Sobhan javaheri Sobhan javaheri
20
1405/02/07

تا حالا شده یه جایی اسم عطر کسی رو بپرسی؟،اسم عطر چی بود؟😄

واسه خودم دو بار پیش اومده،یبارش که مطمئن بودم زرجوف گرن بالو زده بود مرد ۴۰ساله رفتم خاطر جمع بشم😂،یبارش هم تو رستورانی نشسته بودیم پرسیدم که خیلیم شلوغ بود و بوی آزارو سیلور بلک همه جارو برداشته بود.

Pooria Pooria
1405/02/07

یه دوستی بوی عجیبی می‌داد. اینترلود مشخص بود ولی همراه با بوی گلاب گون دیگه. پرسیدم اینترلود زدی گفت اره با امبره نومد لیر کردم! اون هم شرکتی جانوین! 

حسن حسن
1405/02/07
در پاسخ به Pooria :

یه دوستی بوی عجیبی می‌داد. اینترلود مشخص بود ولی همراه با بوی گلاب گون دیگه. پرسیدم اینترلود زدی گفت اره با امبره نومد لیر کردم! اون هم شرکتی جانوین! 

سم خالص🤣👌

Mr x Mr x
1405/02/07

زمانی که بنتلی مومنتوم اینتنس داشتم تو باشگاه یکی دقیقا بوی همونو میداد ولی نمیدونستم کی بود، بوش کل باشگاهو پر کرده بود به معنی واقعی کلمه حرف نداشت. بعدها از منشی پرسیدم گفت اولین نفر نیستی که میپرسه.اوناهاش 😂 دیدم اسپری ژک ساف اف اف میزنه. ولی بعدها از چندجا که این اسپری رو خریدم فهمیدم جدیداش کیفیت و غلظت قدیمیارو نداره...

در پاسخ به Pooria :

🤣 🤣 🤣

سلام

گاهی روم نمیشه بپرسم گاهی چرا میپرسم😅

من بهم بر میخوره انگار بخوام اسم ادکلن کسی رو بپرسم خوشم نمیاد دروغ بشنوم 

البته اخلاق بدی باید ترکش کنم 

در پاسخ به Pooria :

عجب😂😂😂

در پاسخ به Mr x :

زمانی که بنتلی مومنتوم اینتنس داشتم تو باشگاه یکی دقیقا بوی همونو میداد ولی نمیدونستم کی بود، بوش کل باشگاهو پر کرده بود به معنی واقعی کلمه حرف نداشت. بعدها از منشی پرسیدم گفت اولین نفر نیستی که میپرسه.اوناهاش 😂 دیدم اسپری ژک ساف اف اف میزنه. ولی بعدها از چندجا که این اسپری رو خریدم فهمیدم جدیداش کیفیت و غلظت قدیمیارو نداره...

امان از این بوهای موجود در باشگاه ها😂🤦‍♂️🔥

در پاسخ به هاشم پور :

سلام

گاهی روم نمیشه بپرسم گاهی چرا میپرسم😅

ماها دیگه سنمون از پرسیدن گذشته،وقت پرس و جوی جوون تر هاست😂

از یه خانومی پرسیدم عطری که زدین چیه 

گفت پگاسوس هنوز قسمت نشده پگاسوس رو تست کنم 

بعد جالب بود گفت اورجیناله اسانسش لوزیه 😂

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت