عرض ادب خدمت تمام عزیزان،من علاقه خاصی به آمواج دسیژن دارم ولی کمتر مطلبی درباره این عطر توی عطرافشان دیدم و یا کلا ندیدم،
میخواستم اگه نکته ای درباره این عطر بینظیر دارید اینجا بیان کنید❤
پیشاپیش بسیار سپاسگزارم از همراهیتون.
همه چی تمومه...با خیال راحت ازش لذت ببر
سلام عزیز جان
با آرزوی صحت و سلامت برایتان. درود و احترام فراوان به سلیقه و ذوق ستودنی شما.
اجازه بفرمایید بعنوان یادداشت یا نقطه نظری نسبت به این کار خدمتتون عرض کنم. اگر در مقایسه با آیکانیکترین کارهای آمواژ (برای مثال: پرپس، انکلیو،رفلکشن، ممواغ، اینترلود، رویال توباکو و...) دسیژن رو مورد بررسی قرار بدیم، به نظر بنده در نسبت با آنها کاری میانهرو و مهندسیشده در تولید است. در واقع میانهروی در رویکرد و ایده و ماحصل آن برای محبوبیت و بازخورد بیشتر در دامنهی گستردهتری از مخاطبین و البته مارکت. که این حالت را بیشتر بواسطهی رزی خوراکی-شربتی در قلب میبینیم که با کندر احاطه میشود. گویی شاخصهای تثبیتشدهی کارهای محبوب پیشین، بهویژه پرپس را با الگویی مدرنتر، جوانتر و فوقالعاده مجذوبکنندهتر را تجمیع و بازآفرینی کنیم. این بازنگری در قامت ایندی-نیش ارائه میشود که ضمن تکیه بر کندر اصیل و قاطع پرپس، دلربایی رز هم به آن اضافه شده است.
دسیژن اثری بسیار دلنشین است با بازخوردهای فوقالعاده. با پرفورمنس و طراحی محصولی خیلی خوب.
درود عرض ادب
بزرگوار دلیل اینکه هیچ مطلبی نمی بینید اینه که صفحه اختصاصی دسیژن هنوز در سایت عطر افشان ایجاد نشده
در مورد دسیژن بخوام بگم خاااااااااااص ترین عطر نیشی هست که من تست کردم تو عمرم با فضای کندر طبیعی و وانیل
از لحاظ قدرت بگید بمب اتمممممم
هر کسی تست کرده و این عطرو داره شانس بهش رو کرده
امیدوارم تونسته باشم به درستی منظورمو برسونم که چه قدر بی نظیررررره
همه چی تمومه...با خیال راحت ازش لذت ببر
بسیار سپاسگزار از همراهیتون❤
سلام عزیز جان
با آرزوی صحت و سلامت برایتان. درود و احترام فراوان به سلیقه و ذوق ستودنی شما.
اجازه بفرمایید بعنوان یادداشت یا نقطه نظری نسبت به این کار خدمتتون عرض کنم. اگر در مقایسه با آیکانیکترین کارهای آمواژ (برای مثال: پرپس، انکلیو،رفلکشن، ممواغ، اینترلود، رویال توباکو و...) دسیژن رو مورد بررسی قرار بدیم، به نظر بنده در نسبت با آنها کاری میانهرو و مهندسیشده در تولید است. در واقع میانهروی در رویکرد و ایده و ماحصل آن برای محبوبیت و بازخورد بیشتر در دامنهی گستردهتری از مخاطبین و البته مارکت. که این حالت را بیشتر بواسطهی رزی خوراکی-شربتی در قلب میبینیم که با کندر احاطه میشود. گویی شاخصهای تثبیتشدهی کارهای محبوب پیشین، بهویژه پرپس را با الگویی مدرنتر، جوانتر و فوقالعاده مجذوبکنندهتر را تجمیع و بازآفرینی کنیم. این بازنگری در قامت ایندی-نیش ارائه میشود که ضمن تکیه بر کندر اصیل و قاطع پرپس، دلربایی رز هم به آن اضافه شده است.
دسیژن اثری بسیار دلنشین است با بازخوردهای فوقالعاده. با پرفورمنس و طراحی محصولی خیلی خوب.
بسیار سپاسگزارم از توضیح جامع و کاملتون❤
درود عرض ادب
بزرگوار دلیل اینکه هیچ مطلبی نمی بینید اینه که صفحه اختصاصی دسیژن هنوز در سایت عطر افشان ایجاد نشده
در مورد دسیژن بخوام بگم خاااااااااااص ترین عطر نیشی هست که من تست کردم تو عمرم با فضای کندر طبیعی و وانیل
از لحاظ قدرت بگید بمب اتمممممم
هر کسی تست کرده و این عطرو داره شانس بهش رو کرده
امیدوارم تونسته باشم به درستی منظورمو برسونم که چه قدر بی نظیررررره
بسیار سپاسگزارم از توضیحات مفیدتون❤
از وقتی این دسیژن لعنتیو بو کردم دیگه هیچ عطری برام به زیبایی دسیژن نیست
انقدی این عطر از هر لحاظی خوبه که من دلم نمیاد ازش استفاده کنم، فقط درش زو باز میکنم و بوش میکنم
بینظیره
از وقتی این دسیژن لعنتیو بو کردم دیگه هیچ عطری برام به زیبایی دسیژن نیست
انقدی این عطر از هر لحاظی خوبه که من دلم نمیاد ازش استفاده کنم، فقط درش زو باز میکنم و بوش میکنم
بینظیره
بسیار سپاسگزارم از همراهیت دانیال عزیز💫