سلام.
دوستان آیا شباهتی بین رایحه عطر الگانس کرانفورد و بویس امپریال هست؟ و اینکه کلا چقدر به هم شباهت دارن؟
من از امپریال یه بوی شبیه به پاستیل نوشابه ای میگیرم!😁
سلام و عرض ادب
الگانس کرانفورد در واقع کپی از کار گنیمد هست و با توجه به اینکه بویس امپریال و گنیمد مربوط به یک عطار آقای کوئنتین بیش هست می تونه در رگه هایی از کار خصوصا بعد از ملایم تر شدن رایحه الگانس این تشابه به ذهن برسه. اما فعلا با توجه به جستجویی که من کردم توی بازار ایران غیر از اسانس فروشها(چندتایی رو تست کردم و واقعا هیچکدوم 50 درصد هم نتونستن مشابه دربیارن) فقط یک کار مشابه بویس امپریال هست که اونم خریداری کردم اما هنوز بدستم نرسیده تا با اطمینان بگم شباهتی داره یا خیر. (زودیاک اپکس پاور که ممکنه بعضی جاها بهش آن و آف بخاطر لوگوی دکمه خاموش و روشن روی اون بگن)
کار بسیار با کیفیتی هم گویا فراگنس ورد زده که هم قیمت بالایی داره و هم اینکه توی بازار ایران هنوز جایی نیومده
سلام و عرض ادب
الگانس کرانفورد در واقع کپی از کار گنیمد هست و با توجه به اینکه بویس امپریال و گنیمد مربوط به یک عطار آقای کوئنتین بیش هست می تونه در رگه هایی از کار خصوصا بعد از ملایم تر شدن رایحه الگانس این تشابه به ذهن برسه. اما فعلا با توجه به جستجویی که من کردم توی بازار ایران غیر از اسانس فروشها(چندتایی رو تست کردم و واقعا هیچکدوم 50 درصد هم نتونستن مشابه دربیارن) فقط یک کار مشابه بویس امپریال هست که اونم خریداری کردم اما هنوز بدستم نرسیده تا با اطمینان بگم شباهتی داره یا خیر. (زودیاک اپکس پاور که ممکنه بعضی جاها بهش آن و آف بخاطر لوگوی دکمه خاموش و روشن روی اون بگن)
کار بسیار با کیفیتی هم گویا فراگنس ورد زده که هم قیمت بالایی داره و هم اینکه توی بازار ایران هنوز جایی نیومده
درود
تا جایی که بنده مقایسه ی نت ها رو انجام دادم، زودیاک مشابه عطر fig infusion essential parfums هست. متاسفانه عطر فروش ها بعضا مقایسه های عجیب غریبی رو انجام میدن به طور مثال تریبیوت بلو رو مشابه پرپس اعلام میکردند که نشون میده حتی در کار خودشون هم ذره ای اطلاعات ندارند و حتی حاضر نیستند برای کسب تجربه چند عدد دکانت عطرهای معروف رو تهیه کنند تا همچین محتواهایی رو درست نکنند. بقیه ی صنف هم بدون پرسش و تست شروع به تقلید میکنند. امیدوارم شما عطر زودیاک رو به قصد بوا امپریال نخریده باشید. اما این کار کیفیت بالایی داره و به دلیل نت انجیر و چای زیایی های خاص خودش رو داره.
سلام و عرض ادب
من خودم بویس امپریال رو از فروشگاه س.ر.ا.د تهیه کردم. از اونجایی که خیلی تو اینترنت الگانس کرانفورد رو تعریف کردن ازش وسوسه شدم که بگیرم اما ترسیدم بوش شبیه همین امپریال در بیاد😁
من خودم بویس امپریال رو از فروشگاه س.ر.ا.د تهیه کردم. از اونجایی که خیلی تو اینترنت الگانس کرانفورد رو تعریف کردن ازش وسوسه شدم که بگیرم اما ترسیدم بوش شبیه همین امپریال در بیاد😁
دکانت الکانس کرنفورد رو سایت نارس..سو داره ، تست کنین که متضرر نشین