موضوع جالب و صدالبته قابل ايدهپردازي در اوقات مفرحِ انزوا :)
به هنگام ميانه روز يا نهايت شب ، آنجا ك با حقيقت رنج و شعفت ، با نهايت بودنت تنها ماندهاي و ميتواني ساعتها لم بدهي روي فلان پاتوق هميشگيات در هرجا ..
آيا رايحهاي وجود دارد ك ساعت و روز در "اكنون" بودنتان را در هم بپيچد و ببرد به سالها قبل/بعد و آرامشی چه خالص و چه توأم با اضطراب تقدیمتان کند !؟ 🌸
سلام مهدیس زیبا.
راستش همدم تنهایی های من چندین ساله که
#والنتینو دونا Valentino Donna
#لانکوم لانویت ترزور (لنکوم ترسور ل نویت) La Nuit Tresor
این دوتا عطر هستند. به خاطر نت رز در هردو ، ممکنه برای بعضیها لاو نباشه و یا دریافت رایحه برای بعضی افراد خیلی شیرین باشه.
ولی برای من اصلا اینطور نیست. البته این دوتا عطر در تنهایی من بیشتر نقش سنگ صبور رو بازی میکنن😊 هر از گاهی که دلم گرفته باشه یکیشون رو روی گردن و ساعدم اسپری میکنم و با هاشون درد دل میکنم. یهو میبینی ساعتها دارم با خودم حرف میزنم و گریه میکنم:))
در این حد مجنونم😄
سلام خانم مونا
زندگی مثل یک کتابه شروعی داره سپس پایانی
نباید در یک صفحه از کتاب توقف کرد
نتیجه کتاب وقتی حاصل میشه که کتاب را به سرانجام رسوند
به امید صفحات خوشتر و شادتر کتاب را ورق بزنید...
وامیدتان به خدا باشد
برای شما آرزوی زندگانی مملو از رایحه های شاد دارم
مانا باشین🌹
سلام عزيزم
من در مواقع تنهايى ، هميشه به گذشته هاى دور رجوع مى كنم ، به خاطرات خوش دوران كودكى
بنابراين در كنج خلوت خودم هميشه عطرهاى قديمى م رو مى زنم
بوى گل ياس و مريم : تداعى گر دوران ٧،٨ سالگى من هستش (اون موقع از هيچى سر در نمياوردم ، فقط يه مغازه نزديك خونه مون بود و از اونجا اسپرى هايى با بوى گل هاى مريم و ياس مى خريدم)
براى بازگشت به دورانى نوجوانى و جوانى لانكوم لاويه بل رو ميزنم 😁 (اون موقع با اينكه سن م كم بود و باز هم هيچ سر رشته اى از دنياى روايح نداشتم و چون پدرم واسه م اون عطر رو خريده بود ، همه جا ازش استفاده مى كردم ، تو كوچه خيابون عروسى عيد غير عيد تولد ، همه جا :))))
خلاصه با لانكوم لاويه بل يادِ دورانى مى افتم كه بسيار بسيار از چيزى كه در حال حاضر هستم ، دور است ...
سلام خانم مونا
زندگی مثل یک کتابه شروعی داره سپس پایانی
نباید در یک صفحه از کتاب توقف کرد
نتیجه کتاب وقتی حاصل میشه که کتاب را به سرانجام رسوند
به امید صفحات خوشتر و شادتر کتاب را ورق بزنید...
وامیدتان به خدا باشد
برای شما آرزوی زندگانی مملو از رایحه های شاد دارم
مانا باشین🌹
سلام جناب حاتمی.
ممنونم از لطف و محبت شما. بله. این گفته ی شما درسته. خیلی زیبا توصیف کردید زندگی رو... من هم تمام تلاشم رو میکنم که تنها در یک ورقِ کتاب زندگی ،گیر نکنم. ولی خب چه کنم که کتاب زندگیم یک ورق طلایی دارد که تمام ورق های قبل و تمام ورق های بعد؛ به همون ورق طلایی مرتبط است. و اگر نخوام هم، هنوز یه جاهایی به همون ورق طلایی ارجاع داده میشم:)
بازم از محبت شما سپاسگزارم. با آرزوی دلی شاد و لحظات ناب برای دل مهربان شما.
سلام
شاید عجیب باشه ، برای من اگنر کارا میا این نقش و ایفا میکنه ، هر وقت که تنهام و موسیقی باب میلی پیدا میکنم ، برق ها رو خاموش میکنم و توی تاریکی در کنار رایحه زنبق فوق العاده ش از تنهایی و لحظه م لذت میبرم .
عرض ادب جناب جمالیان 🌸
اول از همه منم عاشق نور کم و گرم و ترجیحا زرد رنگ هستم :))
خیلی ام عالیه ! امضای آرامش و انزوای آدمها منحصر بهفرده همیشه
ابدا اتیکت عجیب نمیخوره ، بینهایت جالب و وصف نشدنیه
سپاسگزارم. 🙏🏻🌸
سلام بر خانم مهدیس عزیز
خوبین؟
جواب سوال تون برای من میشه "همه عطرهام" تقریبا. اصولا من بیرون از خونه عطر نمیزنم. عطر رو همراه و همدم احساسات و لحظات خودم میدونم بیشتر. بنابراین همه عطرهام، عطرهای تنهایی هام هستن.
عطر برای من تقریبا هرگز خالق احساسات نیست بلکه مرهم، ادامه دهنده یا همراه اون احساساته. یعنی این غلیان درونیه که احساسی رو بر من غالب میکنه و اون موقع است که سراغ عطر مناسبِ اون لحظه میرم. برعکسش برای من صادق نیست.
فرمول مشخصی هم نداره. مثلا به قول شما در زمان رنج یا تنهایی، در زمان ایکس، حس میکنم فلان عطر رو نیاز دارم اسپری کنم. در زمان وای، با احساس مشابه، ممکنه برم سراغ کشوی عطرم و بهمان عطر رو انتخاب کنم. بنابراین خیلی حسیه برای من.
در مورد رفتن به قدیم هم یه دیزاینر ایرانی هست عطرهاش بعضا یاداور سالهای قبل و آدم های اون موقع است. البته نه کلاسیک. همین مثلا یکی دو دهه پیش و آدم هاش که دیگه تغییر کرده ولی بوی اون موقع ها و عطرهاشون تو حافظه ام مونده. در مورد این دیزاینر توی عطرگرام یکمی نوشتم.
و همین دیگه. خوشحال شدم. موفق باشید
سلام آقا مهیار ، محبت کردید بابتاحوال جویی
امیدوارم در این پریشانی شما هم خوب باشید 🌸
چقدر و چقدر برعکس من :))) بنده همیشه در مسیر "ملاحظات اجتماعی" گام برمیدارم و اتفاقا جز چندتا دونه عطر بقیه واسه بیرون و معاشرت و .. هستن .
و دقیقا اون "غلیان" میطلبه واقعا گاهی وقتها آدمی شعف و رنجش رو بیشتر و کمتر کنه و آخ ک چقدر کیف میده !
خیلی لذت بردم از پاسختون واقعا 🤍 دست شما درد نکنه 🥹
درود خانم مهدیس
بله البته؛
#تام فورد نویر د نویر Noir de Noir
عطر هایی هستن که هربار اومدم چیزی که ازشون تو سرم دارم رو به صورت متن یا کلام قابل انتقال دربیارم؛ دیدم هیچ نمیشه.
نوار د نوار و چند عطر دیگه که اونا هم برپایه رز و پچولی هستن.
عرض ادب جناب هوشمندی 🌸
بسیار متوجه فرمایشتون شدم :) عمیق ترین زبان برای من سکوته
ادبیات در غلیظترین حالت هم قادر به بیان حال آدمی نیست گاهی !
و فقط تماشا و سکوت بیانگر تمامی آنچه هست که در ذهن داری و در زبان نه ...
خیلی ممنونم از شما 🤍
خیلی ام زیبا 🌸 بسیار ممنونم !
العمید لطافه نمیدونم مشابه کدام عطر از کلایو کریستینه
چرم فلفل سالویا آناناس
سلام مهدیس زیبای من؛
چه انسانهایی که کنار هم اند اما دلهایشان از هم بیخبر مانده! و چه کسانی که از هم دور اند اما فاصلهای میانشان نیست!
زیبایی ماجراهای خودش را هم دارد :) انگار هرچه ظریفتر باشی دنیا بیشتر با تو مُچ میاندازد؛ اما معمولا به زیبایی ات خواهد باخت! ؛)
همچنان برای من این عطر، عطر تنهایی من است. جالبتر اینکه احساس میکنم در قلباش هزاران کلام نگفته وجود دارد که به هنگام خلوت هم لب باز نمیکند و ترجیح اش نمایش یک سکوت طولانیست. اما با این حال شخصیتی بسیار وزین و آرام دارد. برعکس شیشه تیره نازش، اصلا سیاه نیست :) بیشتر سبز یشمی میبایست باشد! این رنگ را بسیار دوست دارم:
#مپ اف د هرت بلک هرت وی 2 Black Heart V 2
:)
مشتاق ام بدانم برای خودت چیست :)
❤️
سلام به روی ماهت جانم :)
نمیدونم ملاحت و مهربونی که از چهرهات میاد رو به تماشا بشینم یا اون قندعسلی که انقدر با عشق نگاهت میکنه و محو تماشا شده عین من🥹
بنده عاشق و عاشق حیوونام :))) هیجان و ذوق مهارنشدنی ! حسابی از سمت نوازشش کن و ببوسش لطفا 😘
از نظر پنهانی از دل نیستی ..
این مپ اف د هرت عزیز هم برای من زبان قابل فهمی داره : سکوت !
و شاید رنگش هم بهجا باشه دودی که حال رو در برمیگیره و قلبی که هنوز و هنوز در عمق سرخرنگش میتپه :)
پاشنه آشیل من الان روی کتی که چند روز پیش پوشیدم مونده : هیپنوتیک پویزن (پرفیوم) که هربار از کنار رگال رد میشم با بیخیالی لم میده و میگه دوباره میای سمتم !!