Anita Anita
29
1405/02/02

سمپل از کجا؟

درود بر دوستان

میشه معتبرترین سایتی که سمپل اورجینال میفروشه معرفی کنید؟ رودست عطر افشان سایتی پیدا نکردم ولی سمپل هایی که میخوام اینجا موجود نیست💔🫠

Armin Armin
1405/02/02
در پاسخ به غزال :

خیلی ممنونم که اینو پرسیدین.

بعد از بسته شدن سایت تی**یتو (ره) منم دیگه به دستریز های جایی اعتماد ندارم و عطرافشان عزیز هم تنوع دستریزشون کمه متاسفانه. توی تلگرام کانال ع،ط،ر،ی،ش،م رو میشناختم که اونا هم الان نیستن با این وضع اینترنت.

دوستان لطفا اینو هم بگن که به ع.ط.ر.ی.ن.ه آیا اعتماد دارن یا خیر چون دیدم تنوعشون خیییلی زیاده اما واقعا نمی‌دونم این همه عطر رو دارن یا همش روغن و اسانسه. فقط میتونم که با قیمت اصل میفروشن. 

عرض احترام و ادب خدمت شما 

اون سایتی که فرمودین کاملا فیک و غیر اورجینال ارسال میکنند و قابل اعتماد نیستند . 

مجتبی مجتبی
1405/02/02

آناهیتدجان عزیزم سلامی سه باره🥲😅

این سه سایت معتبر

1_خ.ل.ی.ف.ه.چ.ی

2_ر.ی.ح.ا

3_ع.ط.ر.ا.م.ی.ن

خودم از اولی تهیه کردم با بسته بندی خیلی شیک

اما به شما نمیتونم ضمانت بدم که اصل براتون میفرستن یا نه فقط انجام وظیفه کردم و معرفی کردم

شاید اون روزی که شما سفارش میدین سره حال نباشن و کالای فیک براتون بفرستن🙏😄

F  Aram F Aram
1405/02/02

خ. ل.ی.ف.ه. چ.ی

و

ع.ط.ر.آ.م.ی.ن هم سمپل دارن

سلام

به گفته یکی از دوستان ر.ی.ح.ا هم مطمئن 

Anita Anita
1405/02/02
در پاسخ به مجتبی :

سلامی سه باره خدمت آنیتا جان عزیزم😅

از سایت :

1_خل..ف چی

2_ر..ی،حا

3_عطر ا..م..ن

و سلام چهارم بر تو ای مجتبی جان😅🤏🏻

دقیقا دوتای اولی مدنظرم بود ولی مطمئن نبودم سومین مورد اصلا سایتش واسم بالا نمیاد فکر کنم قند شکن میخواد تو این وضعیت🗿🗿💔خیلی ممنونم ازت مجتبی جان😃🌹

Anita Anita
1405/02/02
در پاسخ به سارا :

سلام عزیزم برای خرید سمپل من دوتا سایت پیشنهاد میدم اولی پ.ا.پ.ر.ی.ا کلی سمپل داره که اصل هستن من چندباری ازشون خرید کردم دومی سایت ا.ی.ر.ا.ن.و.س هست

نه اصلا سایتی که گفتی معتبر نیست متاسفانه🫠

دوستان چندتا معتبرشو زحمت کشیدن معرفی کردن امیدوارم مفید باشه برات غزال عزیزم😃🌹

Anita Anita
1405/02/02
در پاسخ به سارا :

سلام عزیزم برای خرید سمپل من دوتا سایت پیشنهاد میدم اولی پ.ا.پ.ر.ی.ا کلی سمپل داره که اصل هستن من چندباری ازشون خرید کردم دومی سایت ا.ی.ر.ا.ن.و.س هست

حتما چک میکنم باهاشون ممنونم از پیشنهادت سارای عزیزم🌹😃

Anita Anita
1405/02/02
در پاسخ به محسن جمالیان :

سلام 

سایت ایر.ان.وس داره تا حدی سایت پرف.یوم شاپ.ینگ هم یه تعداد نسبتا محدودی سمپل داره 

سلام دوست عزیز خیلی ممنونم از پیشنهادتون حتما چک میکنم 🌹😃

Anita Anita
1405/02/02
در پاسخ به Nazanin :

سلام وقت بخیر

تو تلگرام زیبا..شی، من چندین ساله ازشون دکانت میخرم کارشون درسته، الانم تو بله هستن (البته با شرایط فعلی تنوعشون به اندازه تلگرام نیست)

تو بله با این آیدی هستن 

@#####

عهه خیلی ممنونمم ولی متاسفانه آیدی که نوشتی روش کلا هشتگ خورده و نمیشه خوند  نازنین جان 🫠💔

Anita Anita
1405/02/02
در پاسخ به Nazanin :

من هم این دوسایت رو پیشنهاد میکنم 

سایت ری.حا هم معتبره 

حتما چک میکنم باهاشون خیلی ممنونم از پیشنهادت نازنین جان😃🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟