Tina Tina
13
1405/02/07

عطرهای مستر کوالیتی

سلام دوستان

لطفاً در خصوص عطرهای مستر کوالیتی نظرتون رو بفرمایید. 

اینکه مثلاً چند درصد به رایحه ارجینال نزدیکه؟ آیا ارزش خرید داره؟ آیا سردرد ایجاد میکنه؟ و....

من هیچوقت سراغ این عطرها نرفتم اما انقدر که قیمت عطر نجومی شده، کم کم دارم ناامید میشم و میخوام ببینم اگر مستر کوالیتی با کیفیت هستش، ازین قبل عطرها به جای ارجینال تهیه کنم. 

ممنون میشم نظراتتون رو بفرمایید🙂✨️🌸

Tina Tina
1405/02/09
در پاسخ به مجتبی :

اگر بخای من میتونم یکی رو معرفی کنم اما خودمم از طریق یکی دیگه باهاش اشنا شدم 

تستر داره با مستر کوالیتی یا همون های کپی_ تستر ها معمولا یک ملیون از های کپی ها بخاطر باکس و ظاهر معمولا ارزون تر هستن 

🙏🏻🌹

تا جایی که توانتون میرسه اورجینال بپوشین،سراغ این مستر کوالیتی و اینا نرین،ولی به غیر از اون من به شخصه بعد از اینکه قیمتا اینجوری شده از برند های ایرانی که عطر رو

باز طراحی میکنن استفاده میکنم،مثل فروشگاه های ع.ط.ر.س.ر.ا،   و.ا.م.ق،   س.ر.ا.د

Tina Tina
1405/02/10
در پاسخ به Sobhan javaheri :

تا جایی که توانتون میرسه اورجینال بپوشین،سراغ این مستر کوالیتی و اینا نرین،ولی به غیر از اون من به شخصه بعد از اینکه قیمتا اینجوری شده از برند های ایرانی که عطر رو

باز طراحی میکنن استفاده میکنم،مثل فروشگاه های ع.ط.ر.س.ر.ا،   و.ا.م.ق،   س.ر.ا.د

سلام آقای جواهری

بله حتماً. کاملاً حرفتون درسته.

عطر سراد رو خیلی تبلیغش رو در اینستاگرام دیده بودم اما اینجوری شنیدم که گویا عطرهاش اسانس هستش و از شخصی شنیدم که می‌گفت یک رایحه دیگه ای رو بجای عطری که خواسته بود ارسال کرده بودن و ناراضی بوده. بازم نمیدونم چون خودم خرید نداشتم ازشون. من فقط از خلیفه چی و عطرآمین خرید داشتم تابحال. عطرآمین که خیلی درجه یک هستش

بازم از پیشنهاداتتون سپاسگزارم 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟