Mr x Mr x
10
1405/01/31

عطر خنک با نت هل

درود بزرگواران، دنبال یه عطر فرش اسپایسی برای فصول گرم هستم ترجیحم اینه که نت هل رو داشته باشه که از لحاظ نوع اسپایس با سلیقم مچ باشه ، پیشاپیش سپاس از راهنماییتون.

علی علی
1405/01/31

درود

Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir #نارسیس رودریگز فور هیم بلو نویر (نارسیسو رودریگوئز بلیو نواغ) Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir 

نارسیسو بیشتر‌ معتدل هست ولی پیشنهاد میکنم تست بفرمایید

Voyage d'Hermes #هرمس وویاژ Voyage d'Hermes 

[EDITED] 1405/02/01 09:34
Mr x Mr x
1405/02/01
در پاسخ به علی :

درود بر شما آقا علی عزیز سپاس از محبتتون، شنیدم نارسیسو به کارتیر دکلریشن شباهت داره از طرفیم دکانتشم در دسترسه برای خرید، اطلاع ندارید کدوم یکی پرفورمنس بهتری داره؟

خودمم داشتم تحقیق میکردم دیدم دانهیل آیکون ریسینگ تقریبا از هر لحاظ همون چیزی بوده که دنبالش میگشتم، تست نداشتید از این کار؟

علی علی
1405/02/01
در پاسخ به Mr x :

درود بر شما آقا علی عزیز سپاس از محبتتون، شنیدم نارسیسو به کارتیر دکلریشن شباهت داره از طرفیم دکانتشم در دسترسه برای خرید، اطلاع ندارید کدوم یکی پرفورمنس بهتری داره؟

خودمم داشتم تحقیق میکردم دیدم دانهیل آیکون ریسینگ تقریبا از هر لحاظ همون چیزی بوده که دنبالش میگشتم، تست نداشتید از این کار؟

بله به دکلرشین شباهت زیادی داره فکر میکنم پخش و ماندگاری دکلریشن کمی بیشتر باشه ولی رایحه نارسیسو جوان پسندتر و راحت پوشتر هست پیشنهاد میکنم بیشتر جستجو کنید اکر تونستین سمپل و یا دکانت از هردو رو تهیه و شخصا تست بفرمایید 

بنظرم با اینکه رایحه آیکون ریسینگ همه پسندتر هست ولی کیفیت و عمقش برای من به مطلوبی نارسیسو و دکلریشن نبود و البته من متوجه حضور هل در اون نشدم بیشتر حس سبز و آدامس نعنایی داشت من شخصا به خاطر سینوزیت باهاش سردرد گرفتم

Mr x Mr x
1405/02/01
در پاسخ به علی :

بله به دکلرشین شباهت زیادی داره فکر میکنم پخش و ماندگاری دکلریشن کمی بیشتر باشه ولی رایحه نارسیسو جوان پسندتر و راحت پوشتر هست پیشنهاد میکنم بیشتر جستجو کنید اکر تونستین سمپل و یا دکانت از هردو رو تهیه و شخصا تست بفرمایید 

بنظرم با اینکه رایحه آیکون ریسینگ همه پسندتر هست ولی کیفیت و عمقش برای من به مطلوبی نارسیسو و دکلریشن نبود و البته من متوجه حضور هل در اون نشدم بیشتر حس سبز و آدامس نعنایی داشت من شخصا به خاطر سینوزیت باهاش سردرد گرفتم

توضیحاتتون خیلی مفید و شفاف بودن علی جان ممنونم. دکانت دکلریشن گیرم نیومد ولی اون سه تارو تست میکنم حتما البته آیکون ریسینگ ظاهرا حاوی نت هل نیست و سایت های ایرانی جدول نت هاشو اشتباه درج کردن، جفتش آیکون نقره ای هم تست میکنم. دستت درد نکنه 💝

Mr x Mr x
1405/02/01

امتحان میکنم حتما ، سپاس آقا دانیال عزیز 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟