اعتبار گ.ا.ل.ر.ی. ی.ا.س توی شیراز

سلام

دوستان کسی از  گ.ا.ل.ر.ی.ی.ا.س توی شیراز خرید انجام داده؟

در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

اها نه اون سمتا نرفتم

ولی چند گالری مطمئن میشناسم

اگر خواستید معرفی میکنم

ممنون

در پاسخ به کاتی :

بله من خرید داشتم راضیم 

ممنونم لطف کردید

در پاسخ به Pooria :

سلام

فروشگاه مهان سر تقاطع خاکشناسی مجتمع ارم. کامل ترین کلکسیون نیش ایران رو دارن. بسیار با حوصله و خوش اخلاق هستن. کارهای دیزاینر ،ایرانی و اماراتی هم دارن. 

فروشگاه روژانو مجتمع نگین پلاک ۶۸ . اون هم با حوصله و هرچقدر دوست دارین می‌تونید تست و اسپری کنید.

فروشگاه روژا هم هست که از اصالت مطمئن نیستم و خرید نداشتم اما راحت میتونید تست کنید.

اینا هیچکدوم آنلاین فروش ندارن؟

در پاسخ به سروش :

عطر مهان (خاکشناسی)

آترین استار (پاساژ نگین و خیابان ولیعصر قصردشت)

عطر ساعدی (پین پلازا)

عطر سفیر  (قدوسی غربی)

عطر قاجاریه ( قدوسی غربی)

اینها همه اوریجینال کار میکنند. 

عطر دات (پاساژ سینا) هم موارد متفرقه ای عطرای اوریجینال ( بیشتر کلاسیک) خیلی خوش قیمت داره

فروش آنلاین هم دارن؟

Pooria Pooria
1405/02/01
در پاسخ به کاید امیر :

پیج اینستاگرام دارن ولی سایت نه.

روژا ولی سایت داره و شعبه توی چند شهر.

شماره تماس ها توی گوگل پیدا میشه

Pooria Pooria
1405/02/01
در پاسخ به سروش :

عطر مهان (خاکشناسی)

آترین استار (پاساژ نگین و خیابان ولیعصر قصردشت)

عطر ساعدی (پین پلازا)

عطر سفیر  (قدوسی غربی)

عطر قاجاریه ( قدوسی غربی)

اینها همه اوریجینال کار میکنند. 

عطر دات (پاساژ سینا) هم موارد متفرقه ای عطرای اوریجینال ( بیشتر کلاسیک) خیلی خوش قیمت داره

سروش جان به جز مهان بقیه امکان تست دارن؟

توی نگین ۳ عطر فروشی هست که یکی رو میشناسم و اطمینان دارم( روژانو)

یکی طبقه پایین پیش سروش هست که زورش میاد عطر رو دستت بده چه برسه به پاف کردن که واقعا حس بدی بهم داد.

یکی هم بغل روژانو که میدونم فیک هم قاطی کارها میفروشه.

در پاسخ به Pooria :

پیج اینستاگرام دارن ولی سایت نه.

روژا ولی سایت داره و شعبه توی چند شهر.

شماره تماس ها توی گوگل پیدا میشه

ممنون لطف کردی. این روژا همون فروشگاه زنجیره ایی بهداشتی آرایشی هست دیگه که بیشتر کارش عطر هست؟

اگر اونه که توی تهرانش من یکی از شعباتش رفتم خیلی خوش برخورد هستن و اجازه تست هم میدن به راحتی. ولی مشکل اینه که چون اجازه فروش عطر با برند خارجی ندارن همه عطرهاشون برندهای متفرقه هست که بیشترشون هم داخلی هست.

الان خیلی از عطرفروشی های معروف هم اگر توی پاساژهای معروف باشن توی ویترین عطرهای برندشون یا شیشه خالی هست یا برندهای متفرقه. عطری رو بخوای باید بهشون بگی برات بیارن.

انگار رفتی مواد بخری🥲

متاسفانه این داستان حتی گریبان آنلاین فروش ها رو هم تا حدودی گرفته.

امیدوارم درست بشه

سروش سروش
1405/02/02
در پاسخ به Pooria :

سروش جان به جز مهان بقیه امکان تست دارن؟

توی نگین ۳ عطر فروشی هست که یکی رو میشناسم و اطمینان دارم( روژانو)

یکی طبقه پایین پیش سروش هست که زورش میاد عطر رو دستت بده چه برسه به پاف کردن که واقعا حس بدی بهم داد.

یکی هم بغل روژانو که میدونم فیک هم قاطی کارها میفروشه.

پوریا جان امکان تست رو بعضا دارن اما بعضی ها با اکراه. سفیر نسبتا راحت تست میکنه. قاجاریه اگه بدونه بخر هستی! . ساعدی دو نفر مختلف در زمانهای مختلف هستن و یکیشون اخلاقش بهتره. آترین استار و مهان هم گشاده رو هستن و راحت تست میکنن. دانژه هم توی ستارخان (خیلی وقته نرفتم ) خیلی خوب اجازه تست میدادن اما بار اخری که رفتم تنوع عطراشون خیلی کم شده بود و زده بودن به کارای اماراتی و کپی. عطر دات هم بستگی داره!

سروش سروش
1405/02/02
در پاسخ به کاید امیر :

آتری....ن اس..تار داره. سایتشو سرچ کنید

سروش سروش
1405/02/02

من گالری یاس رو دیدم. بیشتر عطرای اماراتی و مشابه بعلاوه ئئودورانت و افترشیو و مام رول و ... خلاصه این اقلام ارزون ولی اصل بود. چند مورد عطرای نوستالژی هم داشت که هرچند دیگه اصلشون توی بازار گیر نمیاد اما همون نسخه " اصلی ترینی که توی بازار هست"  رو داشت. چندموردی هم دیزاینری ارزون که چون امکان تست نداشت نتونستم بفهمم اصل هستن یا نه. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟