دزیره دزیره
15
1405/02/04

سوال خیلی مهم از عطرباز ها

با سلام

یه سوال مهمی از عزیزان عطربازی دارم

الان یه عطر متوسط حدود ۲۰ تومنه

شما اینهمه عطر رو از کجا میشناسین؟ایران الان خیلی نایاب شده عطر های اورجینال.جز فروشگاه های آنلاین اغلب عطرفروشی های حضوری دیگه عطرهای برند ایرانی میفروشن

از کجا میخرید از کجا میشناسید از کجا تست میکنین؟

فکر نکنم الان ایران جایی باشه که شما بتونین برین عطر اورجینال تست کنین بخرین

بعدم اصلا نمیشه که بری تو تست کنی و نخری.یه عطر بیست تومنی رو نمیذارن اسپری کنی که.احتمال اینکه تستر و اینهاام داشته باشن محاله

من ساکن تبریز هستم و عاشق عطر

اگه کالکشنی دارین که میتونین با من شیر کنین در حد بو کردن و بحث در مورد عطر ها ممنون میشم ملاقاتتون کنم

جا های حضوری هم اگر میشناسین که بذارن تست کنین رو هم بگین

morteza j morteza j
1405/02/04

درود 

اگر خرید و تست حضوری رو فاکتور بگیریم

یکی از دلایلش اینه اکثر کسانی که عطر زیاد تست کردن مربوط میشه به تجربه چندین ساله در این حوزه که علاوه بر سمپل و دکانت

فول باتل عطرها هم قیمتشون پایین بود الان که حتی نمیصرفه دکانت چند تا کار اماراتی و همزمان سفارش داد و تست کرد عطرهای گرانتر که جای خود

کسایی بودن که ماهی دو سه تا عطر نیش میخریدن الان هر چند ماه شاید یک عطر بخرن

البته سایت ت.ی.ا.م.ی.ت.و هم تاثیر بسزایی داشت در عطرشناسی دوستداران این زمینه 

علاوه بر پایین ترین قیمت ممکن و موجود کردن دکانت خیلی از برندهای کمیاب و نیش در کنار دیزاینری

نصف شیشه عطرهارو هم برای فروش میزاشت 

سایت ع.ط.ر 19 هم بود که قیمتاشون حداقل 20-30درصد از باقی سایت ها پایین تر بود که از دبی میفرستادن سفارشاتو ولی بعضی وقتا شاید دو ماهم طول میکشید تا بدست مشتری برسه

قبل از قطعی نت هم داخل تلگرام کانال هایی برای فروش عطرهای انباکس شده وجود داشت 

سایت ع.ط.ر.ا.م.ی.ن هم تو پیج اینستاگرامشون میفروختن عطرهای نصف شیشه 

این حرکت برای تکمیل کلکسیون و شناخت روایح جدید با هزینه کمتر عالیه

دانیال دانیال
1405/02/04

این بندگان خدا که در ثانیه به این تجربیات دست پیدا نکردند که سال ها خرج کردن و خوندن و بوییدن و یاد گرفتند نتیجش هم شده تجربیاتشون، که من و شما تازه کار استفاده می‌کنیم.. شما فکر کردی مثلا یکی میاد یکدفعه صدتا عطر تو یه هفته می‌خره و تست میکنه و تبدیل به عطر باز اعظم میشه😁😁🤣🤣🤣...به هر حال.. یادمه  امواج اینترلود به بازار آمده بود تقریبا 400...500 بود حقوق بچه ها 2تومن یعنی یک چهارم... الان یه حقوق اون مرتبه شغلی شده یه اینترلود... 

ر رها ر رها
1405/02/04

درود و شادی تون رویین
سال ها است که دیگه عطر اریجینالی نخریدم. 
هر چه دارم و داشتم مربوط به سال های پیش هستند.
در حال حاضر حتی اگر درآمد من 3-5 برابر مقدار فعلیش هم بشه، به سختی بتونم با وجدان دردهای خرید یک کار اریجینال کنار بیام :))
این هم بماند که اصلا برام تحمل پذیر نیست کارهای ریفورموله و باز-مهندسی شده (به زعم من آبکی شده) رو بیارم کنار شیشه های خالی 2002 و 2003 ای بنشونم که تنها 1 پاف از هر کدوم یک کوچه رو از ابتدا تا انتها مست می کرد. (مثال بزنم تام فورد اکستریم در اولین سال عرضه که تداعی گر یک گودزیلای محافظ روح و جان و جهان بود).
اما..
اما هر از گاهی، به هوسی، خاطره ای، نسیمکی، رویایی یا عطشی به سراغ دکانت و بیشتر از اون کارهای اماراتی اصلی (کپی های نسبتا نزدیک) می رم.
مشکل این دسته دوم هم انبوهی از کارهای کپی و فیک اون ها است! و نا صادقی های بسیاری در روایت حقیقت.. نه اندکی!

اما معتقدم عاشق هر جهانی که باشیم و به اون خیره بشیم، اون هم به ما خیره میشه و راهی بهش می سازیم که پیشتر وجود نداشته.
منجمله جهان روایح
روی دکانت و کپی های اماراتی اصلی، هنوز هم میشه نقطه ای متوازن از تنوع و تعدد دلخواه و قیمت شاید مناسب تر پیدا کرد.

ارادتمند و سپاس بی مرز

Amir_mp Amir_mp
1405/02/05

با سلام

متاسفانه داخل ایران (به ویژه شهرهای غیر تهران)، عطر اورجینال و تنوع عطرها بسیار محدود شده به دلایلی که کم و بیش میدونیم. مثلاً شاید یه لیست دویست تایی از عطرها باشه که دوستان داخل ایران باهاش آشنایی دارند و در موردش صحبت می‌کنند، در حالیکه ممکنه ده ها برند سرشناس عطر سازی دیگه باشند که حتی یه عطر هم از اون به ایران نیومده باشه و عملا صدها عطر خوب دیگه هست که ما اصلا نمیشناسیم. 

اینجا هم من متوجه شدم اکثر دوستانی که زمینه تجربیات روایح شان بالاست، یا در کشورهای دیگه و حتی فرودگاه‌ها و فروشگاه‌های شهرهای مختلف در کشورهای مختلف عطرهای متنوع رو تست داشتند که کاملا امری طبیعی براشون هست، یا اینکه شغلشان مرتبط با عطر هست و یا اینکه از نظر درآمد در نقطه‌ای هستند که ماهی یه باتل عطر هزینه سنگینی براشون نیست.

حالا این وسط ما معمولی ها چیکار میتونیم بکنیم:

من خودم حدود دو سال پیش اول با هدف خرید عطر اورجینال شروع کردم به خرید دکانت تا عطر مورد علاقه ام رو پیدا کنم که حدود شش ماهی طول کشید تا عطر مورد علاقه ام رو پیدا کردم، ولی بعد اون به دنیای روایح علاقمند شدم و دیگه صرفا ماهی ۴_۵ تا دکانت می‌خریدم صرفا برای اینکه تجربه بویایی اون رایحه رو داشته باشم ، (مثلاً دوتا از پر بحث ترین عطرها و دوتا از عطرهایی که فکر میکردم رایحه شون مورد پسندم باشند) ، بعد کم کم فهمیدم مثلاً نت زعفران تو عطرها رو دوست ندارم و .... بعد از یه سال می‌بینید که خودتان کلکسیونی از عطرها رو دارید.

ولی خوب قیمت‌ها این مدت بالا رفته و حتی خرید دکانت هم دیگه کمی سخت شده، تنوع عطرهای موجود به صورت دکانت هم کم هست. همین سایت و سایت عطر آ م ی ن میتونن تو این زمینه بهتون کمک کنند.

موفق باشید

یادش بخیر یه زمانی سفرخارجی میرفتیم تو فرودگاه و سفورا تست میکردیم...😐 

عطرهای دوست و‌آشنای صمیمی هم هستن که بو‌ و تست  کنم😀 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟