير رشته دادم ، داخل كورت متاسفانه دايو ناموفق داشتم و بينيم از ناحيه سپتوم آسيب شديد ديد :) از كنار بيني من رو ببينيد كاملاً متوجه ميشيد سپتوپلاستي بوده نه جراحي زيبايي :) ممنونم و بسيار محبت داريد
سلام🤍
من با کازموراتی گرن بالو یاد بچگیام و دوران تینیجری (البته در بُعدی دیگه چون نوجوانی شادی نداشتم) خودم میوفتم؛ چون عطرش ته بوی عروسکهای بچگیمونو میده و یه بوی لطیف و ملایمی داره انگار داخل کارتون های دیزنی هستی.
کلینیک هپی کوکو اند کشمیر هم وقتی میزنم برام مثل یه آغوش گرم و امنه (به خاطر نت کشمیران)
سلام فائزه عزيزم :)
يه حقيقتي رو به شما بگم !؟ نوجواني نود درصد ماها هدر داده شد !
اندك زمان شادي و فراغتي ك به ياد موند همونم غنيمته 🤍
گرن بالو براي منم عروسك باربياي بچگيه ك من سير نميشدم انقدر عطش خريدنشون رو داشتم با اون همه كفش و كمد لباس و غيرهم ، و دقيقا پرنسساي ديزني و لذت خيالبافي :) خوشحالم هم نظريم جانم🥰