روزتون به نیکی، سلام و احترامم رو بپذیرید اهالی خوشعطر این خونه✨
من به تازگی بستهای از سایت ای-را-نوس داشتم که دکانت دو عطر رو به همراه تعدادی سمپل سفارش داده بودم؛
امروز دکانت ایشون رو تست کردم:
#نارسیس رودریگز مشک کالکشن ادو پرفیوم اینتنس Musc Collection Eau de Parfum Intense
و یه بوی شیمیایی خیلی آزاردهنده و پررنگ برام داره که در پسِش رایحههایی هست، ولی اجازه نمیده متوجهشون بشم اصلا! :((
روی دستم هم حالت براقی ایجاد کرد.
دکانت عطر دیگهای که همراهش گرفته بودم هم خیلی بیرمق بود و چیز زیادی ازش متوجه نشدم با وجود چند پاف.
میخوام بدونم تجربهی مشابهی داشتید؟
ناراحت میشم اگه خداییناکرده نارسیسو ماسک کالکشن واقعا همینقدر شیمیایی و پلاستیکی باشه :(
سلام
سایت معتبری هست. ولی یادم هست دوستی گفته بود دکانت فیک تهیه کرده.
دکانت خیلی برای تشخیص ماندگاری مناسب نیست.
نکته دیگه این هست که نباید چرب یا براق باشه که نشانه ی اسانس روغنی هست. و اون بوی شیمیایی هم از ماندگی و فاسد شدن هست.
معتبره. من که تا حالا هرچی ازش گرفتم اصل بوده.
حالا احتمال داره عطری که خریدید فاسد شده باشه
سلام
سایت معتبری هست. ولی یادم هست دوستی گفته بود دکانت فیک تهیه کرده.
دکانت خیلی برای تشخیص ماندگاری مناسب نیست.
نکته دیگه این هست که نباید چرب یا براق باشه که نشانه ی اسانس روغنی هست. و اون بوی شیمیایی هم از ماندگی و فاسد شدن هست.
بله منم از سمپلها راضی بودم ولی این وضعیت دکانتها خیلی ناخوشایند بود برام.
ممنونم از راهنماییتون آقای پوریا🌟
معتبره. من که تا حالا هرچی ازش گرفتم اصل بوده.
حالا احتمال داره عطری که خریدید فاسد شده باشه
باتل آکبند و تستر هم تهیه کردید ازشون؟
ممنون میشم اگر تجربه داشتید باهام به اشتراک بذارید چون برای خریدهای بعدیم مردد شدم.
درود
چندسال پیش دو عدد دکانت نارسیسو رودریگز فور هیم و ماین پور هوم سفارش دادم که شد انتخاب اول و آخرم. هر دو فیک بود
باتل آکبند و تستر هم تهیه کردید ازشون؟
ممنون میشم اگر تجربه داشتید باهام به اشتراک بذارید چون برای خریدهای بعدیم مردد شدم.
فقط سمپل و دکانت گرفتم ازشون.
ولی اینم بگم که کلا نارسیسو ها یه بوی سنتیکی توشون هست. من خودم نارسیسو رز رو دارم . مشک تند و تیزی داره
من چند وقت پیش ۴تا دکانت از این سایت گرفتم نمی تونم بگم که آیا دکانتش فیک یا نه چون عطرای که گرفتم اولین باره تستشون میکنم یکم نگران شدم😬😬😬
درود
چندسال پیش دو عدد دکانت نارسیسو رودریگز فور هیم و ماین پور هوم سفارش دادم که شد انتخاب اول و آخرم. هر دو فیک بود
درود به شما
چهقدر بد! حیفه واقعا چون سمپلهاشون که خیلی خوشقیمت و مناسبن.
فقط سمپل و دکانت گرفتم ازشون.
ولی اینم بگم که کلا نارسیسو ها یه بوی سنتیکی توشون هست. من خودم نارسیسو رز رو دارم . مشک تند و تیزی داره
دوتا دکانت دیگه از نارسیسو دارم که از جای دیگهای گرفتم، به هیچوجه اینطوری نبودن. اینیکی رو حتی دوباره هم تستش کردم و کاملاا شیمیایی و آزاردهندهس!
بههرحال ممنونم از پاسختون🌟
من چند وقت پیش ۴تا دکانت از این سایت گرفتم نمی تونم بگم که آیا دکانتش فیک یا نه چون عطرای که گرفتم اولین باره تستشون میکنم یکم نگران شدم😬😬😬
منم این دو عطر رو اولین بار بود تست میکردم اما نسبت به سمپلهای اورجینال کارهای دیگه واقعا شفافیت رایحه و اثرشون روی پوستم از جنس دیگهای بود، اون بوی کشندهش که دیگه بماند. ::)